Top kwaliteit en service
Afgelopen vrijdag is Petattejan op het werk gaan bakken. Lekkkere A kwaliteit snack, overheerlijke sate en zuurvlees en ruime keuze aan snacks. Top eigenaar en personeel. Zeer aan te bevelen voor bedrijf of andere feestjes.
Vom Unternehmen geschrieben
Samen met ons professioneel en verzorgd team, onze diversiteit aan moderne snackwagens of met diverse slimme bakopstellingen kunnen wij uw gasten heerlijk laten snacken op bijna iedere door u gewenste locatie in Sittard, Geleen, Roermond, Heerlen en de rest van Limburg.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Mooi op tijd , goede vriendelijke bediening. Heerlijk eten netjes verzorgd vooral het zuurvlees viel in de smaak . Voor herhaling vatbaar en aan te bevelen !
Lekkere hapjes, hele fijne mensen en goede snelle service 👌🏼
Aanrader voor ieder feest!!!
PETATTEJAN voor als je vrouw niet koken kan.
Hele vriendelijke jongens.
We hebben met 40 man allemaal heerlijk gegeten, een heel uitgebreid assortiment snacks en sauzen.
Zeker de satésaus en het zuurvlees vielen goed in de smaak.
Voor vertrek werden er nog borrelhapjes afgebakken en op tafel gezet.
Patattenjan bedankt.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Petattejan ingehuurd als foodtruck op een bedrijfsevenement! Zeer tevreden: mooie en schone wagen, vriendelijke medewerkers en goede kwaliteit frites en snacks. Prijs-kwaliteitverhouding is uitmuntend! Tot een volgende keer.
Wat een toppers! vandaag kwam Petattejan op ons activiteitencentrum LImbrichterweg. De cliënten hebben erg genoten van de lekkere frieten en snacks. Alles verliep vlot en ontspannen. Zeker voor herhaling vatbaar. Als er nog eens een frietenwagen komt moet het Petattejan zijn volgens ons allemaal ;)
Lekkere friet & snacks, goede service. Ruime keuze voor een scherpe prijs
Wij hebben onze laatste schooldag gevierd met het team van Petatte Jan. Een echt feetje!
Het eten was heerlijk, de medewerkers waren vriendelijk, ze waren perfect op tijd, alles zag er heel netjes/ verzorgd uit en het tempo waarmee ze alle kinderen hebben voorzien van frietjes met een snack was top.
Op naar volgend jaar!
Mooi op tijd, fantastische kwaliteit en een hoop gezelligheid. Gisteren bedrijfsfeest gehad bij het RWM te Sittard. Danny voldeed voor de 2e keer perfect aan onze verwachtingen. Hartstikke bedankt voor de goede service!
Aanrader!
Schone kraam, lekkere goed gebakken friet en snacks. Goede doorlooptijd aan de kraam. Gasten meer dan tevreden. En dat alles geserveerd met een glimlach. top!
Heerlijk eten, prima kwaliteit en een zeer scherpe prijs! Combineer dat met vriendelijk en deskundig personeel en je komt automatisch uit bij Patette Jan!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.