Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De shake is inderdaad licht verteerbaar en smaakt veel minder artificieel dan andere. Het anti-aging drankje is ook wel goed en geeft inderdaad de indruk meer energie en mentale rust te geven. Echter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enige bedrijf, voor zover ik weet, die kwaliteitsvolle producten gebruikt. Geen lactose (ik ben lactose intolerant) ook geen soja (daar heeft mijn vrouw een intolerantie) EN geen van die toegevoegde... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Neem nu 2 maand young &strong en voel me hier veel beter mee, energieker en minder last van gewrichten lichte verbetering huid,haar,nagels. Ideale aanvulling bij gezonde levensstijl, tevreden dus abo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekkere (vanille) smaak. Persoonlijk bedanktkaartje bij mijn bestelling vond ik erg leuk. Bij vragen via email word er vlot en spontaan geantwoord, fijn zo!

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
  2. Kräuterladen
  3. Experte für Pflanzenheilkunde
  4. Homöopathische Apotheke
  5. Ernährungsberater

Vom Unternehmen geschrieben

We’R is er voor iedereen die echte resultaten wilt. Onze supplementen zijn samengesteld met de beste ingrediënten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.Geen marketingstunts of vage claims, maar expertise en topkwaliteit. Voor wie beter wil presteren, mentaal én fysiek. Voor wie sneller wil herstellen en veerkrachtiger in het leven wil staan. Voor soepele gewrichten en spieren, maar ook voor een jonge huid. Kortom: voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden.

4.6

Alle Bewertungen

61 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ere wie ere toekomt

Ik heb enkele weken geleden een niet zo positieve review geschreven over mijn eerste ervaring over young & strong. Maar ik moet dit toch herzien daar ik de smaak wat beter kan smaken na verloop van tijd maar vooral daar de werking van het supplement wel TOP is. Ik merk dat mijn kniegewrichten soepeler zijn geworden en dat nagels en haar in een sneller tempo groeien. Dus ook mijn bindweefsel herstelt beter, wordt steviger in combinatie met specifieke stabiliteitsoefeningen voor knieën, heup en schoudergewrichten. Dit alles maakt dat inderdaad de smaak een bijkomstigheid is en de werking centraal moet staan. Hierbij wens ik mijn mening te herzien. En aan de ontwikkelaars willen zeggen dat ze goed bezig zijn en zeker moeten verderzetten met welke doelen zij willen bereiken.

7. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi Luc,
Hartelijk bedankt dat je even terugkomt op je eerste feedback. Fijn om te horen dat je daadwerkelijk de gewenste effecten aan het ervaren bent. Top! Daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste proteïne shake zonder chemische…

Beste proteïne shake zonder chemische troep!!
Echt één aanrader.
Wel duur maar kwaliteit heeft zijn prijs. 💪🫶
Ik hoop in de toekomst nog meer nieuwe producten bv hydrotabs of hydrodrink. 😊😊

13. November 2024

Antwort von We'R Nutrition

Hi Steven, bedankt voor uw positieve feedback! TOP! ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekkere shake die licht verteerbaar is…

Lekkere shake die licht verteerbaar is en niet chemisch smaakt. Gekozen voor de mango/orange en dan voeg ik er nog wat gember aan toe. Ideaal voor na het sporten!

12. November 2024

Antwort von We'R Nutrition

Hi Amelie, Wat leuk! Bedankt voor uw positieve feedback. TOP!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het product is zeer goed

Het product is zeer goed, ook de nieuwe smaak.
Enkel de verpakking is onhandig ,zeker de scherpe hoekjes . Ik verkies een pot.

12. November 2024

Hi Gil,

Bedankt voor je beoordeling en je positieve feedback over het product en de smaak!

We waarderen je opmerking over de verpakking en zijn momenteel bezig met het optimaliseren ervan. ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

goede service en goed product

Persoonlijke afhandeling, snelle verzending en een goed product!

27. September 2024

Antwort von We'R Nutrition

Dankjewel voor uw positieve feedback, daar doen we het voor! ;)

TOP !

Snel geleverd, vlotte communicatie ! Zeer vriendelijk en snel antwoord op e mails ! Top !

20. September 2024

Antwort von We'R Nutrition

hi Nancy, Bedankt voor uw positieve review. Top! ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn man en ik zijn beiden invalide

Mijn man en ik zijn beiden invalide. Sinds wij deze shake gebruiken hebben we minder pijn in gewrichten en spieren

6. September 2024

Antwort von We'R Nutrition

Hi Sara, Wat fijn om te horen dat de shake jullie helpt bij het verminderen van pijn in gewrichten en spieren! Bedankt voor het delen van jullie ervaring.

Een fan bij!

Ik ben al enige tijd de proteïne shake aan het drinken en ik ben zeer tevreden van de smaak. Ik heb bewust gekozen voor een vegan shake en ik ben tevreden van de voordelen van deze shake. Heb geen opgeblazen gevoel, geeft langere tijd een gevuld gevoel, geen suiker en je krijgt heel wat vitaminen en mineralen binnen. Alleen maar voordelen!

Nu ben ik ook begonnen met het 2e product Young & Strong. Ik kijk al uit naar de voordelen van dit product. Goed bezig alleszins!

14. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von We'R Nutrition

Top! Bedankt voor je positieve review. Daar doen we het voor. ;)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet lekker

Ik heb het product geprobeerd omdat ik een vegan alternatief wilde voor mijn eiwitshake. Ik vond hem alleen echt niet lekker en qua smaak totaal niet vergelijkbaar met de niet-vegan shakes die ik gewend ben. De vanillesmaak haal ik er niet uit. Wellicht was een probeerverpakking handiger geweest.

6. September 2024

Antwort von We'R Nutrition

Bedankt voor je eerlijke feedback, Sanne! We vinden het jammer om te horen dat de smaak niet aan je verwachtingen voldeed. Bij onze producten werken we bewust zonder toegevoegde suikers en sucralose, omdat we het belangrijk vinden dat onze producten zo gezond mogelijk zijn. Dit kan helaas soms invloed hebben op de smaak, maar we geloven dat gezondheid voorop moet staan.

We waarderen je suggestie over de proefverpakkingen en gaan zeker onderzoeken of we dit in de toekomst kunnen aanbieden. Mocht je nog vragen hebben of een andere smaak willen proberen, laat het ons gerust weten!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik kan er nog niet veel over zeggen…

Ik kan er nog niet veel over zeggen omdat ik de shake nog maar een aantal weken gebruik. Maar de smaak is effe wennen maar valt best mee. Ben benieuwd naar het resultaat na een aantal maanden.

26. August 2024

Antwort von We'R Nutrition

Bedankt voor je review, Ivo! Fijn dat de smaak begint te wennen. We zijn benieuwd naar je resultaten na een paar maanden. Laat het ons gerust weten als je vragen hebt!

super lekker en voel mij fitter

super lekker en voel mij fitter
heb last van lactoseintolerantie en deze is top voor mij

13. August 2024

Antwort von We'R Nutrition

Bedankt voor je reactie, Nancy! Fijn om te horen dat je het product lekker vindt en je fitter voelt. We zijn blij dat het ook goed werkt voor je lactose-intolerantie!

prima product

snel, efficiënt, goeie communicatie en prima product

16. August 2024

Antwort von We'R Nutrition

Hi Willy, Bedankt voor uw positieve feedback. Top! ;)

Lekkere smaak

Lekkere smaak. Het doet wat het belooft, ik krijg er energie van. Het persoonlijk handgeschreven kaartje wat erbij zat was een leuke attentie.

7. August 2024

Antwort von We'R Nutrition

Hi Anke, Leuk om te horen! bedankt voor uw positieve feedback! ;)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr