Jeg har bestilt og modtaget 3 par smukke smukke øreringe - præcis dem jeg havde forventet ☺️ Derudover havde Sarah sendt et par ekstra øreringe med uden beregning. Fantastisk service, fantastiske f... Mehr ansehen
Har lige modtaget mine super flotte øreringe plus en fin ekstra lille gave fra Winther Design. Der var hurtig levering og rigtig god service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg ELSKER Sarahs øreringene - hver gang jeg har besluttet, at nu behøver jeg vist ikke flere til samlingen, så kommer der nogle nye smukke øreringe, som jeg bliver nødt til at eje. Leveringen sker al... Mehr ansehen
Fantastisk koncept - genialt med de smukke bagstykker, som jeg også kan bruge sammen med mine egne øreringe! Jeg købte to sæt DOTS og 2 sæt bagstykker - så kan jeg mixe og matche, så mine øreringe p... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Winther Design håndlaver smykker i akryl og messing til kvinder som elsker farver og som ikke er bange for at skille sig ud. Alle smykkerne er lette, og har ørestikker i kirurgisk stål - alt er naturligvis nikkelfri. Der laves kun få af hver, derfor får du unikke smykker, som kan anvendes både til hverdag og fest.
Sandbygårdvej 17, 2 tv, 2700, Brønshøj, Dänemark
- Hej@wintherdesign.com
- wintherdesign.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Smukke smykker fra skøn sælger
Sarah er super venlig og laver de smukkeste smykker i rigtig god kvalitet. Jeg er efterhånden blevet en “samler”.

Farvestrålende statement øreringe
Farvestrålende statement øreringe - fin service og hurtig levering

Unikke smykker
Skønne unikke smykker og fin service.

Antwort von Winther Design
Hurtig levering og fine produkter 👌🏼

Fineste statementøreringe
Sarah laver de fineste statementøreringe. Der er noget for enhver smag og Sarah er altid fantastisk til at løse opgaven "jeg har ikke huller i ørerne - kan du hjælpe mig?"
Eneste udfordring er, at lære at begrænse sig 🙈

Super oplevelse
Super oplevelse - nemt at bestille, meget hurtig fragt og hyggelig håndskrevet note😊 Og smukke øreringe selvfølgelig!

Antwort von Winther Design
Fantastisk smukke og anderledes…
Fantastisk smukke og anderledes øreringe med flere muligheder. Super hurtigt og personlig service. Er meget tilfreds og anbefaler allerede vidt og bredt. :-)

Antwort von Winther Design
Jeg ELSKER store øreringe, men...
Jeg ELSKER store øreringe - jeg kan bare aldrig holde ud at have dem på fordi de er for tunge. De her øreringe er de letteste jeg nogensinde har haft (de er lavet af messing og stål). Du mærker vitterlig ikke at du har dem på. Jeg ELSKER også øreringe, der ikke bare ligner alt det andet derude, og her kan Winther Design altså bare noget særligt. Og så går mine øreflipper også altid bananas over uægte materiale, så det er kæmpe plus, at ørestikkerne er lavet kirurgisk stål. Min største udfordring er IKKE at købe flere lige nu - købte 10 par :)

Smukke øreringe - god service
De varmeste anbefalinger.
Fik de smukke Blå Susanne i fødselsdagsgave. De sad ikke helt så godt på mine øreflipper, og Sarah tilbød at ombytte. Supergod, hurtig service og god kommunikation.
Derudover er øreringene helt fantastiske. Farverige og helt specielle.

De fineste unikke øreringe
Sarah laver de fineste unikke øreringe. Det er vildt lækkert, at man nemt og hurtigt kan kombinere de øreringe man har fra Winther Design og på den måde altid har et par øreringe til enhver lejlighed. Har købt flere øreringe til mig selv og veninder, og har endda også hilst på Sarah til julemarked i Den Grå Hal. Altid hyggeligt og klart en designer, som jeg følger og vender tilbage til igen og igen.

Super smukke øreringe
Super smukke øreringe, som skiller sig ud fra mængden på best mulig måde. Elsker de øreringe jeg har købt og overvejer hvilke der skal være de næste.

Super fine smykker
Super fine smykker, god hjemmeside og god levering 👌😊

Lækre produkter
Lækre produkter, jeg har flere par ørering som jeg mixer imellem og de står næsten fast på min ønskeseddel eller som nogle jeg giver til andre i gave.
Ved bestilling har jeg kun oplevet hurtig levering.
Meget tilfreds og jeg kommer helt sikkert tilbage og køber flere i fremtiden

Antwort von Winther Design
Elsker de smukke statement smykker!
Sarahs smykkeunivers er så finurligt og smukt. Hendes stil er helt unik, og jeg er vild med hendes statement smykker, som har så meget karakter, men samtidig passer til enhver garderobe. Jeg føler mig som en powerkvinde i hendes smykker. Og så er det i øvrigt altid fedt at støtte en lille, lokal virksomhed ♥️

Antwort von Winther Design
Fantastiske farverige og behagelige…
Fantastiske farverige og behagelige øreringe, der sætter et unikt præg på ens outfit. Det kan godt blive svært at begrænse sig, når man ser det fine udvalg.

Antwort von Winther Design
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.