Careful !!! I used to love their products and delivery - now second time they send out offers, I get an order confirmation and 3 weeks later . sorry product unavailable. No refund ! Very dishone... Mehr ansehen
C Welcome 💓-- Hotels Friedrich Brom Villes-12-11- @Berlin DRFX--- Nederland - Welcome Safe - Leave me a Smile -- DENTIST ÄSTHETIK Design - Toothbrush Design me a Washbear!- Beste Marken Mit Der Übung... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het bestellen verliep vlot. Product was op voorraad, kwam vanuit Duitsland. We gingen uit van een levertijd van ongeveer 10 werkdagen. Contact met de klantenservice over de betaling ging zonder prob... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Winterjas van scheerwol. Super! Ik lees een paar slechte ervaringen maar ik heb eigenlijk alleen goede. Dit jaar een linnen broek, t-shirts etc. gekocht. Begin november een heerlijke wollen winte... Mehr ansehen
- Haute-Couture-Modehaus
- Bekleidungsgeschäft
- Kosmetikgeschäft
- Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
- Gemischtwarenladen
- Drogeriemarkt
Vom Unternehmen geschrieben
Sinds 1987 houdt Waschbär zich bezig met de vraag hoe we duurzamer kunnen leven. In onze shop vind je duurzame natuurmode, ecologisch kinderspeelgoed, natuurcosmetica, milieuvriendelijke huishoudartikelen, woontextiel in bio-kwaliteit en tuintoebehoor. De producten worden sociaal verantwoord geproduceerd. Servicetijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 14.00 uur
Postbus 303, 3440 AH, Woerden, Niederlande
- 030 7740296
- online-klantenservice@waschbaer.nl
- waschbaer.nl
Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Goed assortiment
Ik kom vooral vanwege het assortiment toch steeds weer terug bij Waschbär.
Ze zijn niet de goedkoopste en ook niet de snelste, maar het is altijd picobello in orde en je kunt achteraf betalen.
mooi en duurzame kleding
mooi en duurzame kleding, ook voor de kids.
het is het zeker waard.
dank je wel!!
Levertijd met factor 3 vermenigvuldigen
Levertijd van 2 weken stond én staat nog steeds! Op de website. Inmiddels al 7 weken aan het wachten; nog steeds niks binnen. In week 35 besteld, in week 39 bericht gehad dat het langer ging duren. Status: week 39. In week 42 bericht gehad dat het langer ging duren. Status: week 42.
Beter inschatten of iig van de site halen dat de levertijd 2 weken is.
Past helemaal bij mijn stijl
Fijne producten
Fijne producten, prima prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service!
De katoenen hallux-sokken
De katoenen hallux-sokken zijn heel erg naar mijn smaak!
kwaliteit en betaalbaarheid.
Door mooie kortingen voor hoge kwaliteit producten te krijgen,ben ik toch in staat deze artikelen aan te schaffen.
Waschbaer met de tijd mee
Waschbaer gaat met de tijd mee. In goede zin. Je kunt daar producten kopen waarmee je zelf milieuvriendelijk(er) aan de slag kunt met je tuin of je eigen verkoop. Ik koop bij Waschbaer per 300 stuks afbreekbare theelichtjes.
Tevreden!
Twijfelde om te bestellen na het lezen van slechte reviews. Toen ik las dat het deels te maken had met de website en dit probleem was opgelost toch gedaan. Van de voren contact gehad met de klantenservice, deze reageerde snel en vriendelijk. Pakket kwam binnen paar dagen al binnen, met voordeelbon erbij. Nette service en product is goed met snelle levering.
Glerups sloffen
Had Glerups ups sloffen besteld, na bestelling bleek een erg lange levertijd. Contact met klantenservice, reageerde adequaat. Na weer verdere vertraging kwam het aanbod de bestelling evt. te annuleren.
Terugbetaling is ook erg snel verlopen.
Goede service en snelle afhandeling.
Na alle negatieve berichten zag ik het somber in, maar bleek niet gegrond.
Blij met eco assortiment en fair wear
Bedrijf dat in alles meebeweegt naar een schonere en eerlijker wereld. Inmiddels bestel ik hier altijd mijn wasmiddelen in grootverpakking en vaak cadeautjes of praktische spullen voor in huis/keuken. Met kerst altijd erg leuke decoratieve producten. Ook hele fijne eco waxinelichtjes die bij het GFT mogen. Soms wat langere levertijd maar daardoor besparen we op uitstoot. Dus daarvoor breng ik graag wat geduld op. Kleding bevalt wisselend: soms heel goed, soms een vreselijke pasvorm. De Duitse mode en maatvoering is niet altijd aangepast aan de Nederlandse wensen. Betaalmogelijkheden worden steeds beter. Overzicht over (openstaande) facturen en bestellingen vind ik een minpunt. Schijnt wel dat ze eraan werken.
Slechte levering en de klantenservice…
Slechte levering en de klantenservice is zeer onvriendelijk en niet erg behulpzaam.
Eén keer iets besteld
Eén keer iets besteld. Heeft er ontzettend lang over gedaan om te komen. De factuur was niet duidelijk, ik dacht dat ik alles had betaald maar bleek nog een restbedrag te moeten betalen (dit was dus niet duidelijk). Geen herinnering gekregen via de mail en het eerstvolgende mailtje was van een incassobureau waardoor ik 150 euro heb betaald voor iets dat 37 euro was. Toen ik belde was er 0 begrip of moeite om iets uit te zoeken of mee te denken. Ik wou dat ik deze negatieve reviews had gelezen voordat ik er iets bestelde!
Koop hier vooral niets!
Ik zou willen dat ik alles negatieve recensies over dit bedrijf had gelezen voordat ik er iets bestelde. Ik was each stom iets van deze online winkel kopen. Ik had so wel problemen met deze winkel, echt! En nooit 'sorry' heb ik gehoord. Koop hier vooral niets!
Laat dit bedrijf failliet gaan!
Wasbär maakt er een zootje van.
Op 5 mei twee terracotta potten besteld. Na 3 keer bellen nog steeds geen levering, maar wel een boze telefoniste met de mededeling dat zij er ook niks aan kon doen en ik maar moest afwachten. Ja hoor, op 16 juni kwam eindelijk mijn pakket. Bij het aannemen hoorde ik het al, allemaal stukken. Alles weer teruggestuurd. En ja hoor, kreeg ik een aanmaning om het verschuldigde bedrag te betalen. Niet dus. Waarschuwing aan iedereen, koop nooit bij Waschbär, want dan koop je een kat in de zak.
Drama
Drama, 10 werkdagen verzendtijd stond er op de website. Nou 10 werkdagen verder en het ligt nog steeds in Duitsland want is nog niet verstuurd. De klantenservice gebeld, een zeer chagrijnige vrouw aan de lijn. Tot nu dus een slechte service ben benieuwd wanneer het binnenkomt dan kunnen ze het gelijk weer mee terug nemen.
Mooie artikelen, goede service.
Mooie artikelen, klantenservice per email buitengewoon vriendelijk.
Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren meerdere bestellingen gedaan en nooit een probleem ondervonden.
Ik lees in de reacties hieronder dat bellen misschien niet aan te raden is, dat heb ik niet geprobeerd. Het is ook zo dat de levertijd wat langer is dan we gewend beginnen te raken. Die was een kleine twee weken in de coronatijd, maar dat is in mijn ogen geen probleem.
De mogelijkheid om achteraf te betalen vind ik prettig.
Het retour sturen van spullen is bij Waschbär echt kosteloos (zelfs geen porto-kosten en als je wilt komen ze het nog halen ook)
Kortom, een bedrijf waar je met een gerust hart kunt bestellen.
Pas op, je wordt opgelicht
Deze club levert niet, weet niet wat de status van een pakket is en geeft ook geen geld terug. Bij drie keer bellen steeds een ander smoesje. Na een maand een wazig verhaal over verkeerde vrachtwagens en zoekgeraakte zendingen en verder weet men het ook niet. Geld teruggeven kan niet want misschien wordt het pakket nog ooit bezorgd. Koop hier vooral niets!
Waschbär levert niet en biedt geen service noch duidelijkheid..
Wekenlange levertijd van een order (die nog steeds niet is uitgeleverd). En een klanten'service' die pas na ongeveer een week per e-mail reageert doch vervolgens geen service biedt😒.
Per e-mail en chat word ik aan het lijntje gehouden: Waschbär kan niet eens een verwachte leverdatum inschatten, Waschbär gaat niet in op een coulance voorstel en Waschbär geeft zelfs aan dat ik de bestelling niet kan annuleren (!?). Kortom, geen levering en geen oplossing voor een ontevreden klant.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.