Jeg har bestilt og modtaget 3 par smukke smukke øreringe - præcis dem jeg havde forventet ☺️ Derudover havde Sarah sendt et par ekstra øreringe med uden beregning. Fantastisk service, fantastiske f... Mehr ansehen
Har lige modtaget mine super flotte øreringe plus en fin ekstra lille gave fra Winther Design. Der var hurtig levering og rigtig god service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg ELSKER Sarahs øreringene - hver gang jeg har besluttet, at nu behøver jeg vist ikke flere til samlingen, så kommer der nogle nye smukke øreringe, som jeg bliver nødt til at eje. Leveringen sker al... Mehr ansehen
Fantastisk koncept - genialt med de smukke bagstykker, som jeg også kan bruge sammen med mine egne øreringe! Jeg købte to sæt DOTS og 2 sæt bagstykker - så kan jeg mixe og matche, så mine øreringe p... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Winther Design håndlaver smykker i akryl og messing til kvinder som elsker farver og som ikke er bange for at skille sig ud. Alle smykkerne er lette, og har ørestikker i kirurgisk stål - alt er naturligvis nikkelfri. Der laves kun få af hver, derfor får du unikke smykker, som kan anvendes både til hverdag og fest.
Sandbygårdvej 17, 2 tv, 2700, Brønshøj, Dänemark
- Hej@wintherdesign.com
- wintherdesign.com
Das haben sich andere Leute angesehen
smykker
Jeg har købt mange forskellige vedhæng til mine øreringe, og i dag har jeg lige modtaget to smukke fingerringe. Jeg har altid været meget tilfreds. Tak Sarah. Vh. Lilian
Flot smykke
Hurtig levering og super fine smykker.
Hurtig levering og super fine smykker.. jeg benyttede mig af en udsalgskampagne og fik trqe par ørestikker og betalte kun for det ene. De kom samme i en fin æske. Alt super
Super fine unikke øreringe med flotte…
Super fine unikke øreringe med flotte farver. Jeg er vild med dem👌🏻
Fine smykker der lever op til…
Fine smykker der lever op til billederne og umiddelbart god kvalitet. Jeg vil helt sikkert købe øreringe her igen, og har allerede nævnt Winther Design til et par stykker 🤩🤩
Er yderst tilfreds med både service og…
Er yderst tilfreds med både service og produkter. Øreringene jeg købte forleden er virkelig fint håndværk. De er lette og behagelige at have i ørerne. De er smukke og farverige. Jeg er fan 😀👍
Hurtig levering og smykkerne er så…
Hurtig levering og smykkerne er så lette at man næsten ikke mærker at man har dem på. Meget fine og unikke.
Hurtig levering af lækre varer
Hurtig levering. Og et godt tilbud på de lækre produkter fra Winther Design! Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Intet at sætte en finger på - så fine øreringe
Har købt 3 flotte øreringe.
De ankom inden for rimelig tid.
Selv om de umiddelbart var pakket blødt, fejlede de intet ved udpakningen
Bemærkede også indpakning havde en masse fine genbrugs/genadvenlige/co neutral stempler. Det jo dejligt
Smukke øreringe i helt forskellige…
Smukke øreringe i helt forskellige udtryk
Sjove personlig smykker ♥️
Hurtig levering af fine øreringe
Super smukke smykker og hurtig levering.
Super flotte smykker der skiller sig…
Super flotte smykker der skiller sig ud, elsker designet.
Flot service og unika smykker til fornuftig pris
Øreringene var udsolgt på hjemmesiden, og jeg kontaktede Sarah pr. mail. Jeg fik hurtigt svar og var heldig, da en anden kunde sprang fra, så jeg kunne købe et par smukke og helt unikke øreringe, som jeg er meget glad for.
Super fine øreringe
Super fine øreringe. Elsker at støtte små selvstændige som tilmed tager sig tid til at sende en personlig hilsen med ordren.
Øreringene er helt som på billedet i shoppen.
Mega fine og kreative smykker
Mega fine og kreative smykker. Elsker konceptet med mix and match.
Upåklagelig oplevelse
Upåklagelig oplevelse! Det har været så fint at handle hos Winther Design - let at finde rundt i shoppen, let at bestille og leveringstiden er super. Og så kan man finde de fineste produkter hos Sarah - smukke og smarte øreringe, der er helt unikke. Glæder mig til at flashe dem ❤️
Hurtig levering og varen levede op til…
Hurtig levering og varen levede op til forventningerne
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.