WK Biler ApS Bewertungen 72

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft fornøjelsen af Wesam fra WK Biler til køb af min Bmw i4. Dialogen over mail og tlf var serviceminded og hurtig! Med god følelse i maven tog jeg fra Kbh til Esbjerg og blev hentet fr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige handles en bil ved wk biler i Esbjerg, som andre skriver her var servicen i top, beskrivelsen af bil var 100 % korrekt lavede aftale om afhentning søndag i åbningstiden, men fik en kører lejl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først og fremmest er Wesam Koftan fra WK-biler venlig, imødekommende og altid til og få fat i Hvis han ikke svarer, ringer han tilbage. Det kunne andre lære noget af.! Har handlet med "WK Biler"... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte i April bil af Morten Munk Nielsen ved WK Biler. Og servicen har været uovertruffen. Lige fra fleksibilitet i forhold til afhentning, den løbende opfølgning i forbindelse med købet. men især... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Hos os finder du altid et godt udvalg af håndplukkede, brugte kvalitetsbiler til skarpe priser. Bilerne bliver gennemgået og klargjort på eget værksted. Vi behandler vores kunder ordentligt, så de altid er glade og tilfredse med den behandling de får hos os.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

God oplevelse

Har netop handlet bil hos WK biler. God oplevelse hele vejen igennem. Professionel behandling og hurtig ekspedition.

21. Mai 2015

Super tilfreds

Jeg har købt bil ved wk biler og er meget tilfreds. Bilen havde en god pris så det var nemt at få en handle i hus.
Efterfølgende har der været et problem med en bremsekaliber som satte sig fast på vores ferie. Vi ringede til wk biler som sagde at vi bare skulle få lavet det hvor vi var, og så sende regningen til dem.
Kan kun anbefale til andre at handle hos wk biler, super kundeservice både før, under og efter handlen.

6. Mai 2015

Super kundeservice og kundepleje

Jeg har netop solgt 2 biler til WK Biler og købt en Audi A6 hos Wesam. Fik både en god byttepris og en god pris på den nye brugte bil. Så alt i alt er jeg meget tilfreds.

Alt var lavet som aftalt på den nye brugte bil og de små ting der har været efterfølgende, har WK Biler fikset eller betalt for at få fikset.

Så jeg kan helt klart anbefale WK Biler til andre der gerne vil handle et sted, hvor god service og god kundepleje går hånd i hånd.

Vh... Jan

23. März 2015

BMW 550 LCI

Jeg købte en BMW 550 LCI hos WK Biler i november 2014, jeg fik en meget god behandling igennem hele forløbet, så jeg kan varmt anbefale WK Biler til andre, og jeg handler der også igen næste gang.

18. Februar 2015

Altid god betjening!

Vi har købt 2 biler ved wkbiler, og når der har været det mindste ved dem er det blevet lavet, uden problemer, super service hele vejen!

31. Januar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en Audi ved Wkbiler, jeg mener selv jeg fik en god pris for min bil og købte en bil ved wkbiler også til en rigtig god pris og da jeg hentede bilen stod den pænt klargjort og med plader så det var bare at sætte sig ind og køre og selv om det var en 7 år gammel bil jeg købte har jeg ikke haft nogen problemer med bilen da alt var lavede da jeg fik den så 5 stjerne til mekanikeren.

8. Januar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en rigtig god handel, WK

Jeg købte i sidste uge min Audi gennem WK biler i Esbjerg og blev super begejstret for den gode service jeg blev budt af hhv. ejeren som jeg handlede med samt hans medarbejdere. Stemningen var frisk og imødekommende, og jeg endte da også med at få en god pris på min nybrugte bil. Jeg følte mig godt behandlet hele vejen igennem og har ikke nogle betænkeligheder ved at handle hos dem igen.

Tak for den gode service! I kan klart anbefales.

27. November 2014

God handel

WK biler gav mig en god pris for min gamle bil og var nemme at handle med om ting der skulle laves på den nye. Efterfølgende reklamtioner under garantien var heller ikke noget problem, selvom det var dyre reparationer (kobling og svinghjul), var der ingen diskutioner eller sure miner fra firmaet side.
Det eneste jeg kan påpege er at jeg efterfølgende har fået lavet service på bremserne, her fandt vi ud af at bremserne ikke var blevet smurt. Dette resulterede i skift af begge bremsekaliber i bag. Det skal siges at vi har fået nye bremseklodser og skiver på fra WK biler inden vi modtog bilen.
Udover en smule sløseri med bremser, var det en fantastisk god oplevelse at handle bil ved WK biler. Den efterfølgende service, specielt Michael, var rigtig flink og imødekommende.

26. November 2014

Godt firma

Købte i april brugt vogn hos WK Biler. Handlen foregik uden problemer, der var en del ting der skulle laves på vognen, det tog lidt tid, men alt blev udført uden vrøvl. Magler dog stadig at få udleveret en nøgle til aftageligt træk. Firmaet kan anbefales!

10. Oktober 2014

God og ærlig handel

I Februar havde fornøjelsen at købe en brugtbil af WK Biler i Esbjerg.
Forløbet gik fornuftigt (hurtigt!) og med meget få udfordringer.
De gav 3 måneders garanti som blev overholdt! Der var intet bøvl da jeg kontaktede dem med de ting jeg fandt på bilen.

Alt i alt en rigtig god oplevelse både med personalet og den brugte bil.

16. Juli 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr