Waschbär Eco-Shop Bewertungen 176

TrustScore 3 von 5

3.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Careful !!! I used to love their products and delivery - now second time they send out offers, I get an order confirmation and 3 weeks later . sorry product unavailable. No refund ! Very dishone... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

C Welcome 💓-- Hotels Friedrich Brom Villes-12-11- @Berlin DRFX--- Nederland - Welcome Safe - Leave me a Smile -- DENTIST ÄSTHETIK Design - Toothbrush Design me a Washbear!- Beste Marken Mit Der Übung... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bestellen verliep vlot. Product was op voorraad, kwam vanuit Duitsland. We gingen uit van een levertijd van ongeveer 10 werkdagen. Contact met de klantenservice over de betaling ging zonder prob... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Winterjas van scheerwol. Super! Ik lees een paar slechte ervaringen maar ik heb eigenlijk alleen goede. Dit jaar een linnen broek, t-shirts etc. gekocht. Begin november een heerlijke wollen winte... Mehr ansehen

1. Haute-Couture-Modehaus
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Kosmetikgeschäft
  4. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  5. Gemischtwarenladen
  6. Drogeriemarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Sinds 1987 houdt Waschbär zich bezig met de vraag hoe we duurzamer kunnen leven. In onze shop vind je duurzame natuurmode, ecologisch kinderspeelgoed, natuurcosmetica, milieuvriendelijke huishoudartikelen, woontextiel in bio-kwaliteit en tuintoebehoor. De producten worden sociaal verantwoord geproduceerd. Servicetijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 14.00 uur

3.0

Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Careful !!!

Careful !!!

Very dishonest practice !

19. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte communicatie en te lange levertijd

In maart 2025 twee bestellingen gedaan. Uiteindelijk in juni de laatste artikelen ontvangen. In de communicatie is er veel mis gegaan. Ook terugbetalingen worden niet vermeld waardoor er verwarring is ontstaan over verschuldigde bedragen. Artikelen die verdwijnen tijdens de verzending gaan terug naar het bedrijf en zijn dan niet meer leverbaar. Geen excuses over gebrek aan communicatie. Als jullie als bedrijf willen blijven bestaan zal hier veel aandacht aan moeten worden besteed. De ontvangen artikelen zijn van goede kwaliteit ook bij eerdere bestellingen maar communiceer hierover als het erg lang gaat duren.

25. Juli 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste mevrouw Cremers, Gelukkig is er inmiddels alles opgelost! Onze excuses als er niet alles soepel is verlopen. Vanaf, 30 juni 2025 blijft onze Nederlandse webshop als onderdeel van een noodzakelijke reorganisatie gesloten. ⁠ Met vriendelijke groeten, uw Waschbär-team!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Poor delivery and customer service

The product is good and the price is OK, but the delivery times are prehistoric (10 working days within Europe!) and the customer service has no idea how to provide a smooth experience. I have never felt to be treated as a "customer" and not experienced any "service".

22. Juli 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste Michael Radt, Vanaf, 30 juni 2025 blijft onze Nederlandse webshop als onderdeel van een noodzakelijke reorganisatie gesloten. ⁠ Met vriendelijke groeten, uw Waschbär-team!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb betaald en krijg een mail of ik…

Ik heb betaald en krijg een mail of ik het bestelde nog wil? Heb vooraf al drie mails gestuurd met de laatste een afschrift van betaling. Vandaag gebeld, telefoonnummer doet het niet. Koop niets, ik vrees dat je niets krijgt!!!!

16. Juli 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste M.L Heine , Vanaf, 30 juni 2025 blijft onze Nederlandse webshop als onderdeel van een noodzakelijke reorganisatie gesloten. ⁠ Met vriendelijke groeten, uw Waschbär-team!

Handelen altijd correct

Handelen altijd correct, betrouwbare onderneming

25. Juni 2025

Beste Tineke,
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling.

Een droevig bedrijf

Een droevig bedrijf. Oneerlijk, met smoesjes laten ze je betalen en leveren niet omdat dan ineens blijkt dat ze failliet zijn. Na paar weken sturen ze zonder bericht het product alsnog naar ons op en willen daarvoor opnieuw betaald worden. Uiteraard niet betaald want dat hadden we al gedaan. Echter wat blijkt na weer een paar weken krijgen we een dreigbrief dat als we niet opnieuw betalen ze een incassobedrijf inschakelen. Op mails dat we het er niet mee eens zijn wordt niet meer gereageerd. Waarschijnlijk komt er een reactie op dit bericht van waschbar dat we hun moeten benaderen zodat eea opgelost kan worden. Dat is een grote leugen want ze blijven dreigen met incasso en lossen niks op. Ontzettend naar bedrijf waar we nooit meer iets zullen bestellen en eigenlijk hoop ik dat de zogenaamde doorstart ook gigantisch mislukt want eerlijkheid is daar ver te zoeken. Ze hebben gewoon bijna 150 euro ingepikt en nu dus weer betalen want als we over de grens gecontroleerd worden en er staat nog een incasso open dan hebben we ellende. Recht hebben en recht krijgen zijn 2 verschillende dingen bij Waschbaer. Klanten laten betalen en dan failliet gaan en niet leveren. Dan weken later het product opsturen en opnieuw betaald willen hebben omdat ze nu zogenaamd een nieuw bedrijf zijn. Ik noem dit oplichting. Wat ze nu als reactie schrijven lijkt geweldig maar ik heb inmiddels op 2 mails geen reactie meer ontvangen. Het feit dat ze deze review hebben willen laten blokkeren zegt volgens mij al genoeg.

10. Juni 2025

Beste Wout,

Dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring.

Het spijt ons dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Het bieden van een perfecte service aan onze klanten staat bij ons centraal. Daarom onderzoeken wij elke klacht tot in detail.

U kunt graag met ons persoonlijk contact opnemen. Hiervoor kunt u graag onder vermelding van uw klantgegevens een e-mail naar online-klantenservice@waschbaer.nl sturen, dan kunnen wij dit voor u uitzoeken.

Service is waardeloos

Producten zijn goed! Service is slecht. Eind maart kleding besteld die door problemen bij waschbar te laat geleverd werd. Ik wilde de bestelling annuleren. Dit was niet meer mogelijk. Retour volgens procedure medewerker klantenservice geadviseerd. Nu eind juni factuur ontvangen over deze bestelling van eind maart. In communicatie met klantenservice wordt onvolledig geantwoord op vragen en de fout bij mij neergelegd. Ik kan alles aantonen. Geen excuses, geen reactie meer. Waardeloos!!!

En dan direct een zeer nette reactie plaatsen, maar geen antwoord vanuit de klantenservice… daar zou service uit blijken!

21. Juni 2025

Beste Karin,

Het spijt ons dat de retourzending nog niet bij ons gearriveerd is.
Als duurzame en sociaal verantwoordelijke bedrijf willen wij ook de transportwegen voor iedere retourzending zo klein mogelijk houden. Wij letten hierbij op een zo ecologisch mogelijke transportwijze. De wagen wordt verzonden, zodra deze vol is. Dit betekent, dat een retourzending soms wat langer onderweg is. De keuzes hierin berusten op onze duurzame filosofie en
We kijken graag na wat de reden is dat uw pakket bij ons nog niet terug geleverd is.
Stuur daarvoor uw contactgegevens naar online-klantenservice@waschbaer.nl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jammer dat jullie gaan stoppen in…

Jammer dat jullie gaan stoppen in Nederland. Fijne online winkel, en altijd snel telefonisch contact zo nodig.

17. Juni 2025

Beste Mir,
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een goed product voor mijn voeten met…

Een goed product voor mijn voeten met eelt!

17. Juni 2025

Beste Albert,
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent.
Met vriendelijke groeten van het Waschbär-team!

Een zeer ontevreden klant

Ik had een rok besteld en die was te klein. Het omruilen kostte bijna 2 maanden tijd. Waschbaer geeft aan dat zij de retour niet heeft ontvangen. Uiteindelijk maar 2x betaald omdat ik na drie maanden niet meer kon aantonen dat ik de eerste bestelling had geretourneerd en ik van het gedoe af wilde zijn. Moeilijk contact: tel.nr werkt niet en verder erg onvriendelijk mailcontact. Dreiging met incassobureau Dikke onvoldoende!

15. Juni 2025

Beste Tilly Poland,
Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had een jas besteld op rekening…

Had een jas besteld op rekening Uiteindelijk als nog gekregen. Paste helaas niet goed. Diezelfde dag of die dag erna volgens de regels teruggestuurd. Volgens track en trace is de jas ook al in Oostenrijk aangekomen. Kreeg zaterdag een herinnering of ik voor die en die datum wil betalen. Gemaild hierover met de klantenservice, wordt niet op gereageerd. Inmiddels contact gehad met consuwijzer. Het was altijd goed en ze hadden wel bijzondere producten en ik begrijp, dat dit voor hun ook vervelend is. Ik hoop niet dat ik in een hele juridische situatie terecht kom. Dit verwacht je niet van zo'n bedrijf.

14. Juni 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste mevrouw Dijkstra, Dank voor uw bericht! Het spijt ons dat u nog geen reactie op uw e-mail heeft gekregen. Momenteel hebben wij een verwerkingstijd voor een email van ongeveer 3-4 werkdagen. Mocht u van de PostNL een melding hebben gekregen dat het pakket is aangekomen, dan is dit op het depot in Nederland. Vanaf daar moet het pakket nog terug naar ons in Zuid-Duitsland en dat duurt momenteel ca. 3 à 4 weken.
U krijgt een retourbevestiging zodra het pakket bij ons is aangekomen.

Mooie en eerlijke producten

Mooie en eerlijke producten, die ook na vele malen wassen mooi blijven. Prachtige kleuren en nette levering

16. Juni 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste meneer Numan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. We zijn erg blij met uw motiverende reactie.

Hele goede artikelen

Altijd waar naar je geld. Alles gaat heel lang mee.

30. Mai 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling Het is fijn om te lezen dat u als klant enthousiast bent over ons assortiment. Met vriendelijke groeten van het Waschbär-team.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook nog schaamteloos een bericht sturen…

Ook nog schaamteloos een bericht sturen ,dat ze ons 15 jaar tot dienst zijn geweest maar nu onder een saneringsprocedure onder zelf bestuur zitten ,zoiets van een dikke vinger na !!dat je na teruggave geld of artikel kan fluiten!!
En in Duitsland hun zwendelhandel gaan voortzetten.
Want zo noem ik het ,als er iets niet netjes wordt opgelost . En mensen geld aftroggeld .dieven.

29. Mai 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Bedankt voor uw beordeeling!

We begrijpen dat de huidige situatie frustrerend voor u is en het spijt ons dat u tot nu toe voldoende geen antwoord op uw vraag heeft ontvangen.
Waschbär ondergaat momenteel een reorganisatie onder zelfbestuur om zich te positioneren voor de toekomst. In deze context zijn we bezig met een zorgvuldige herziening van alle openstaande zaken. We zijn ons ervan bewust dat dit verwarrend kan zijn voor onze klanten en we nemen elke bezorgdheid serieus.

Vriendelijke groeten,
Uw Waschbär team

Slechte kwaliteit babykleding

Ik heb voor een paar honderd euro bij deze webshop besteld voor mijn newborn baby. Twee broekjes zien er nog wel keurig uit en zitten ook lekker. Ook de spuugdoekjes zijn nog wel oke, na 2 maanden gebruik.

Echter; de andere kleertjes kwamen er na 1 wasbeurt (wolwas, lage temperatuur in netje) uit alsof ze al maanden intensief gebruikt waren; pillerig en lelijk.

Toch aangetrokken en inmiddels is de stof van de zijden/wollen rompertjes en boxpakjes doorzichtig en voelt het als schuurpapier. De boxpakjes idem en zitten als een vuilniszak; slechte pasvorm.

Ik baal echt als een stekker dat ik hier de uitzet voor mijn baby heb gekocht. Erg duur en meerendeel van mijn items zijn van zeer slechte kwaliteit.

25. Mai 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring met onze klantenservice.
Het spijt ons dat u niet tevreden bent over het artikel. Het bieden van een perfecte productkwaliteit aan onze klanten staat bij ons centraal. Daarom onderzoeken wij elke klacht tot in detail.

Fijne en mooie kleding

Fijne en mooie kleding, goede service

3. Mai 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste klant, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Wij zijn erg blij met uw goede beoordeling. Groeten van het Waschbär team.

Buyer Beware

Buyer Beware! I recently purchased Glerups slip-ons from this seller only to discover they were 'B choice' with noticeable quality issues. When I contacted them for a refund, I was informed that since February 28, 2025, the company, Waschbär, has entered a restructuring process due to insolvency under German law. As a result, they stated they cannot process complaints, offer refunds, exchanges, or even store credit. This means if you receive a faulty or substandard product, you will likely have no recourse. I strongly advise caution when ordering from this seller due to the risk of receiving flawed items and the apparent inability to resolve issues due to their current financial situation.

7. April 2025

Beste Waschbär klant,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij betreuren uw recente ervaring. Het is vervelend dat u niet tevreden bent met de goederen die u heeft ontvangen en wij verontschuldigen ons voor het ongemak. We zitten sinds 28 februari in een schuldsanering. Ons doel is om na een zeer moeilijke economische fase weer economisch stabiel te worden en Waschbär voor de toekomst veilig te stellen.

De huidige situatie brengt specifieke wettelijke eisen en randvoorwaarden met zich mee die een speciale behandeling van de getroffen orders noodzakelijk maken. Helaas kunnen er op dit moment geen garantieverzoeken worden ingediend voor orders die ons voor de deadline van 28 februari 2025 hebben bereikt. We begrijpen heel goed dat dit vervelend is vanuit het oogpunt van de klant. Dit is echter een wettelijke verplichting waaraan wij ons moeten houden.

Om je verzoek nader te onderzoeken kun u uw verzoek nogmaals met uw contactgegevens sturen naar online-klantenservice@waschbaer.nl.

Met vriendelijke groeten van het Waschbär-team!

Niet meer bij bestellen

Niet meer bij bestellen. Ze geven aan in geld nood te zitten
Als je iets retour stuurt krijg je je geld niet meer terug. Ook heb ik meer dan een maand op mijn pakketje moeten wachten. Ze hebben het niet op orde. Niet bestellen want je gooit je geld weg.. helaas..

1. April 2025

Beste mevrouw Drexhage,
Bedankt voor uw beoordeling!
Ons bedrijf heeft actueel het besluit moeten nemen om een reorganisatie in eigen beheer te starten. Deze stap stelt ons in staat om onze herstructurering actief te beheren en onze toekomst op lange termijn veilig te stellen.
We bekijken momenteel alle openstaande kwesties en werken hard aan oplossingen voor elke klant. Wij begrijpen dat dit nieuws vragen oproept. Wees ervan verzekerd dat we er nog steeds voor u zijn en dat we onze activiteiten zullen voortzetten. Als u specifieke vragen heeft, kunt u contact met onze klantenservice onder online-klantenservice@waschbaer.nl opnemen en we helpen u graag verder.
Vriendelijke groeten van het Waschbär-team!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Website sluiten?

Ook ik wacht geduldig op mijn bestelling en hoop dat ie ooit komen gaat. Wat ik niet begrijp is dat je gewoon nog kunt bestellen via de website… zo wordt het aantal boze mensen alleen nog maar groter en de straks af te handelen bestellingen nog moeilijker lijkt me.

31. März 2025

Beste klant,
Onze online winkel is nog steeds actief en bestellingen kunnen nog steeds worden geplaatst. Als dit je irriteert, is dat begrijpelijk. Ondanks de huidige uitdagende omstandigheden heeft Waschbär niet opgegeven! Ons doel is om na een langdurige periode van economische problemen weer economische stabiliteit te bereiken en Waschbär veilig te stellen voor de toekomst. Daarom is het juist nu belangrijk dat onze bedrijfsactiviteiten doorgaan. Met al onze kracht en binnen onze mogelijkheden werken we aan duurzame oplossingen voor de toekomst.
U kunt een persoonlijk berichtje naar klantenservice@waschbaer.nl sturen, zodat we uw verzoek individueel kunnen bekijken. Vriendelijke groeten van het Waschbär-team!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr