Jeg har bestilt og modtaget 3 par smukke smukke øreringe - præcis dem jeg havde forventet ☺️ Derudover havde Sarah sendt et par ekstra øreringe med uden beregning. Fantastisk service, fantastiske f... Mehr ansehen
Har lige modtaget mine super flotte øreringe plus en fin ekstra lille gave fra Winther Design. Der var hurtig levering og rigtig god service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg ELSKER Sarahs øreringene - hver gang jeg har besluttet, at nu behøver jeg vist ikke flere til samlingen, så kommer der nogle nye smukke øreringe, som jeg bliver nødt til at eje. Leveringen sker al... Mehr ansehen
Fantastisk koncept - genialt med de smukke bagstykker, som jeg også kan bruge sammen med mine egne øreringe! Jeg købte to sæt DOTS og 2 sæt bagstykker - så kan jeg mixe og matche, så mine øreringe p... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Winther Design håndlaver smykker i akryl og messing til kvinder som elsker farver og som ikke er bange for at skille sig ud. Alle smykkerne er lette, og har ørestikker i kirurgisk stål - alt er naturligvis nikkelfri. Der laves kun få af hver, derfor får du unikke smykker, som kan anvendes både til hverdag og fest.
Sandbygårdvej 17, 2 tv, 2700, Brønshøj, Dänemark
- Hej@wintherdesign.com
- wintherdesign.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Super oplevelse
Hurtig og god leverance.
Varen var helt som forventet.
Super oplevelse
Smukke smykker med vidunderlige farver
De smukkeste smykker med vidunderlige farver og mange kombinationsmuligheder. Nemt at handle og god kundeservice.
Super smukke øreringe
Super smukke øreringe - og fin indpakning. Det var så hyggeligt med en lille håndskrevet hilsen i pakken. Glæder mig til at bruge mine nye øreringe. Handler helt sikkert øreringe her igen
Unikke og smukke smykker
Unikke og smukke smykker. Noget for enhver smag.
Overskuelig hjemmeside og god og hurtig…
Overskuelig hjemmeside og god og hurtig betjening. Alt i alt en virkelig positiv oplevelse
Smukke design smykker til fornuftige priser
Skønne og flotte produkter til en rimelig pris.
Hurtig og let levering. God og flot hjemmeside der er let at finde ud af.
Smukke og farverige designs!
Smukke og farverige designs!
Det er vanvittigt svært at vælge mellem alle de flotte øreringe, men det lykkedes mig dog at vælge to par - og jeg er begejstret for dem.
Hjemmesiden er nem at navigere på, og leveringen er hurtig.
Varm anbefaling herfra.
Flotte smykker, sød indehaver:-)
Godt design
Super flotte smykker. Jeg blev først klar over at man selv kunne sammensætte sit design da jeg fik tilsendt et bagstykke som ekstra gave. Godt fremtidigt gave-ønske og ekstremt god service!
God kundeservice og produkter
Fine øreringe og et fint lille kort med i pakken
Virkelig flotte øreringe der…
Virkelig flotte øreringe der fuldstændig levede op til mine forventninger. Nem hjemmeside og hurtig forsendelse.
Jeg har netop købt 2 par øreringe
Jeg har netop købt 2 par øreringe. Meget fine begge to. Låsene til stikkerne kunne godt fordbedres. Virker til at være meget dårlig kvalitet, og er enormt svære at påsætte uden at de kommer skævt på.
Virkelig god
Virkelig god, og sød betjening.
Man kan mærke at der sættes pris på at man handler hos dem.
Modtog de fineste øreringe med posten…
Modtog de fineste øreringe med posten allerede 2 dage efter de blev bestilt, er vild med dem, og har fået mange kommentarer på dem, og hvor de er købt. De Winther design har fået min varmeste anbefaling 🙂
Særligt sød og serviceminded smykkedesigner
Hurtig levering med sød og personlig hilsen og helt særlig service <3
Smykkerne er fine og iøjenfaldende, og jeg får komplimenter, når jeg har dem på.
Super smukke øreringe
Super smukke øreringe, fantastisk service, kort leveringstid og alt var bare i orden🥰
Har fået så mange komplimenter for mine øreringe, kan ikke vente til at købe nogle flere, er vilde med deres unikke design✨
Fineste smykker!!!
Fineste smykker! Hurtig levering og flot pakket ind med en sød besked lagt ved :)
Super flot design
Super flot design og hurtig og god service
Super smukke
Super smukke, skønne øreringe, mix og match.
Super service. Svarer hurtigt ved spørgsmål.
Øreringene kommer med posten efter få dage. Pakket fint ind.
Alt spiller og så kan jeg endda tåle dem - har ikke haft øreringe i mange år, men det har jeg nu!
Min største anbefaling!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.