Auto net 1 minuut aangemeld en ik werd al gebeld. Uiteraard weet je dat het bedrag die je gaat krijgen voor je auto, minimaal is. Maar ja, dan moet je niet kiezen voor deze weg. Ik ben erg netje... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Klantvriendelijk, goed bereikbaar en ik heb het ervaren als een snelle en veilige manier om mijn auto te verkopen. Heb een redelijke prijs voor de auto gekregen.
Unternehmen hat geantwortet
Snel gebeld na aanmelding, duidelijke uitleg over het proces, snel een deal gesloten. Vriendelijke medewerker. Ook degene die de auto kwam halen was heel voorkomend en geen gezeur over kleine details... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Auto die 2ton gelopen hebt automatisch als demontabel aanbieden. Terwijl deze nog rijdt als een zonnetje alle beurten gehad heeft en niks mankeert. Als de er geen geld in zien bieden ze demontabel aan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
"Wijverkopenuwautowel is opgericht door ambitieuze vrienden die een, voor velen, vervelend en bekend probleem willen oplossen namelijk:"snel en zonder gedoe zijn of haar auto verkopen" Met meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche en makelaars in dienst met een groot, erkend en betrouwbaar netwerk, ontzorgen wij u bij de verkoop van uw voertuig van A tot Z. Dit betekent geen vervelende onderhandelingen, geen vreemden aan de deur en snel een mooie aanvulling op uw bankrekening. Hoe zorgt u ervoor dat dit gebeurt? Vul geheel vrijblijvend uw kenteken in op onze site of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen de rest!"
Marssteden 52, 7547 TC, Enschede, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Dit bedrijf heeft mij binnen 24 uur geholpen. Goede service verleend en mijn geholpen met het verkopen van mijn auto. Zeker een aanrader en een heel bekwaam bedrijf!
Auto aangeboden en 1 telefoontje met verhelderende indormatie. Geen handelaren die continu bellen. Zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan en geen overbodige communicatie. Prima bod en afhandeling naar tevredenheid.
Correcte en vriendelijke mensen
Geen gezeur, alles netjes afgewerkt
Snelle afhandeling van de onderhandeling zonder dat ik nog foto's moest maken van de auto. Contract werd snel toegestuurd en binnen 2 weken was de auto opgehaald en de centjes ter plekke overgemaakt. Vrijwaringsbewijs is bij de overdracht per e-mail doorgestuurd, zodat het ook met de verzekering en belasting per direct werd verrekend. De monteur die de auto kwam ophalen was vriendelijk, attent en vakkundig. Er is nog een proefrit met de auto gemaakt om de checken dat hij technisch in orde was. Alles werd dus netjes afgehandeld.
Mensen verkoop je auto niet via deze site m’n moeder had snel haar auto verkocht maar we wachten nu al 5 weken eer ze hem op komen halen vreselijk mens van 80 jaar heeft al 3 x een dag van 10 tot 3 gewacht maar ze komen hem niet ophalen steeds is er iets dan auto kapot dan zijn zogenaamd in een andere plaats nu zouden ze op zondag weer komen weer heel de dag gewacht nog geen telefoontje niets ! Het is een ramp ! Maar je mag ook niet verkopen inprincipe wij zijn er helemaal klaar mee ! Wij verkopen je auto wel ??? Idd maar als tie niet gehaald word ? Jammer!!!!
Na aanmelding een onverwacht probleem opgetreden. Contact opgenomen met medewerker dylan. Deze heeft na goed overleg en samenspraak me goed geholpen met het probleem en dit netjes opgelost.
snel soepel geregeld zowel met de tussenpartij als de kopende garage.
Aiwan handelde snel en correct. Auto was binnen 30 minuten verkocht voor een voor mij acceptabele prijs. Was een beetje beduusd hoe snel het allemaal ging.
Helaas geen goede ervaring gehad. Niet zo zeer de schuld van Wijverkopenuwautowel. maar vanwege de koper die ze op ons af stuurden. De koper had er ruim 3 weken voor nodig om een afspraak te maken om de auto op te halen en weigerde vervolgens de auto omdat hij de auto tegen vond vallen. Dus toen nog de auto niet kwijt. Het vervelende van Wijverkopenuwautowel is echter dat jij als verkoper wel een boetebedrag krijgt als je de auto niet levert, maar de koper niet. Medewerkers van Wijverkopen uwautowel zijn overigens super aardig aan de telefoon.
Goed geholpen door Dave, vriendelijk, meedenkend en begripvol. Heeft met de dealer mijn vraagprijs proberen na te streven en kwam goed in de buurt. Zonder gedoe auto verkocht en geld snel op de rekening.
Goede ervaring wat betreft het afhandelen van verkoop auto, geen gezeur en afgesproken prijs direct op rekening, ook op aangegeven tijd was de aankoop gemachtigde op tijd
Ze hebben nooit gereageerd, ondanks herhaaldelijk verzoek tot reactie. Onbetrouwbare partij voor mij en onnodig mijn gegevens bij ze afgegeven…
Goed contact maar niet de 'gegarandeerde' prijs voor mijn auto ontvangen.
Goede ervaring met dit bedrijf. De auto te koop aangeboden, na ongeveer twee uur werd ik gebeld over een aantal details. Na ongeveer weer een uur een bod gekregen waar ik op ben ingegaan.
De autohandelaar die de auto kocht was professioneel en maakte direct het geld over na controle van de auto.
Wellicht niet het onderste uit de kan qua prijs (maar wel weer beter dan een andere verkoopservice).
Dit was snel en gemakkelijk. Een aanrader wat mij betreft.
Goed geholpen, fijn bedrijf!
Bod was naar wens, en alles was snel afgehandeld.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Binnen 5 minuten na mijn aanmelding werd ik gebeld en binnen 24 uur was mijn auto verkocht!!! Een paar dagen later werd de auto opgehaald en stond het geld nog voor de koper weg was op mijn rekening, ideaal!

Antwort von wijverkopenuwautowel
Geholpen door een vriendelijke medewerker die duidelijk was richting mij met een transparante uitleg over het bod dat gegeven is.
Bood mijn auto aan, in eerste instantie konden ze niet aan mijn verwachting voldoen. Binnen een uur werd ik teruggebeld door Anne. Met een scherp tegenbod, en heb gelijk toegezegd.
Ik ben super fijn geholpen door Anne met het verkopen van mijn auto voor een goede prijs
Doormiddel van telefonisch contact goed en snel geholpen, binnen een paar uur mijn auto verkocht! Nogmaals bedankt voor de snelle top service.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.