Snel geleverd en geplaatst! Ik had eigenlijk voor maandag 21 september een bestelling geplaatst maar kreeg op vrijdag al een vrijdag al een bericht of ze die dag konden leveren. Aangezien ik moest w... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Door ziekte van reparateur datum van reparatie geannuleerd. Op zich redelijk door overmacht. Daarna lang moeten wachten op mijn vraag wanneer we weer iets zouden vernemen omdat hij natuurlijk ook zijn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We have used this service several times and have always been very happy with it. I really like that you can arrange for a specialist to come very quickly, often on the same day or the next day. Raf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De monteur heeft snel en adequaat het probleem opgelost met mijn wasmachine. Zeer kundig en had alles bij zich om de reparatie uit te voeren voor een zeer schappelijke prijs.
Unternehmen hat geantwortet
Witgoed Brigade is de Nr. 1 Witgoed reparatiedienst van Nederland. Met 48 ervaren en gecertificeerde monteurs verdeeld over het land repareren wij alle merken wasmachines, vaatwassers, drogers, magnetrons een ovens. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds onze start hebben we al 180.000 klanten naar volle tevredenheid geholpen. Vandaag gebeld is morgen hersteld!

Van Deventerlaan 31, 3528AG, Utrecht , Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Prima advies en hulp bij het oplossen van het probleem. Snelle service!

Antwort von Witgoed Brigade
Toegankelijke en aardige monteur met een gedegen kennis. Hij wist zeer snel wat er kapot was en repareerde het euvel snel en gedegen.

Antwort von Witgoed Brigade
Sam heeft mijn wasdroger nagekeken, het defeft zat in de motor. Eerlijk advies gekregen en handige tips! Daarna heeft hij mij ook nog geholpen met doortrekken slang vaatwasser. Geweldig! Ben er erg blij mee.

Antwort von Witgoed Brigade
De monteurs waren op tijd en leverden een snelle en transparante service!

Antwort von Witgoed Brigade
Vandaag kennis mogen maken met het bedrijf “Witgoed Brigade”, servicepartner van de fabrikant van onze wasmachine, inzake een probleem met de reiniging van het pluizenfilter. Het was een zeer aangename leerzame kennismaking met een bedrijf dat het begrip service alle eer aandoet. Niet alleen vanwege de kennis van zaken, maar ook de wijze waarop er door hen aan service invulling gegeven wordt. Omdat de monteur toch op deze dag bij ons in de buurt was, werd de reeds gemaakte afspraak naar voren gehaald, hetgeen zeer welkom was. Kortom, een aanrader als adres voor uw witgoedreparatie, die ik van harte aanbeveel.

Antwort von Witgoed Brigade
Goede ervaring, afspraken zijn netjes nagekomen en probleem is volledig correct afgehandeld. Ben al in al zeer tevreden.

Antwort von Witgoed Brigade
Goede communicatie. Snelle reactie en hulp. Vriendelijke en professionele monteur. En het belangrijkst, bekwaam.

Antwort von Witgoed Brigade
Zeer goede en bekwame monteur die direct het probleem heeft gevonden. Verder heel vriendelijk.

Schandalig! Regio Leiden
Het kan gebeuren dat op de afgespoken dag de monteur ziek is geen probleem. Nieuwe afspraak werd aangeboden, woensdag werd daarom zaterdag. Tussen 9.00 en 12.00 zou de monteur aanwezig zijn. Geregeld dat wij aanwezig zouden kunnen zijn want dat moet je zelf toch ook inplannen. Contact verloopt deze dagen via SMS. Dus om 12.06 stuur ik een bericht met de vraag of er al iets bekend is over de tijd dat de monteur bij ons aanwezig zou kunnen zijn. Waarop ik een standaard replay krijg dat ik zo spoedig mogelijk terug gebeld ga worden. Nou dat gebeurde niet, dus uiteindelijk om 13.00 het nummer even gebeld en een voicemail achtergelaten met mijn ontevredenheid over de gang van zaken. Daarop kwam als reactie een standaard replay bericht. Teruggebeld worden door de monteur moet nog steeds gebeuren. . . echt heel erg teleurgesteld. Maandag maar een andere monteur zoeken. :-(

Antwort von Witgoed Brigade
Super netjes en vakkundig geholpen.
Deze monteur verdiend een dikke 10.

Antwort von Witgoed Brigade
Snelle service! Bekwame monteur en mijn wasmachine loopt weer als een zonnetje.

Hele vriendelijke monteur.
Helaas zat het probleem niet zozeer in de machine, maar in de afvoer 🤗

Antwort von Witgoed Brigade
Prima werk geleverd, maar de monteur had veel commentaar op hoe mijn keuken in elkaar steekt en op mijn vaatwasserkeuze. Ook had ik het verzoek gemeld dat het ging om het vervangen van een apparaat en dit was schijnbaar niet goed doorgekomen.

Antwort von Witgoed Brigade
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.