Waschbär Eco-Shop Bewertungen 176

TrustScore 3 von 5

3.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Careful !!! I used to love their products and delivery - now second time they send out offers, I get an order confirmation and 3 weeks later . sorry product unavailable. No refund ! Very dishone... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

C Welcome 💓-- Hotels Friedrich Brom Villes-12-11- @Berlin DRFX--- Nederland - Welcome Safe - Leave me a Smile -- DENTIST ÄSTHETIK Design - Toothbrush Design me a Washbear!- Beste Marken Mit Der Übung... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bestellen verliep vlot. Product was op voorraad, kwam vanuit Duitsland. We gingen uit van een levertijd van ongeveer 10 werkdagen. Contact met de klantenservice over de betaling ging zonder prob... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Winterjas van scheerwol. Super! Ik lees een paar slechte ervaringen maar ik heb eigenlijk alleen goede. Dit jaar een linnen broek, t-shirts etc. gekocht. Begin november een heerlijke wollen winte... Mehr ansehen

1. Haute-Couture-Modehaus
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Kosmetikgeschäft
  4. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  5. Gemischtwarenladen
  6. Drogeriemarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Sinds 1987 houdt Waschbär zich bezig met de vraag hoe we duurzamer kunnen leven. In onze shop vind je duurzame natuurmode, ecologisch kinderspeelgoed, natuurcosmetica, milieuvriendelijke huishoudartikelen, woontextiel in bio-kwaliteit en tuintoebehoor. De producten worden sociaal verantwoord geproduceerd. Servicetijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 14.00 uur

3.0

1 Stern

Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Levertijd lang

Na de slechte reviews de laatste weken was ik bang mijn bestelling niet te ontvangen. Mijn bestelling stond 2 weken aangemeld in de postnl app zonder updates. Gelukkig vandaag alsnog mijn bestelling ontvangen!

29. März 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste WS, Bedankt voor de 4 sterren beoordeling. Als gevolg van veranderingen in onze interne verzendprocessen is er een vertraging ontstaan bij het verzenden van uw bestelling. Hiervoor bieden wij ons excuus aan!

Tevreden

Aan de reacties te zien zit het bedrijf even in zwaar vaarwater, maar ik hoop van harte dat het kan blijven voortbestaan. Mijn bestelling duurde wat langer, maar het is bezorgd, het was netjes (en eco) verpakt en de producten zijn heel fijn! Ik zou zeker weer bestellen.

27. März 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste Rianne, Bedankt voor de 4 sterren beoordeling. Wij zijn erg blij met uw positieve beoordeling. Groeten van het Waschbär team.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

C Welcome 💓-- Hotels Friedrich Brom…

C Welcome 💓-- Hotels Friedrich Brom Villes-12-11- @Berlin DRFX--- Nederland - Welcome Safe - Leave me a Smile -- DENTIST ÄSTHETIK Design - Toothbrush Design me a Washbear!- Beste Marken Mit Der Übung Der Eltern!

24. März 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling.

Koop niets !

Koop niets ! Artikel wordt niet geleverd , retourbetaling niet uitgevoerd , ben al maanden op retourbetaling aan het wachten . Mails worden niet beantwoord en telefoon niet opgenomen .

26. März 2025

Beste Petra de Bruijn,
Bedankt voor uw beoordeling.

Waschbär ondergaat momenteel een reorganisatie onder eigen bestuur om zich te positioneren voor de toekomst. In deze context zijn we bezig met een zorgvuldige herziening van alle openstaande zaken. We zijn ons ervan bewust dat dit verwarrend kan zijn voor onze klanten en we nemen elke bezorgdheid serieus. Wees ervan verzekerd dat we er nog steeds voor u zijn en dat we onze activiteiten zullen voortzetten. Mocht het ondertussen nog steeds niet gelukt zijn contact met ons op te nemen, kunt u graag een mail onder vermelding van uw contactgegevens sturen naar online-klantenservice@waschbaer.nl.
Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur kunt u ons ook via telefoonnummer 030 - 774 02 96 bereiken.

Top producten

Top producten. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik uiteindelijk de bestelde producten of mijn geld terug ontvang. Ik wens het Waschbär-team heel veel sterkte en wijsheid toe met de reorganisatie!

25. März 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste meneer Bakker, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. We zijn erg blij met uw motiverende reactie.
Dat is voor ons de beste motivatie om door te gaan.
Met vriendelijke groeten van het Waschbär-team.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het bedrijf zit in een faillisement!!

Het bedrijf zit in een voorfaillisement. Als je geld je lief is, niks bestellen hier!!!!!! Ik ben al mijn geld kwijt, én heb geen producten ontvangen. Ze kunnen en zullen niks voor je doen. 'FINGER WEG', zoals ze dat zo mooi in Duitsland zeggen. Wat een deceptie!!!!!

Beste Joanne,

Bedankt voor uw beoordeling!

Wij begrijpen dat dit bericht verwarrend is.
Waschbär ondergaat momenteel een reorganisatie onder zelfbestuur om zich te positioneren voor de toekomst. In deze context zijn we bezig met een zorgvuldige herziening van alle openstaande zaken. We zijn ons ervan bewust dat dit verwarrend kan zijn voor onze klanten en we nemen elke bezorgdheid serieus. Wees ervan verzekerd dat we er nog steeds voor u zijn en dat we onze activiteiten zullen voortzetten.
U kunt een persoonlijk berichtje naar klantenservice@waschbaer.nl sturen, zodat we uw verzoek individueel kunnen bekijken.

Bestel hier nooit iets!

Ik bestel nooit meer iets bij dit bedrijf. Ik heb keurig netjes twee artikelen retour gestuurd, een ontvangstbevestiging gekregen maar nooit mijn geld retour ontvangen. Ik heb op alle mogelijke manieren mijn best gedaan mijn geld terug te krijgen waarbij ze eerst beloftes doen dat het eind van de week op mijn rekening zal staan, wat niet is gebeurd. Bij opnieuw contact zeggen ze het geld niet terug te kunnen storten omdat ze misschien failliet gaat. Een zeer ontevreden en boze klant hier.

Beste mevrouw Jilesen,

Bedankt voor uw beoordeling!

Waschbär ondergaat momenteel een reorganisatie onder eigen bestuur om zich te positioneren voor de toekomst. In deze context zijn we bezig met een zorgvuldige herziening van alle openstaande zaken. We zijn ons ervan bewust dat dit verwarrend kan zijn voor onze klanten en we nemen elke bezorgdheid serieus. De start van een herstructurering gaat gepaard met speciale wettelijke voorschriften en randvoorwaarden. We bekijken momenteel alle openstaande kwesties en werken hard aan een oplossing. We vragen om uw geduld.

Waarschuwing

Waarschuwing. Het bedrijf is bezig met " herstructurering " lees faillissement. Dat wekt weinig vetrouwen op terugstorten bedrag na retournering

Beste meneer Smits,

Bedankt voor uw beoordeling!

We bekijken momenteel alle openstaande vragen en werken hard aan oplossingen voor elke klant. Wij begrijpen dat dit nieuws vragen oproept. Wees ervan verzekerd dat we er nog steeds voor u zijn en dat we onze activiteiten zullen voortzetten. Als u specifieke vragen heeft, kunt u contact met onze klantenservice onder online-klantenservice@waschbaer.nl opnemen en we helpen u graag verder.

Eén ster is nog teveel

Eén ster is nog teveel! Niet meer bestellen hier! Altijd goed geweest maar nu is daar iets goed mis! Weken aan het heen en weer mailen geweest en uiteindelijk kreeg ik op mijn herhaaldelijke verzoek om restitutie o.a. het volgende antwoord: "Vanwege de huidige situatie is restitutie helaas niet mogelijk en we kunnen u op dit moment niet zeggen of en wanneer deze kan worden uitgevoerd." Verder geblabla over moeilijke economische tijden enz...

13. März 2025

Bedankt voor uw beoordeling!

Wij bekijken momenteel alle openstaande kwesties en werken hard aan oplossingen voor elke klant. Wij begrijpen dat dit nieuws vragen oproept. Wees ervan verzekerd dat we er nog steeds voor u zijn!

faillisement

Wens jullie een goede doorstart.

12. März 2025

Bedankt voor uw beoordeling!
Dat u erg ontevreden bent kunnen begrijpen wij heel goed.
We zijn gestart met een reorganisatie in eigen beheer om ons bedrijf te positioneren voor de toekomst. We bekijken momenteel alle openstaande zaken en werken aan een oplossing voor onze klanten.
We weten dat u op een reactie wacht en vragen om uw begrip dat het door de huidige situatie iets langer kan duren. We nemen uiteraard contact met u op, zodra we nieuws hebben over uw verzoek.

Vriendelijke groeten,
Uw Waschbär-team

NIET BESTELLEN! Curator aangesteld

Niet bestellen!! Mijn bestelling van 19-01 is nog niet geleverd. Heb een mailtje dat er een curator aangesteld is. Ik gok dat ik het ook nooit meer zal ontvangen en het verloren geld is.

11. März 2025

Beste Lois,
Bedankt voor uw beoordeling!
Ons bedrijf heeft actueel het besluit moeten nemen om een reorganisatie in eigen beheer te starten. Deze stap stelt ons in staat om onze herstructurering actief te beheren en onze toekomst op lange termijn veilig te stellen.
We bekijken momenteel alle openstaande kwesties en werken hard aan oplossingen voor elke klant. Wij begrijpen dat dit nieuws vragen oproept. Wees ervan verzekerd dat we er nog steeds voor u zijn en dat we onze activiteiten zullen voortzetten. Als u specifieke vragen heeft, kunt u contact met onze klantenservice onder online-klantenservice@waschbaer.nl opnemen en we helpen u graag verder.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prachtige Duurzame kleding die kant…

Prachtige Duurzame kleding die lang meegaat en van super kwaliteit is! De soms lange levertijd is jammer maar heeft te maken met duurzaam verzenden dus dat vind ik prima

24. Februar 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste mevrouw Langenberg, Bedankt voor de 4 sterren beoordeling. Wij zijn erg blij met uw positieve beoordeling. Vriendelijke groeten van het Waschbär team!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Service is niet meer wat ik gewend ben

Ik bestel al jaren met goede ervaringen, maar heb in december 2024 een bestelling gedaan en mijn producten nog steeds niet ontvangen.
Nadat ik geld terug heb gevraagd, werd de volgende dag een verzend bericht gestuurd (zonder verdere communicatie of excuses). Contact opgenomen omdat er geen enkele voortgang qua verzending was en in bericht stond dat mogelijk niet alle producten in het pakket zitten.
Contact met klantenservice was super onvriendelijk en beschuldigend: geen excuses voor vertraging, was nog maar 2 dagen geleden dus logisch dat er nog geen voortgang in de verzending zit, het is een standaard bericht dat niet alle producten in het pakket zitten. Dat mag echt wel wat vriendelijker. En ik wacht al sinds december.

12. Februar 2025

Beste Waschbär klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Het spijt ons, dat u met uw laatste bestelling een negatieve ervaring met ons heeft opgedaan. Ons streven is het onze klanten onmiddellijk en vakkundig te helpen. Oplossingsgerichte communicatie en een beleefde ton zijn voor ons heel belangrijk. Dat wij dit gevoel niet konden overbrengen in onze communicatie spijt ons. Uw tevredenheid is uiteraard heel belangrijk voor ons.
Vriendelijke groeten van het Waschbär team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

wat kan ik zeggen top site

9. Februar 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste klant ,Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling Het is fijn om te lezen dat u enthousiast bent over ons assortiment. Met vriendelijke groeten van het Waschbär-team.

Artikel RVS

Artikel precies wat ik zocht. Beetje aan de prijs maar dan krijg je er ook wat voor.

25. Januar 2025

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste klant, Bedankt voor uw 4 sterren beoordeling. Wij zijn erg blij met uw positieve beoordeling. Groeten van het Waschbär team.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jammer dat er geen zijden onderrok is…

Jammer dat er geen zijden onderrok is die langer is. Nu zijn er alleen korte zijden onderrokken te koop bij u.

30. Dezember 2024

Beste klant,

Dank voor uw beoordeling!

Helaas hebben wij op dit moment maar een model zijden onderrokken in ons assortiment.

Wij geven uw opmerking graag aan de desbetreffende afdeling door.

kwaliteit en service

Gilet van gabardine van bio-katoen
prima kwaliteit, model en sevice

24. Juni 2024

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste Annelize, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Wij zijn erg blij met uw positieve beoordeling. Groeten van het Waschbär team.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Betaling is afwijkend van andere webshops

Prachtige producten

1. Dezember 2024

Beste meneer Kok,
Bedankt voor de 4 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent.
Wat de betaalwijze betreft, die wij op dit moment in onze webshop kunnen aanbieden, weten wij weten dat in Nederland iDeal nummer 1 is. Echter is deze betaalwijze in Duitsland niet heel bekend. Voor onze Nederlandse klanten willen we deze betaalwijze in de toekomst aanbieden, maar wanneer het precies online komt, is helaas nog niet bekent.
Vriendelijke Groeten van het Waschbär - team!

Winterjas van scheerwol

Winterjas van scheerwol. Super!
Begin november een heerlijke wollen winterjas gescoord. Ik zou graag wat meer homewear voor mannen zien maar dat terzijde.
Voor nu vijf sterren “ to level the play field”.
Groetjes Michiel

6. November 2024

Antwort von Waschbär Eco-Shop

Beste meneer van Bentum,Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling Het is fijn om te lezen dat u als klant enthousiast bent over ons assortiment. Dat is voor ons de beste motivatie om ons te blijven ontwikkelen. Met vriendelijke groeten van het Waschbär-team.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr