Welvarend Wonen Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

WelvarendWonen is een goed alternatief als je persoonlijk aan de voorwaarden wil voldoen. Mijn ervaring is dat er afwijkende voorgestelde persoonlijke voorkeuren nauwelijks mogelijks zijn. Het mees... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben erg blij met het besluit dat ik genomen heb ,om met welvarend wonen, zaken te doen,het geeft je echt veel financiële ruimte, ze zijn erg correct en eerlijk.komen beloftes na,ergen fijne verteg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ben geen klant geworden nadat de informatie is doorgenomen. Ideaal voor mensen die op dit moment extra financiën hard nodig hebben maar je geeft ook veel weg, zeker op de langere termijn. Het goede... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Welvarend Wonen was voor ons vorig jaar de beste optie. Als beroepsmusici repeteren en studeren wij nog af en toe en onze kinderen komen uit het buitenland regelmatig logeren. Ook profiteren wij... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Immobilieninvestment

Vom Unternehmen geschrieben

Welvarend Wonen is een gespecialiseerd bedrijf dat senioren ondersteunt bij het verzilveren van de overwaarde van hun woning, zonder dat zij hun huis hoeven te verlaten. Het bedrijf begrijpt dat een huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een thuis vol herinneringen en persoonlijke waarde. Daarom biedt Welvarend Wonen een unieke mogelijkheid om de overwaarde van de woning om te zetten in een maandelijkse uitkering, zodat senioren kunnen blijven genieten van het comfort van hun eigen huis, zonder huur of rente te betalen. Wat Welvarend Wonen onderscheidt, is de transparante en persoonlijke aanpak. Het team neemt de tijd om de situatie van de klant te begrijpen en biedt maatwerkoplossingen die passen bij hun wensen en behoeften. Klanten worden aangemoedigd om onafhankelijk advies in te winnen, en Welvarend Wonen werkt samen met ervaren notarissen om ervoor te zorgen dat alle juridische aspecten van de transactie helder en veilig zijn. Bij Welvarend Wonen staan het welzijn en de financiële zekerheid van de klant voorop. Het bedrijf is trots op de positieve impact die het heeft op het leven van klanten door hen financiële rust en flexibiliteit te bieden, terwijl zij in hun geliefde huis kunnen blijven wonen. De service van Welvarend Wonen is betrouwbaar, persoonlijk en altijd gericht op het bieden van de best mogelijke oplossing voor elke unieke situatie.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

onze ervaring

Wij zijn Anny (71) en Berry (72) van Gool en wonen al ruim 20 jaar met veel plezier in ons appartement in Tilburg. Na 50 jaar samen besloten we om na te denken over een manier om onze financiële situatie te versterken, zonder dat we ons geliefde thuis zouden hoeven verlaten. Zo kwamen we bij Welvarend Wonen terecht.

De oplossing van Welvarend Wonen sprak ons direct aan. Het idee om in ons eigen huis te kunnen blijven wonen zonder huur of rente te betalen, terwijl we elke maand een mooi bedrag ontvangen dat zelfs doorloopt naar onze erfgenamen, gaf ons veel vertrouwen. We hebben ook andere opties onderzocht, zoals Behouden Huis, maar uiteindelijk gaf de duidelijke uitleg en het vertrouwen dat Welvarend Wonen ons gaf de doorslag.

Voordat we de keuze maakten, hebben we alles goed besproken met onze dochters, een buurvrouw die makelaar is, en een notaris. Iedereen gaf ons het vertrouwen dat dit een goede beslissing was, en dat gaf ons extra rust. Het proces hebben we als heel prettig ervaren. Er was geen druk, we kregen alle tijd om na te denken, en al onze vragen werden uitgebreid beantwoord.

In het begin hadden we zeker vragen, zoals hoe het zit met belastingen en de doorbetaling aan onze erfgenamen. Deze zijn zo goed uitgelegd dat we er nu helemaal op vertrouwen dat alles goed geregeld is.

Wat het ons heeft opgeleverd? Allereerst rust. We weten dat we zolang we willen in ons huis kunnen blijven wonen, en elke maand ontvangen we een bedrag dat ons de ruimte geeft om te genieten van het leven. Dit voelt ontzettend fijn en geeft ons veel zekerheid.

Ons advies aan anderen? Neem contact op met Welvarend Wonen en vraag een adviesgesprek aan. Laat alles rustig en duidelijk uitleggen, zodat je er goed over na kunt denken. Voor ons was het de beste keuze, en wij hopen dat anderen net zo kunnen genieten als wij nu doen!

Anny en Berry van Gool

3. Oktober 2024

Beste Anny en Berry,

Wat een prachtige en uitgebreide review! Het is zo fijn om te lezen dat jullie je goed hebben gevoeld bij het hele proces en dat jullie nu met volle teugen kunnen genieten van het leven, zonder zorgen over de toekomst. Dat is precies waar we het voor doen!

Jullie zorgvuldige aanpak – het bespreken met dochters, een makelaar en een notaris – laat zien hoe belangrijk het is om een weloverwogen beslissing te maken. Dat wij daarin jullie vertrouwen hebben gewonnen, is een groot compliment voor ons.

Dank jullie wel voor het delen van jullie ervaring en voor het duidelijke advies aan anderen. We wensen jullie nog heel veel mooie en zorgeloze jaren in jullie fijne thuis!

Hartelijke groet,

Positieve ervaring

Mijn naam is Carmen Nijland, 70 jaar en ik woon in de mooie Achterhoek. Sinds mei 1981 woon ik in mijn huidige woning. Na het overlijden van mijn man in oktober 2020 ben ik gaan nadenken over mijn toekomst en hoe ik verder wil. Ik besef dat ik in de herfst van mijn leven ben en dat mijn kapitaal vastzit in stenen. Waarom zou ik dat niet voor mij laten werken? Als ik er straks niet meer ben, heb ik er zelf nooit iets aan gehad, behalve dan een dak boven mijn hoofd.

Ik was me al een tijdje aan het oriënteren en heb verschillende opties overwogen: verkopen en terug huren, hypotheek verhogen, verzilverhypotheken, en andere aanbieders met een soortgelijk concept. Wat mij aansprak bij Welvarend Wonen (WW) is hun doel senioren te helpen, wat ik een mooi streven vind. Het enthousiasme en de gedrevenheid dit concept tot een succes te maken is aanstekelijk.

Na het invullen van het contactformulier ontving ik een indicatief voorstel van WW. Dit was in eerste instantie niet helemaal wat ik zocht, maar na enkele aanpassingen kwamen ze redelijk in de buurt. Na goed overwegen besloot ik het traject in te gaan.

WW is een relatief nieuwe speler op de markt. Het proces verliep in het begin wat moeizaam, deels ook door onervarenheid. Er waren uitdagingen, maar door veel gesprekken te voeren, hebben we uiteindelijk alles naar tevredenheid opgelost en de deal gesloten.

Ik heb het concept voorgelegd aan mijn belastingadviseur, die alles heeft uitgezocht op belastingtechnisch gebied. Financieel gezien geeft het me nu meer bestedingsruimte, wat prettig is. Wat ik ook erg waardeer, is het levenslange woonrecht. Daarnaast hoef ik niet meer na te denken over wie het huis erft, wat me veel rust geeft.

Wat ik potentiële klanten zou aanraden is eerst goed voor jezelf bepalen wat je wilt en daarna de verschillende opties te onderzoeken. Gebruik je gezonde verstand en neem de tijd om beslissingen te maken, want het gaat om veel geld. Stel kritische vragen en laat iemand meekijken, bijvoorbeeld een belastingadviseur, financieel expert of een familielid. Laat je goed adviseren. Mochten mensen specifieke vragen hebben, dan mogen ze altijd contact met mij opnemen, telefonisch of via e-mail.

1. August 2024

Beste Carmen,

Wat een prachtige en eerlijke review! We willen u niet alleen bedanken voor het vertrouwen in Welvarend Wonen, maar ook voor de enorme bijdrage die u heeft geleverd tijdens dit traject. Uw scherpe blik, kritische vragen en open communicatie hebben ons niet alleen geholpen om het proces voor u zo goed mogelijk in te richten, maar ook om als organisatie te groeien. Dat waarderen we enorm.

Uw verhaal is inspirerend en laat precies zien waar Welvarend Wonen voor staat: financiële vrijheid en rust, terwijl u gewoon in uw eigen huis kunt blijven wonen. Dat u nu ook anderen wilt helpen met uw kennis en ervaring, laat zien hoe betrokken en behulpzaam u bent.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen, geduld en waardevolle inzichten. We wensen u nog heel veel mooie jaren in uw fijne thuis en blijven altijd voor u klaarstaan als er iets is!

Met hartelijke groet,

Ik ben 81

Ik ben 81, gezond en woon in een eigen huis met voldoende voorzieningen gelijkvloers om te blijven wonen. Echter de uitgestelde aanpassingen van pensioen en jaarlijks stijgende lasten en kosten begonnen meer en meer te drukken. Deze zomer kwam ik via facebook in aanraking met Welvarend Wonen en toen ik me voldoende ingelezen had, besloot ik contact op te nemen. De aanzienlijke overwaarde van mijn huis bood perspectief en mede door de open en directe benaering van het kader van Welvarend Wonen, ben ik met ze in zee gegaan. De maanduitkeringen boven mijn pensioen en de positieve benadering t.a.v. persoonlijke wensen en de bereidheid mij daarin tegemoet te komen gaven de doirslag. In de overeenkomst wordt in mijn beleving voldoende rekening gehouden met de belangen van beide partijen. 1 oktober is het zover !

24. September 2024

Beste meneer Cappel,

Wat fijn om uw positieve ervaring te lezen! We zijn ontzettend blij dat u voor Welvarend Wonen heeft gekozen en dat onze open en persoonlijke benadering u het vertrouwen heeft gegeven om deze stap te zetten.

Het is mooi om te horen dat de maandelijkse uitkeringen u de financiële ruimte geven om zorgeloos te genieten, precies zoals we het bedoeld hebben.

Nu alles geregeld is, willen we u nogmaals bedanken voor het vertrouwen in ons. We hopen dat u volop geniet van uw financiële vrijheid en blijven uiteraard altijd voor u klaarstaan als u nog vragen heeft.

Welvarend Wonen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr