wijverkopenuwautowel Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Auto net 1 minuut aangemeld en ik werd al gebeld. Uiteraard weet je dat het bedrag die je gaat krijgen voor je auto, minimaal is. Maar ja, dan moet je niet kiezen voor deze weg. Ik ben erg netje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel gebeld na aanmelding, duidelijke uitleg over het proces, snel een deal gesloten. Vriendelijke medewerker. Ook degene die de auto kwam halen was heel voorkomend en geen gezeur over kleine details... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na contact te hebben opgenomen werd er snel doorgepakt. De ochtend daarop een bod gekregen en geaccepteerd. Erg fijn en eerlijk contact gehad. Uiteindelijk wat foto’s opgestuurd en daar is mee aan... Mehr ansehen

1. Automakler

Vom Unternehmen geschrieben

"Wijverkopenuwautowel is opgericht door ambitieuze vrienden die een, voor velen, vervelend en bekend probleem willen oplossen namelijk:"snel en zonder gedoe zijn of haar auto verkopen" Met meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche en makelaars in dienst met een groot, erkend en betrouwbaar netwerk, ontzorgen wij u bij de verkoop van uw voertuig van A tot Z. Dit betekent geen vervelende onderhandelingen, geen vreemden aan de deur en snel een mooie aanvulling op uw bankrekening. Hoe zorgt u ervoor dat dit gebeurt? Vul geheel vrijblijvend uw kenteken in op onze site of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen de rest!"

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

242 Bewertungen

Alle Bewertungen

77 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Komen afspraken na

Komen afspraken na, keurig geregeld, prima service, top !

21. September 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat we onze afspraken zijn nagekomen en dat alles keurig en naar tevredenheid is geregeld.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Auto net 1 minuut aangemeld en ik werd…

Auto net 1 minuut aangemeld en ik werd al gebeld.
Uiteraard weet je dat het bedrag die je gaat krijgen voor je auto, minimaal is. Maar ja, dan moet je niet kiezen voor deze weg. Ik ben erg netjes en duidelijk geholpen!
Bedankt voor de fijne en snelle verkoop.

Vond de autohandelaar overigens ook een nette en zeer vriendelijke man ‘zit in de Lutte’.

Groetjes Ilona,

16. September 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo snel bent gebeld en dat je de begeleiding als netjes, duidelijk en prettig hebt ervaren.

Mooi dat ook het contact met de autohandelaar in De Lutte zo positief is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen!

Snel gebeld na aanmelding

Echt een aanrader.

2. September 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je snel bent gebeld, duidelijke uitleg hebt gekregen en de verkoop vlot is verlopen. Goed om te lezen dat je zowel onze medewerker als de chauffeur als vriendelijk en prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor!

Bedankt voor je vertrouwen in Wijverkopenuwautowel.nl en voor de aanbeveling!

Snel en simpel

Snel en simpel. Krijgt niet de hoofdprijs maar je bent snel van je auto af. Twee keer nu dezelfde heel goede ervaring gehad. Top !!

31. August 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je inmiddels al twee keer een goede ervaring met ons hebt gehad. Snel en simpel van je auto af, daar doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afperserij geen andere woorden ervoor

Heel teleurgesteld met het bod dat ze doen. Ze proberen je af te persen met de prijzen die ze aanbieden. Gewoon 50 procent onder de waarde van de auto bieden vind ik schandalig. Een auto die 3-4k waard is, zelf voor 2.2k aangeboden en dan vertellen ze je dat ze niet meer dan 1k kunnen geven. Nu net op Autoscout 70 auto's gevonden met 80k-100k meer op de teller voor 2.5k van hetzelfde bouwjaar. Ik weet zeker dat ik nooit meer in zee ga met dit bedrijf. Autos met mijn kilometerstand staan vollop 2.5-4k op Marktplaats en autoscout.

Edit: ik krijg als reactie dat er niks anders geboden kan worden. Maar met een 2de gesprek krijg ik zelf te zien via de site die hun gebruiken. Dat de auto online 2.5-3.5k waard is. En dat ik wel 2k aangeboden kan krijgen. Dus waarom word ik dan paar dagen ervoor verteld dat het niet meer dan 700-1000 euro kan worden. Voor mij hoeft het ook niet meer. Verkoop de auto liever zelf

14. August 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je teleurgesteld bent over de ontvangen biedingen.

We hebben inmiddels telefonisch contact gehad en begrijpen dat de geboden bedragen niet aansluiten bij jouw verwachting van de waarde van de auto. Helaas kunnen wij niet zelf de prijs bepalen; de biedingen zijn afkomstig van partijen uit ons kopersnetwerk. In dit geval konden wij simpelweg geen passende koper vinden die een hoger bedrag wilde bieden.

We begrijpen dat dit teleurstellend is, maar dit zijn de biedingen die wij op dat moment hebben kunnen realiseren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn en snel telefonisch contact

Fijn en snel telefonisch contact. Ze hebben hun best gedaan voor een goede prijs. Kopend Garagebedrijf ook zeer betrouwbaar en netjes. Zeer tevreden mee.

7. August 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je het telefonische contact als prettig en snel hebt ervaren en dat we ons best hebben gedaan om een goede prijs voor je te realiseren.

Ook goed om te lezen dat de samenwerking met het kopende garagebedrijf betrouwbaar en netjes is verlopen. Mooi dat je zo tevreden bent!

Bedankt voor je vertrouwen in wijverkopenuwautowel.nl en graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijke service. Komen afspraken na.

Makkelijke service. Snelle en correcte communicatie. Alle afspraken zijn keurig nagekomen.

7. August 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je onze service als makkelijk, snel en correct hebt ervaren.

Mooi dat alle afspraken netjes zijn nagekomen en dat je tevreden bent over de communicatie. Bedankt voor je vertrouwen in Looping!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze zijn waarschijnlijk op vakantie

Na alle informatie te hebben verstrekt wel een bevestiging ontvangen, maar daarna geen enkele reactie.
Ook geen antwoord op een emailbericht van mijn kant.
Wekt vooralsnog weinig vertrouwen.

1. August 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je na de bevestiging geen verdere reactie hebt ontvangen en dat je e-mail onbeantwoord is gebleven. We begrijpen dat dit weinig vertrouwen wekt.

Op dat moment waren we nog in afwachting van biedingen op je voertuig. We hadden je hier duidelijker over moeten informeren, zodat je wist waar je aan toe was.

We hebben je feedback intern doorgezet en een collega zal morgen contact met je opnemen om de situatie verder te bespreken.

Team WijVerkopenUwAutoWel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een prettige ervaring gehad

Ik heb een prettige ervaring gehad: ik ben goed geholpen door Robin. Duidelijke uitleg en klantvriendelijk.
Na wat overleg een prijs bepaald. Het eerst bod op de auto was niet voldoende maar daarna wist Robin nog een hoger bod te presenteren.
De afhandeling en uitleg was ook prettig.
Dank!

23. Juli 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad en dat Robin je zo goed heeft geholpen.

Mooi dat hij duidelijke uitleg gaf, met je meedacht en uiteindelijk nog een hoger bod heeft kunnen realiseren. Ook fijn om te lezen dat je de afhandeling en begeleiding als prettig hebt ervaren. We geven je complimenten uiteraard graag aan Robin door!

Bedankt voor je vertrouwen in ons en graag tot een volgende keer!

Team WijVerkopenUwAutoWel.nl

Snel en netjes

Het bedrijf heeft een behoorlijke inzet gepleegdom onze auto te verkopen. Dit is binnen enkele dagen gelukt voor een prijs die ook voor ons goed was.

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je onze inzet en begeleiding tijdens de verkoop hebt gewaardeerd.

Mooi dat we de auto binnen enkele dagen hebben kunnen verkopen voor een prijs waar je tevreden mee bent. Bedankt voor het vertrouwen in Looping en veel plezier met het resultaat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

keurig te woord gestaan en snel…

keurig te woord gestaan en snel gehandeld en de aangeboden auto was ook precies zoals omschreven.
kortom geen gedoe en gelijk alles afgehandeld dank jullie wel

3. August 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je netjes te woord bent gestaan, we snel hebben gehandeld en de auto precies was zoals omschreven.

Mooi dat alles zonder gedoe en volgens afspraak is afgehandeld. Bedankt voor je vertrouwen in Looping!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vanaf het eerste contact goede en open communicatie…

Vanaf het eerste contact goede en open communcatie gehad.
Duidelijke uitleg gekregen hoe wijverkopenuwautowel werkt en reeel reeele inschatting gehad wat zij verwachten dat de auto op zou kunnen brengen.
Wijverkopen uwautowel had een geschatte waarde van 8250,00 euro uiteindelijk 8500,00 euro gebeurd.
Ben zeer tevreden over wijkopenuwautowel.

24. Juli 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u vanaf het eerste contact goede en open communicatie heeft ervaren en dat onze uitleg en inschatting duidelijk waren.

Mooi dat de auto uiteindelijk zelfs voor €8.500 is verkocht! Veel plezier met het mooie resultaat en bedankt voor het vertrouwen in wijverkopenuwautowel.nl!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg fijne communicatie en begeleiding…

Erg fijne communicatie en begeleiding bij de verkoop van onze auto. Een dikke 10..zeker aan te raden.

Mvgr Gerie van Klink

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je mooie review, Gerie!

Fijn om te horen dat je de communicatie en begeleiding tijdens de verkoop van jullie auto zo positief hebt ervaren. Een dikke 10, daar worden we blij van!

Bedankt voor je aanbeveling en vertrouwen in Looping. We staan graag weer voor jullie klaar als we in de toekomst van dienst kunnen zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Joseph is een uitzonderlijke fijne…

Joseph is een uitzonderlijke fijne gesprekspartner. Hij is rustig en reageert snel. Hij denkt goed mee en heeft erg veel kennis van de materie.

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het contact met Joseph zo positief hebt ervaren.

Mooi dat je zijn rustige en snelle communicatie, het meedenken en zijn kennis zo waardeert. We geven je complimenten uiteraard graag aan Joseph door!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer netjes geholpen en goede service!

2 weken geleden mijn auto aangemeld en foto's gestuurd, vorige week werd ik gebeld door Lynn dat ze ermee aan de slag zou gaan en hebben we het e.e.a doorgenomen, na 20 minuten belde ze al terug en had ze een koper gevonden. Vandaag is deze geweest en bij controle bleek er technisch toch iets niet in orde te zijn waardoor we de beslissing moesten nemen om te zakken in prijs. Overigens een zeer nette en vriendelijke verkoper van Trustcars, Kariem heeft alles goed uitgelegd.
Na de verkoop weer contact gehad met Lynn en ook toen weer heel netjes geholpen en een goeie service gegeven, onze complimenten voor haar!
Ik zou wijverkopenuwautowel dan ook zeker aanraden!

23. Juli 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Geweldig om te lezen dat Lynn je tijdens het hele proces goed heeft begeleid en dat ook het contact met de koper prettig is verlopen. We geven je mooie complimenten graag door aan Lynn en de betrokken koper.

Bedankt voor je aanbeveling! Mochten we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, staan we graag voor je klaar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Auto die 2ton gelopen hebt automatisch…

Auto die 2ton gelopen hebt automatisch als demontabel aanbieden. Terwijl deze nog rijdt als een zonnetje alle beurten gehad heeft en niks mankeert. Als de er geen geld in zien bieden ze demontabel aan 75 euro maar vergeet niet nog 9 euro bemiddelingskosten te betalen. Als ze tegemoetkoming geven kan er wel 25 euro bij. Wanneer je dan aangeeft dat je geen interesse in dit bod heb of enig tegenbod blijven ze appen om hun bod te accepteren. Erg irritant en opdringerig. Enorme eenrichtingsverkeer.

21. Juli 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Dank je wel voor je feedback.

We willen graag met je meekijken naar deze situatie, maar op basis van de beschikbare gegevens kunnen wij geen aanvraag of dossier terugvinden in ons systeem.

Zou je contact met ons kunnen opnemen via 088 3033 999 of [hoi@looping.nl](mailto:hoi@looping.nl)? Dan zoeken we dit graag verder voor je uit en kijken we samen naar een passende oplossing.

Team Looping.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en duidelijk geregeld goede…

Snel en duidelijk geregeld goede service duidelijke afspraken .
Een dikke 10!!

27. Juni 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle service, de duidelijke afspraken en de goede begeleiding.

Geweldig om te lezen dat je ons een dikke 10 geeft! Mochten we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, staan we graag voor je klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer professioneel, correct en betrouwbaar

Nadat mijn contactgegevens van de auto waren ingevuld ontving ik al binnen 1 uur een telefoontje. Dat gesprek verliep uiterst correct en er werd een faire prijs afgesproken. Zeer tevreden. Ook het ophalen van de auto, de financiële afhandelen en vrijwaren van de auto verliepen vlekkeloos. Zeer tevreden.

7. Juli 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het gehele verkoopproces. We doen ons best om snel te schakelen, duidelijke afspraken te maken en alles van begin tot eind soepel te laten verlopen. Geweldig om te horen dat ook het ophalen van de auto, de financiële afhandeling en de vrijwaring vlekkeloos zijn verlopen.

Bedankt voor uw vertrouwen in wijverkopenuwautowel.nl. We waarderen uw aanbeveling en staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed duidelijk en netjes geholpen

Goed duidelijk en netjes geholpen . Geen op of aanmerking . Het liep zoals ze verteld hadden . Wat wil je nog meer 👌

6. Juli 2026

Antwort von wijverkopenuwautowel

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je duidelijk en netjes bent geholpen en dat alles is verlopen zoals vooraf was afgesproken.

Slechte ervaring

Na aanmelding van mijn auto via whatsapp contact gehad en foto's gestuurd. Vervolgens wordt ik gespamt met e-mails dat ze geen telefoonnummer van mij hebben. Na meerdere reacties via mail en whatsapp blijf ik de span krijgen en kom ik niet verder.

30. Juni 2026

Beste,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Op basis van de informatie in uw review kunnen wij helaas niet achterhalen om welke kavel of aanmelding het gaat. Zou u contact met ons willen opnemen via telefoon of ons uw gegevens (zoals kenteken of referentienummer) willen sturen? Dan kijken we direct met u mee en lossen we dit zo snel mogelijk op.

Onze excuses voor het ongemak. We helpen u graag verder.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr