WK Biler ApS Bewertungen 72

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft fornøjelsen af Wesam fra WK Biler til køb af min Bmw i4. Dialogen over mail og tlf var serviceminded og hurtig! Med god følelse i maven tog jeg fra Kbh til Esbjerg og blev hentet fr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige handles en bil ved wk biler i Esbjerg, som andre skriver her var servicen i top, beskrivelsen af bil var 100 % korrekt lavede aftale om afhentning søndag i åbningstiden, men fik en kører lejl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først og fremmest er Wesam Koftan fra WK-biler venlig, imødekommende og altid til og få fat i Hvis han ikke svarer, ringer han tilbage. Det kunne andre lære noget af.! Har handlet med "WK Biler"... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte i April bil af Morten Munk Nielsen ved WK Biler. Og servicen har været uovertruffen. Lige fra fleksibilitet i forhold til afhentning, den løbende opfølgning i forbindelse med købet. men især... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Hos os finder du altid et godt udvalg af håndplukkede, brugte kvalitetsbiler til skarpe priser. Bilerne bliver gennemgået og klargjort på eget værksted. Vi behandler vores kunder ordentligt, så de altid er glade og tilfredse med den behandling de får hos os.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Professionel og god service

Ved salg og køb af bil hos WK Biler oplevede jeg en rigtig god service og en meget fair forhandling vedr. byttepris. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger ved køb af bil hos WK Biler. Jeg havde fra starten af tillid til den forhandler, som jeg havde kontakt med, hvilket betød meget for mig.

24. Juni 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og holder hvad de lover

Vi har netop handlet bil hos WK Biler med stor tilfredshed.
Da vi bor på Sjælland handlede vi over telefonen. Alle aftaler blev overholdt i forhold til byttepris for vores egen, samt forventninger til den nye.
Det har hele vejen igennem været en god og reel behandling / oplevelse.
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har handlet med WK Biler.
5 stjerner herfra - flot arbejde og seriøse mennesker.

18. Juni 2017

Verdensklasse behandling

Jeg har for en uge siden købt en Mercedes CLS af WK Biler af en dygtig sælger der hedder Tobias. Han har under hele handlen var imødekommede og kompetent. Jeg købte bilen uden at prøvekørt den, udelukkende fordi at Tobias fortalte den nok skulle indfri mine forventninger. Og jeg er ikke blevet skuffet!

Der er nogle småting, der skal laves på bilen, og her har WK biler taget kontakt til en forhandler i Nordsjælland, hvor jeg bor. Så slipper jeg for at køre til Esbjerg. SÅDAN!

Jeg sidder tilbage med en følelse af, at WK biler vil gå langt for at yde det ekstra, Jeg vil klart anbefale dem! Stor ros til WK biler og teamet bag!

13. Februar 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, og kanon biler

jeg er virkelig glade at WK-biler findes, de har super god biler på lager, man er altid velkommen og indehaver samt Team er virkelig venlig og finde den beste løsning for dig!!!!

kan kun anbefale WK-biler
håber i får mange kunder i år og lave hammer forretning.

19. Januar 2017

Super service :-)

Vi har netop købt en Audi Q7 ved WK Biler, hvor vi fik en super betjening lige fra første gang vi skulle prøve bilen til vi hentede den hjem.
Vi prøvede bilen en søndag og hentede den, den efterfølgende torsdag, hvor den var fin og klargjort til afhentning. Så hurtig og god service.
Vi handlede med Wesam, som var behjælpelig med det hele fra start til slut og gav sig god tid til os, begge gange vi var der.
Kan kun anbefale at handle hos WK Biler.

29. November 2016

Kan varmt anbefales

For anden gang købte vi bil hos Wk biler og som forventet var servicen helt i top. Handlen gik igennem Wesam, som var enorm professionel. Han tog han sig tid til at besvare alle vores spørgesmål og vejlede os korrekt. Kan varmt anbefale Wk biler til alle der er på udkig efter en ny/brugt bil.

18. November 2016

Jeg har købt 2 biler i år hos WK biler

Mit første køb, en sommerbil VW Eos, havde en del problemer med en fejl der blev med at vise sig, og som bevirkede at bilen blev repareret i Odense ved flere besøg på værkstedet, og med en stor regning til WK Biler, der betalte uden problemer. Ved alle kontakter til indehaveren, var ordene bare den skal laves, så OK herfra. Nu har jeg lige udskiftet min vinterbil til en AUDI A4, da jeg i fuld tillid til firmaet roligt kan handle i Esbjerg. Det har kun været positive oplevelser jeg har haft både med indehaveren og det ansatte personale. Så jeg kan kun anbefale WK Biler som et meget seriøst bilfirma, hvor man roligt kan købe sin nye bil.
Det er helt sikkert hos WK Biler jeg også næste gang vil handle bil.

25. Oktober 2016

SUPER SERVICE OG VENLIGE PERSONER

Det er den bedste bilforhandlere oplevelse jeg nogensinde har haft. De yder den bedste service til deres kunder og de er kvalitetsbevidste. Både indehaveren og hans medarbejdere er altid klar til at hjælpe så deres kunder kan få et godt køb.. En forhandler som er til at snakke med. Wesam er så imødekommende at man ikke kan gå derfra uden at købe en bil😉
Vi er stærk tilfreds med vores dejlig Audi A4 Avant
Mvh Ali Butt, Odense

9. Juni 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god behandling og super god service

Hej alle sammen har købt en wv passat hos WK Biler i Esbjerg. Som dog undervejs havde et par småskavanker. Alt blev løst på absolut bedste og sympatiske vis af Wesam selv.
Jeg kan på det varmeste anbefale at handle her.
Venlig hilsen Poul

13. Mai 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service til gode priser.

Pålidelig, ærlig og helt igennem service-minded !

