Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Neem nu 2 maand young &strong en voel me hier veel beter mee, energieker en minder last van gewrichten lichte verbetering huid,haar,nagels. Ideale aanvulling bij gezonde levensstijl, tevreden dus abo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekkere (vanille) smaak. Persoonlijk bedanktkaartje bij mijn bestelling vond ik erg leuk. Bij vragen via email word er vlot en spontaan geantwoord, fijn zo!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering. Handig in gebruik. De smaak bevalt mij iets minder goed. Gekozen voor 'orange' wat lekker is, maar het kan de oorspronkelijke smaak van het product niet voldoende verdoezelen. Goe... Mehr ansehen

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
  2. Kräuterladen
  3. Experte für Pflanzenheilkunde
  4. Homöopathische Apotheke
  5. Ernährungsberater

Vom Unternehmen geschrieben

We’R is er voor iedereen die echte resultaten wilt. Onze supplementen zijn samengesteld met de beste ingrediënten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.Geen marketingstunts of vage claims, maar expertise en topkwaliteit. Voor wie beter wil presteren, mentaal én fysiek. Voor wie sneller wil herstellen en veerkrachtiger in het leven wil staan. Voor soepele gewrichten en spieren, maar ook voor een jonge huid. Kortom: voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden.

4.6

Hi Lies,
Dankjewel, super!

Groetjes Gert & Wout

Enige bedrijf

Enige bedrijf, voor zover ik weet, die kwaliteitsvolle producten gebruikt. Geen lactose (ik ben lactose intolerant) ook geen soja (daar heeft mijn vrouw een intolerantie) EN geen van die toegevoegde zoetstoffen waar ik allergisch aan ben. Ook de ingrediënten die er aan toegevoegd zijn, ben ik tevreden over. Een hele goeie en leuke service, persoonlijk bedankje van het team erbij.
Qua smaak, voor mij bij de vanille, mag het zelfs nog minder zoet en misschien ietsje meer zout bij, om de smaak uit te balanceren.
Top bedrijf! Top service! Zeer tevreden! Zullen daar nog kopen ☺️

24. Juni 2026

Hi Enya,

Wat leuk! Dankjewel voor deze positieve feedback. ;)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Neem nu 2 maand young &strong en voel…

Neem nu 2 maand young &strong en voel me hier veel beter mee, energieker en minder last van gewrichten lichte verbetering huid,haar,nagels. Ideale aanvulling bij gezonde levensstijl, tevreden dus abonnement gestart.

24. Juni 2026

Hi Marie,

Bedankt voor uw positieve feedback, TOP!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Best duur

Best duur, geen merkbaar gunstig effect “voorlopig?”

18. Juni 2026

Hi Frank,

Bedankt voor je eerlijke feedback.
We willen wel graag meegeven dat het bij Young & Strong doorgaans 3 tot 6 weken duurt voordat de eerste resultaten merkbaar zijn. Dit verschilt natuurlijk ook van persoon tot persoon.
Uit klinische onderzoeken blijkt dat de eerste duidelijke resultaten gemiddeld na 4 weken zichtbaar zijn. Na 8 weken zijn de effecten doorgaans nog beter, en ook na 12 weken zien we een verdere verbetering.
Omdat je pas op 19 juni bent gestart, raden we aan om het nog wat tijd te geven. We hopen dat je de komende weken een positief verschil zult merken. 😊

Groetjes,
Gert & Wout

Lekker en lange verzadiging

De We'r More than Protein Vanilla is heel lekker van smaak en zorgt voor een langdurige verzadiging.

15. Juni 2026

Antwort von We'R Nutrition

Hi Marjolijn, leuk om te horen!
Thank YOU!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwalitatieve proteïnshake na elke training

Door het verhogen van mijn trainingsbelasting + leeftijd (bijna 58) had ik nood aan een kwalitatieve proteïneshake omdat ik deze met mijn 'normale' gezonde voeding niet voldoende kan aanvullen en mijn spieropbouw "minstens" wil behouden. Ik had nog geen ervaring met proteïneshakes maar met We'R heb ik die gevonden.

21. Mai 2026

Antwort von We'R Nutrition

Hi Kurt, Wat leuk om te horen, TOP!

Mijn eerlijke mening,

Mijn eerlijke mening,
Nadat ik had gehoord van een meneer die kon dat zijn knie klachten afgenomen hadden dacht ik ...dat ga ik ook proberen ivm rugklachten en frozen shoulder door bestraling.
Ik dacht ja t zal wel ....na 2 weken merkte ik niks nu 3 weken verder echt waar mijn benen voelen lichter en daadwerkelijk mijn rugklachten zijn een stuk minder!
Mijn schouder trouwens ook
Ik ga verder smaak is lekker en ik vindt het een fantastisch product
Dankjewel hiervoor

9. Juni 2026

Super! dankjewel Esther.

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.
Heel leuk om een kleine geschreven tekst in het pakket terug te vinden. Het maakt dat je het gevoel hebt datje persoonlijk geholpen wordt.
Vooral omdat het geschreven is engelen gedrukte tekst.

21. Mai 2026

Antwort von We'R Nutrition

Hi Natascha, wat leuk om te horen! Thank YOU ;)

Echte aanrader

Ik gebruik nu al ongeveer een jaar "Young and Strong" en "More Than Protein", en ik ben er echt tevreden over.
Ik ben 55 jaar en had al een tijdje last van stramme spieren wanneer ik 's morgens opstond. Soms had ik zelfs moeite om de trap af te gaan. Sinds ik "Young and Strong" gebruik, is dat eigenlijk verdwenen. Ik sta veel soepeler op en voel echt het verschil. Als ik het een paar dagen niet neem, merk ik dat die stramheid terugkomt. Voor mij is dit echt een product dat werkt.
"More Than Protein" gebruik ik elke dag om wat makkelijker aan mijn dagelijkse proteïnen te komen. Ik heb alle smaken geprobeerd, maar ben uiteindelijk bij Iced Coffee gebleven. Die vind ik persoonlijk veruit de lekkerste.
Vorige maand had ik voor het eerst een probleempje met een levering. Na een berichtje naar Gert en Wout was dat echter meteen opgelost. Dat verdient ook een pluim.
Kortom: Topproducten, goede service en een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt. Een echte aanrader!

3. Juni 2026

Hi Erika,

Wat leuk om te horen, dankjewel!

Prima!!

Alles ok, netjes geleverd en fijne producten die lekker zijn.

1. Juni 2026

HI Tonny,

Super! Dankjewel! ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, goede smaak alhoewel de vanille-smaak beetje anders is door de curcuma maar mij stoort het niet. De verpakking mag voor mij iets groter zijn zodat je niet zo snel terug moet bestellen.

30. April 2026

Hi Erwin,

Bedankt voor uw positieve feedback!

Herstel spiermassa

Na mijn behandeltraject raadde Dokter Proesmans ook voedings
deskundige mij aan dit proteïne
supplement om het verlies aan spiermassa tegen te gaan.
Omdat het herstel na chemo veel van je lichaam vraagt, was het voor mij lastig om voldoende eiwitten uit normale voeding te halen.
Dit supplement is voor mij een uitkomst: het is zacht voor de maag, heeft een neutrale/fijne smaak (zelfs met mijn veranderde smaakgevoel) en mengt goed. Ik merk na enkele weken gebruik dat ik fysiek sterker word en meer energie heb voor mijn revalidatieoefeningen en huis en tuintaken Een absolute aanrader voor wie op een wetenschappelijk onderbouwde manier aan spierherstel wil werken.
Belangrijke herinnering Ik ondervind dat 20 a 30 gr
eiwitten het beste werken wanneer ze worden gecombineerd met beweging en verspreid over de dag worden ingenomen
Ben fan

11. Mai 2026

Antwort von We'R Nutrition

Hi Grata, Wat leuk om te horen!
Dankjewel, hier doen we het voor.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

supplementen die doen wat ze beloven!

Na jarenlang verschillende merken te hebben getest, ben ik overgestapt naar We'R Nutrition en ik merk na 4 weken gebruik duidelijk verschil. Meer energie doorheen de dag en een veel sneller herstel na het sporten.

De producten smaken goed en doen wat ze beloven. Voor mij absoluut een aanrader!

11. Mai 2026

Hi Brent,

Bedankt voor uw positieve feedback, TOP!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gebruik dit ondertss al geruime tijd

Gebruik dit ondertss al geruime tijd, fantastisch product, als ik het niet gebruik een aantal dagen voel ik gelijk het verschil! Echt een aanrader👌🏽

20. April 2026

Antwort von We'R Nutrition

Hi Inge, Wat leuk om te horen! Thank YOU!

Groeten Gert & Wout

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr