Bästa produkterna för hundar som jag har hittat! Jag använder inga andra märken längre. Min hund har väldigt känslig hud och WAP:s produkter har fungerat bäst för henne. Schampot doftar fantastiskt o... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Efter att ha provat många andra produkter på min hunds eksem i ljumskarna och armhålorna, utan annat resultat än viss uppmjukning, fick jag äntligen resultat. WAP-salvan hade effekt omedelbart. Efter... Mehr ansehen
Alltid trevligt och proffesionellt bemötande! Fokus på naturliga och hållbara ingredienser i produkterna som både främjar djur och natur. Snygg och praktisk design på alla produkter. Alla pr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nöjd med produkten och frakten. Hade dock uppskattat mindre förpackningar som produkten kommer i så man kanske tillomed skulle kunna få de hem i brevlådan. Nu är de en liten produkt och mycket mycke... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
WAP är ett hundvårdsmärke baserat i Ängelholm, Skåne med produkter skapade genom ett samarbete med flera specialister, hundägare och äventyrare. Som alla bästa vänner, förtjänar din hund lite extra kärlek och omsorg. Vi erbjuder hundvårdsprodukter som skapats med noggrann uppmärksamhet på detaljer, och med ledorden funktion, design, och miljö i fokus.
Kontaktinformationen
Magnarpsvägen 101, 266 55, Vejbystrand, Schweden
- info@wapdogcare.com
- wapdogcare.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Extremt bra service och snabb…
Extremt bra service och snabb återkoppling! Sprang Muddy Paws som jag och Enzo vann för 2:a året i rad och efter kunde man duscha av din hund med waps produkter, otroligt bra och återigen extremt bra service!🤩

Enkelt att beställa
Enkelt att beställa. Levereras snabbt.

Antwort von wapdogcare.com
Min gammelhund tyckte det var väldigt…
Min gammelhund tyckte det var väldigt skönt med örontvätten. Något som aldrig hänt förut 😂🥳

Bästa Tassoljan någonsin
Bästa Tassoljan någonsin. Ingen av de hundar jag haft har någonsin haft så mjuka starka tassar.
Tyvärr hjälpte inte fästingsalvan för…
Tyvärr hjälpte inte fästingsalvan för min hund.Vi bor i ett område med gott om fästingar och jag fick plocka bort tre fyra stycken per dag trots salvan så nu får det bli tabletter på recept.

Antwort von wapdogcare.com
Testat fästingsalvan på båda hundarna…
Testat fästingsalvan på båda hundarna en månad nu. Applicerat varannan vecka enligt beskrivningen men plockar feta sugande fästingar på båda, som att vi inte hade något skydd alls. Fungerar inte alls på mina hundar tyvärr.

Antwort von wapdogcare.com
Mkt nöjd med både schampo
Mkt nöjd med både schampo, tassolja, öron tvätt, Zink salvan.
Nyligt köpt men hoppas o Tror den ska bli bra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tyvärr så funkade fästingsalvan inte…
Tyvärr så funkade fästingsalvan inte för oss, plockade 3 fästingar igår :(

Enkelt att beställa
Enkelt att beställa. Snabb leverans. Ett minus för den stora kartongen som den lilla flaska med droppar kom i.

Antwort von wapdogcare.com
Fästing på min hund direkt trots Wap
Fästing på min hund direkt trots Wap.
Det de lovar stämmer inte och är oerhört besviken. Dyrt och utan effekt

Antwort von wapdogcare.com
Fantastiska produkter som ger hunden…
Fantastiska produkter som ger hundens päls glans, mjukhet och är bra för både naturen och djuren. Många guldstjärnor för dessa!!
Bra produkter och snabb leverans.
har använt medlet så kort tid ännu
har använt medlet så kort tid ännu, men hittills har det funkat bra och inte märkt
några bieffekter.
Superhärligt schampo
Superhärligt schampo! Har en Australian Labradoodle som kräver mycket pälsvård och detta schampo var toppen för henne. Lätt att reda ut och kamma plus att hon doftar så gott!
I love the products
I love the products! My dogs paws got so much better with the paw oil and I am super happy that I finally found a tick-treatment that works without any harmful ingredients. I am recommending it to all of my friends with dogs! Will never switch to anything else again!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.