Wat een goede service! Ik had zelf de verkeerde maat houders besteld in de aanbieding, maar kon ze zonder problemen retourneren. Nieuwe houders besteld en zeer snel ontvangen ondanks dat er eigenlijk... Mehr ansehen
Leuk die online live verkoop op tiktok, met twee enthousiaste dames ( Dochter en Mam ) Zelf twee keer een bestelling gedaan van meerdere items. Snelle verzending en prima ingepakt. Bij vragen kan je a... Mehr ansehen
Erg fijne verkoopster mooie spullen. En ze verpakt het mega goed voor verzending. Echt super een aanrader
Een winkel waarin kwaliteit en liefde voor het product voorop staat met daarbij ook nog eens scherpe prijzen en persoonlijke aandacht voor iedere klant! Iedere keer weer een feestje om uit te mogen... Mehr ansehen
Wij verkopen met zorg uitgezochte edelstenen. We maken van elk product een video zodat je de stenen goed kunt bekijken.
Ark 3, 3863EA, Nijkerk, Niederlande
- info@wareschatten.nl
- wareschatten.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
super!
Goeie communicatie, super lieve vrouw en prachtige edelstenen. Snelle levering ook met altijd een schattig cadeautje
Super vriendelijke mensen
Super vriendelijke mensen . Heel mooie stenen voor wenig geld en de free gift bij elke bestelling is wouw .
Blije klant
Super blij als je pakketje binnen komt van ware schatten. Het is echt een cadeautje om uit te pakken. De edelstenen zijn echt mooi en voor een mooie prijs
Snelle en nette service
Snelle en nette service, vriendelijke mensen. En zeer mooie producten! Altijd tevreden mee en een feestje om het uit te pakken🥰
Elke keer een feestje met uitpakken 🥰…
Elke keer een feestje met uitpakken 🥰 je wordt zo goed geholpen door de dames, dat is echt fantastisch
Echte waren schatten
Top bedrijf met de mooiste schatten en moeder en dochter die altijd de live sales zo leuk en gezellig maken.
Goede service
Goede service. Mooie producten. En als er iets mis gaat dan word dat netjes opgelost.
Echt super mooie amathist zeker vaker…
Echt super mooie amathist zeker vaker bestellen bij je ❤️
Dit bedrijf is zo klantvriendelijk en…
Dit bedrijf is zo klantvriendelijk en mega goede service. De stenen zijn van hele goede kwaliteit en niet duur. Ze zoeken zelfs gericht voor je als je iets speciaals wilt wat ze niet hebben. Leuke acties en bij iedere bestelling krijg je een freebee Een bedrijf met hart voor hun schatten( stenen/mineralen) en hun klanten. Aanrader om hun live bij te wonen of hun webwinkel te bezoeken. Ik koop er regelmatig. Als je ook je verzameling wilt uitbreiden..of gewoon voor de gezelligheid. Ik zeg....doen :-)
Zeer vriendelijke dame.
Zeer vriendelijke dame.
Staat altijd klaar als je vragen hebt.
De bestelling openen is als een kerstcadeau. Ze pakt alles met veel liefde in en geeft een kleinigheidje cadeau.
Geweldig!!!
Top webshop!
Ze zijn altijd heel vriendelijk. De lives op TikTok zijn steeds gezellig. En hun prijzen zijn echt goed. Levering is snel en de stenen zijn super goed verpakt!
Erg mooie stukken
Erg mooie stukken. goedkoper service. Ik hoop dat er ook meer op de website komt om rustig te neuzen. de lives zijn soms lang maar erg leuk en gezellig
Goede stenen voor leuke prijzen.
Super ervaring met Wareschatten
Super lieve mensen.🥰
Iedereen telt gelijk.💕
Niemand wordt voorgetrokken.😇
Altijd een super leuk cadeautje extra erbij.🤗
Moeder en dochter zijn zelf echte ware schatten❤️