wellnessgiftcard.nl Bewertungen 50

TrustScore 3.5 von 5

3.6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Door omstandigheden is de wellness giftcard verlopen. Totaal nul medewerking om onze wellness giftcard (een cadeau aan ons) van 80 euro nog te activeren. Zelfs aangeboden om tegen een kleine onkos... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze giftcard was helaas verlopen maar na contact met de gastenservice hebben we als tegemoetkoming dag entree codes ontvangen. Dat was niet verplicht maar wel heel netjes!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze kaarten waren geblokkeerd, wij hadden geen idee waarom. Bleek dat de gever ze destijds vergeten was te activeren. De gever is inmiddels overleden, dus daar konden we het niet aan vragen. De klant... Mehr ansehen

3.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Telefonisch en per mail niet bereikbaar geen kaart ontvangen

Wij bestelden maandagochtend vroeg een wellness giftcard. We ontvingen helaas geen verzendbevestiging. Ook in de Post NL app zagen wij geen post staan. Ook vandaag op donderdag is de kaart nog steeds niet geleverd. Dit bedrijf is telefonisch niet bereikbaar- tevens is het mail contact ook nauwelijks positief te noemen. Wij adviseren om hier geen giftcard te bestellen en ook niet bij hun andere ketens.

17. April 2025

Tot nu toe 1 ster!

Tot nu toe 1 ster!
Heb bijna 2 weken geleden 2 giftcards besteld en nog niet binnen! En feen reactie op mijn email, echt schandalig! Nu weer een mail gestuurd. Als ik ze binnen krijg, krijgen ze misschien 1 ster meer. Wel heel erg raar dat een groot bedrijf als de Zwaluwhoeve hiermee werkt!

17. März 2025

Bestelling na 6 dagen niet binnen

Bestelling na 6 dagen niet binnen. Er wordt geen passende oplossing aangeboden. Ze geven PostNL de schuld. Geen telefoonnummer waarop ze bereikbaar zijn en de klantenservice reageert pas binnen 3 werkdagen. Nooit een kaart online bestellen!!!

29. Januar 2025

Geweldige aftersales service

Ik had twee 150 euro kaarten besteld als kerst kado voor mijn partner. We hebben de kaarten ontvangen en mijn partner heeft ze met kerst gekregen. Omdat de kaarten geactiveerd moeten worden vroeg ik haar vorige week om de kaarten. Die waren nergens meer te vinden. Hele huis afgezocht maar gewoon helemaal kwijt. Ik denk ze perongeluk met al het pakpapier in de vuilnis zijn gegooid. Wellnessgiftkaart geschreven en uitgelegd wat er gebeurt was. Binnen 2 dagen kregen we antwoord met twee nieuwe 150 euro Ecards ter vervanging. Super Service en heel veel dank Jessica!! mvg Lex Snoek

16. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een slechte service biedt het…

Wat een slechte service biedt het bedrijf bewelness of welnessgiftcard. Ze hebben geen telefoon nummer waar je hen kan bereiken. Via e-mail reageren ze, via ticket systeem daardoor relatief snel wordt geholpen door verschillende personen.

Fysieke kaart aangekocht via de site, nooit aangekomen, door een fout in hun systeem. Hun oplossing was; eticket zonder verzendkosten terug te betalen. Of retour betaling aanvragen duur 10 dagen. Ik koos voor e-ticket en verzendkosten retour deze optie bestond blijkbaar niet. Zonder overleg is alles retour aanvraagt.
Mag ik 10 dagen wachten op me geld.

Daar zit je dan zonder cadeau 1 dag van te voren. Super mee gedacht

28. November 2024

Wat een teleurstelling

Wat een teleurstelling, ik kocht op hun site een cadeaukaart voor mijn jarige zonn , vervolgens krijg ik een email op mijn eigenadres en niet op het door mij opgegeven emailadres van mijn zoon, vervolgens twee keer een e-mail naar de site gestuurd maar totaal geen reactie, ook hebben ze geen telefoonnummer op hun site , klacht geschreven maar dat wordt ook niet beantwoord.
Weg €35 en tot heden nog steeds geen antwoord. Hier koop ik niets meer.

5. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 jaar geldig. oplichters.

Kaart kado gekregen maar daarna kwijt geraakt. Na terugvinden contact gezocht, maar de kaart bleek maar 1(!) jaar geldig.

Tegoedkaarten met een geldigheid van <5 jaar voegen niks toe. Kan je beter geld geven aan iemand.

23. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Minder dan 2 jaar geldig is onwettelijk !

Tegen de wet: minder dan 2 jaar geldig: zie consumentenbond, juridisch advies, geldigheid cadeabonnen.

De bon is van september 2022 en volgens opschrift op de kaart maar 1 jaar geldig. Dit mag niet en is tegen de wet.
Vandaag wil ik een sauna boeken, maar dat lukte niet omdat de bon niet wordt geaccepteerd.
Vertrouwen is volledig weg, boeken gaat niet goed, ik wil m'n geld terug omdat bedrijf zich niet aan de wet houdt.

30. Dezember 2023

Koop geen Wellnessgiftcard

Inderdaad ontzettend slechte service en 0.0 meedenken in een oplossing. Cadeau gekregen voor ons huwelijk in Coronatijd en nu niet meer te verzilveren of her activeren. Naar verdienmodel van dit bedrijf!

2. November 2023

Zeer slechte service

Zeer slechte service, volledig gebrek aan flexibiliteitof meedenken. In Coronatijd heb ik voor mijn verjaardag een cadeaukaart t.w.v. 100 (!!!) euro gekregen omdat ik met een burnout thuis zat, maar hier heb ik dus geen gebruik van kunnen maken wegens geheel of gedeeltelijk sluiten van de sauna's. Toen NL weer volledig open was verklaard en alle beperkingen opgeheven werden (mei 2022) heb ik na enige tijd contact opgenomen om de geldigheid te verlengen, ik las dat dit blijkbaar kon. Hier was ik volgens de klantenservice te laat mee en er was geen enkele oplossing mogelijk, niet eens een kleine tegemoetkoming. Aangezien de kaart in coronatijd is aangeschaft zou de kaart mijns inziens gewoon vanaf het begin een langere geldigheid moeten hebben gehad i.p.v. slechts 1 jaar. Kaarten die 3 maanden later zijn aangeschaft dan mijn kaart waren namelijk wel langer geldig. Van een Wellnessbedrijf verwacht je echt meer klantvriendelijkheid.

24. August 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

mijn card is gewoon geactiveerd zoals vermeld op de brief.

ik heb idd op de website probleem gehad met activeren ivm in de brief stond twee jaar en de card was 1 jaar ik heb de klanten service gemaild hierover binnen 12 uur is weer hersteld mijn card is weer geldig t/m 10 juni 2024 ik hoop dat deze vermeldingen in het toekomst gelijk staat zowel op de brief en op de card.
Ik ben verder goed geholpen ondanks de verwarring.
Ik heb idd de reviews gelezen ben erg geschokt hiervan.

28. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een geblokkeerde kaart als cadeau!

Mijn dochter een giftcard cadeau gedaan!
Staat deze geblokkeerd! Na pas enige dagen antwoord op mijn mail en er wordt aangegeven dat de kaart is geactiveerd, blijkt dit wederom niet het geval. Ik vind dit eigenlijk wel schandalig!

Klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Leuk om zo een cadeau te geven.

Hoe kan dit!!!!

14. Juli 2023

Kaart geblokkeerd

Kaart meerdere malen geblokkeerd. Kaart geactiveerd met de code. Later in de middag was de kaart opnieuw geblokkeerd. Geen telefonisch contact mogelijk met de organisatie.. sta je dan bij de kassa…

26. Juni 2023

Slechte service

Kaart gekregen op 28-11-2021. Deze is enkele dagen daarvoor aangeschaft door de gever. Niet in de gelegenheid geweest om te bon te verzilveren en mis dus verlopen. Als de kaart 5 dagen later aangeschaft was dan had hij een geldigheidsduur van 2 jaar gehad. Customer service niet te vermurwen en doet er niets aan. KOOP DUS GEEN GIFTKAART.

24. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr