Jeg har bestilt og modtaget 3 par smukke smukke øreringe - præcis dem jeg havde forventet ☺️ Derudover havde Sarah sendt et par ekstra øreringe med uden beregning. Fantastisk service, fantastiske f... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har lige modtaget mine super flotte øreringe plus en fin ekstra lille gave fra Winther Design. Der var hurtig levering og rigtig god service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg ELSKER Sarahs øreringene - hver gang jeg har besluttet, at nu behøver jeg vist ikke flere til samlingen, så kommer der nogle nye smukke øreringe, som jeg bliver nødt til at eje. Leveringen sker al... Mehr ansehen
Fantastisk koncept - genialt med de smukke bagstykker, som jeg også kan bruge sammen med mine egne øreringe! Jeg købte to sæt DOTS og 2 sæt bagstykker - så kan jeg mixe og matche, så mine øreringe p... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Winther Design håndlaver smykker i akryl og messing til kvinder som elsker farver og som ikke er bange for at skille sig ud. Alle smykkerne er lette, og har ørestikker i kirurgisk stål - alt er naturligvis nikkelfri. Der laves kun få af hver, derfor får du unikke smykker, som kan anvendes både til hverdag og fest.
Kontaktinformationen
Sandbygårdvej 17, 2 tv, 2700, Brønshøj, Dänemark
- Hej@wintherdesign.com
- wintherdesign.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Alt var fint
Smukke ringe -helt som på billederne. Hurtig levering
God service og meget pæne øreringe.
God service og meget pæne øreringe.
Kæresten blev meget glad for gaven 😁
Flotte ørenringe, hurtig levering.
Flotte ørenringe. Hurtig levering.
Tak for hurtig ekspedition.
Hurtig ekspedition selv om jeg har bestilt sent. Tak for det. Nemt at bestille på din hjemmeside.
Smukt smykke
Varen var udsolgt, men da jeg skrev en mail og spurgte hvornår den var på lager igen, fik jeg prompte en mail om, at hun ville lave den med det samme.
Fantastisk smukt smykke som er 1:1 med billedet.
Så smukke smykker
Så smukke smykker.
Bestilling og levering var hurtigt og effektivt.
Ørestikker
Jeg bestilte nogle fine ørestikker til min kone.
Jeg fik det hurtigt leveret og fint indpakket.
Jeg er meget tilfreds med mit køb og oplevelsen.
Fantastisk service
Fantastisk service. Søgte efter bestemte øreringe til en julegave. De var ikke at finde på nettet mere, men jeg spurgte efter disse. Sarah fandt dog et enkelt sæt på lageret. De blev sat på nettet og jeg fik besked om, at de nu var tilgængelige hvorefter jeg skyndte jeg mig at bestille og betale. De blev også hurtigt leveret. Skønt 🎄
Rigtig flotte smykker
Rigtig flotte smykker ! De lever mere end op til forventningerne ❤️
3 smukkeste sæt øreringe
3 smukkeste sæt øreringe
Jeg har netop modtaget øreringe, 2 til huller og 1 med klips. De er bare så flotte og kom i hver deres fine æske.
Smukke smykker og hurtig levering🤗
Superflotte design!
Det er virkelig nemt at se alle de superfine design og købe fra hjemmesiden. Det svære er at vælge, for de er alle sammen så fine! Og varerne var pakket virkelig flot ind, og et andet plus er den personlige hilsen der fulgte med. Men føler sig virkelig værdsat som kunde.
Sjove og smukke øreringe
Sjove og smukke øreringe. Hurtig levering.
Fantastiske flotte øreringe
Fantastiske flotte øreringe. Altid hjælp og mulighed for at ændre lidt på design.
Hurtig betjening og super fine øreringe…
Hurtig betjening og super fine øreringe 👌🏼
Bliver simpelthen så glad i låget af…
Bliver simpelthen så glad i låget af Winther Designs fine finurlige og pang farvede smykker. De er simpelthen bare lige mig og utrolig fin service, hurtig levering og fik en fin gave med i købet. Elsker elsker elsker mine nye øreringe som både kan bruges til hverdag og fest
Super hurtig levering hvor alt var som…
Super hurtig levering hvor alt var som forventet!
Hurtig service
Fine øreringe af god kvalitet
Fine øreringe af god kvalitet, svarer til forventningen.
Hurtig levering.
Dejligt oplevelse
Hurtigt levering, ser ud som på billedet og er vigtigst af alt virkelig flotte.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.