Vores Audi A4 opfører sig præcist som vi havde forventet og Wesams sympatiske personlighed og service, gjorde at vi følte os trygge og i gode hænder.
Vil anbefale alle mine venner og bekendte at handle hos Wesam, da kunden bestemt er i højsædet, følte både konen og jeg.

WKbiler er topklasse !

13. November 2015

God og professionel service

Vi tog fra KBH til Esbjerg for, at lave en handel. Forinden havde vi haft kontakt på telefonen og mail med Wesam, så alt var klar ved ankomst. Det var super god service og vi vil til hver en tid anbefale WKbiler. Vi nyder den nye Audi A5 Sportsback 3.0.
//Torben Hansen

14. Oktober 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Havde egentlig et godt indtryk, men så

Blev man udsat for Wesam selv, og her hoppe kæde af med de gode bedømmelser som wkbiler har her på trustpilot, for en mere ubehalig personlighed skal man lede længe efter. Efter en dejlig prøvetur og en god snak med sælgeren, kommer Wesam forbi og høre henkastet om jeg kan lide bilen, hvilket var et ja og så mener han vi skal lave slutseddel. Vilket jeg ikke vil da jeg gerne vil have de får den hjem i en anden farve og lige have mulighed for at skabe lidt flere penge sammen til udbetalingen. Så får man en sviner med at jeg splider deres tid og nu koster det ham en bilvask. Og med den tone det blev fremlagt har han helt ret, der skal jeg sku aldrig købe en bil. Med sådan en løs kanon gående rrundt i butikken, fatter slet ikke der er nogen der giver 5 stjerner

31. August 2015
WK Biler ApS-Logo

Antwort von WK Biler ApS

Kære Peter.

Jeg er ked af din opfattelse af undertegnede, da vi altid bestræber os på at yde den bedste service overfor vores kunder. Og vi skaffer i øvrigt mange biler hjem til vores kunder på bestilling.

Jeg vil dog påpege, at når man som kunde ikke ved om det skal være en A5, A6 eller en A8, og i øvrigt ikke har udbetalingen til bilen, da man ( måske ) først er klar til at handle om 6 måneder, så er det efter vores opfattelse mest hensigtsmæssigt at prøve biler, når man er klar til at handle!

Jeg beklager din uheldige oplevelse, da det ikke har været min hensigt at "svine" dig til eller opføre mig som en "løs kanon", da dette falder mig unaturligt.

Jeg håber ikke denne misforståelse har skræmt dig væk og håber at se dig i forretningen igen, når du er klar til at handle. Så lover jeg dig en super service og en bil til en pris, der tåler sammenligning.

Tak for din tilbagemelding.

Mvh

Wesam Koftan
Indehaver
WK Biler

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service også til kunder på Sjælland

Købte en Audi A5, som WK biler hentede hjem, præcis efter mit behov. Jeg skal nu have skiftet dæk (under garanti) Ingen problemer, fik det lavet i KBH og WK Biler tog regningen uden problemer, så ingen krav om at skulle køre til Esbjerg, super fedt.

26. August 2015

Bedste bilhandler i DK

Kan kun give den højeste bedømmelse af W.K Biler.
Tog ned og kiggede på en bil, som stod rigtig fornuftig prismæssigt, i forhold til mange andre, og man må sige, at der er styr på det i Esbjerg. Alt står snorlige, og de er rigtig flinke og rare mennesker. Fandt bilen jeg havde udset mig hjemmefra, og der var ingenting at komme efter. Den stod helt perfekt inde i udstillingen. Dog skulle der flyttes nogle biler inden jeg skulle prøve den, men det var absolut ikke et problem, og før jeg havde set mig om, var den kørt udenfor med prøveskilte på. En god tur og ingenting at mærke, tilbage og afslutte handlen. Var ovenud tilfreds ( kunne have fået bilen med det samme, da de også er nummerplade operatør, men skulle have træk på ), så kørte hjem igen ( 200 km ), men en rigtig god fornemmelse i maven, og glædede mig til min nye bil. Hentede min "nye" bil nogle dage efter, og alt var som det skulle være, og de kan kun anbefales. har haft en reklamation på bilen, men heller ingen sure mine eller noget, blev fikset med det samme, og ja er anbefalet til venner og familie, og kan da helt sikkert sige, at jeg kun køber biler der fremover selvom jeg skal køre efter det, fordi det er virkelig service, og det var der andre som kunne lære meget af.

13. August 2015

God service under garanti

Købte min bil August-15 og har efterfølgende fået lidt lavet på garanti.

Ingen problem overhovedet / og der er en dygtig mekaniker klar til at hjælpe.

WK Biler er et godt bilhus hvor man får en god behandling under alle købes faser.

Vi ses til næste bilkøb !

10. August 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er efter en indgået handel, man mærker forskellen.

WK Biler er et bilhus, som sætter en høj standard for begreberne service og professionel tilgang til det at handle med brugte kvalitetsbiler.
Mine forventninger til WK Biler, deres værksted og klargøringafd. er til fulde blevet indfriet.

Det er ikke sidste gang, at jeg handler bil der.
Hermed er min anbefaling givet videre.

2. Juni 2015

Køb af Audi A 5

Super god service, kan klart anbefales til andre der ønsker en fed bil.
Jeg oplevede en god atmosfære i forretningen nogle flotte biler, dygtige og hjælpsomme medarbejdere.
Vil klart handle der igen.

30. Mai 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr