Wannies

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verdienen 0 sterren! Is een scam. Kwaliteit is mega slecht. Na 100 mails eindelijk een nep retourformulier gekregen, moet het terug naar China! Ik blijf ze zo lang mogelijk spammen en hopen dat ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is oplichting, dropshipping uit China van all expres. Trui van 10 euro verkopen voor het drie dubbele. Eigenaar Michel van Aalsum heeft ook pokelife.NL valt onder zelfde KVK nr in Castricum aan d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gisteren onze bestelling “trui” mogen ontvangen. Zeer slechte kwaliteit, voor zover je van “kwaliteit” nog kunt spreken. Als poetsdoek nog wellicht te gebruiken, maar dan houdt het nog op. Afbeeld... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Gisteren de trui ontvangen

Gisteren de trui ontvangen. Wat een aanfluiting. Gebreide trui van hoogwaardige kwaliteit bleek een geprinte versie op flutstof te zijn. Lijkt niet eens op wat ik had besteld. Dacht op een Nederlandse site te hebben besteld maar het product werd vanuit China verzonden. Geen reactie op de verzonden mail. Voel me behoorlijk bedonderd en ook best dom dat ik hier ben ingetrapt!! Ik raad iedereen af om hier wat te bestellen, pure oplichting dit!!

Trui voor de herfst!??

Trui voor de herfst!??? Vandaag ontvangen... wat een teleurstelling!!! Het is maar een dunne t shirt met lange mouwen en paste in een dun plastic envelop!! Schandalig!!! Totaal niet wat ik dacht dat ik besteld heb!!! Verspil je geld niet!!! Geld klopperij!!! Wannies deugt voor geen meter!!! Ik walg ervan!!! Het zou tegen de wet moeten zijn om zulke vals informatie te promoten voor een artikel die alleen geschikt is als een stofdoek... en ik heb betere stofdoeken al!!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit kopen via deze site!!!!!

Te hoge prijs, lange levertijd, voldoet niet aan de verwachting.Helaas ben ik pas nadat ik besteld heb gaan zoeken naar de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Product voldoet niet aan de beschrijving.
Ipv 100% katoen is het van 95%polyester/5% spandex.
Het shirt zou van Inès Lavigne® zijn, daar is geen labeltje van in het shirt, het is nagemaakt en zeker geen €33,- waard.

De kosten voor retourzending zijn voor de consument.
het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst retourzending teruggestort.
Ik heb weinig vertrouwen in dit bedrijf gezien de lange levertijd en de kwaliteit van het shirt.
Aan retourzenden begin ik daarom niet.

De bezorging duurde 12 dagen.

Poetsdoek waardig

Gisteren onze bestelling “trui” mogen ontvangen.
Zeer slechte kwaliteit, voor zover je van “kwaliteit” nog kunt spreken.
Als poetsdoek nog wellicht te gebruiken, maar dan houdt het nog op.
Afbeelding suggereert een gebreide trui, helaas je ontvangt een polyether ( of zoiets ) heel dun t-shirt achtig product. Levering paste in een dunne enveloppe.
We zijn erin gestonken, dus nooit meer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling valt tegen qua kwaliteit en…

Bestelling valt tegen qua kwaliteit en pasvorm als je wil retourneren krijg je geen reactie op de inmiddels 3. aanvragen van het benodigde retour formulier waardoor je niet kan retourneren dit terwijl ze pretenderen binnen 24 uur te reageren

Rommel uit China

Lange levertijd (moet uit China komen).Slechte kwaliteit, naden zijn slecht en lelijk. Item voldoet niet aan de omschrijving, ziet er op het plaatje anders uit. Zonde van ieders tijd.

Troep in kwadraat

Troep in kwadraat. Trui met mooie print besteld, blijkt nylon rotzooi. Niet kopen daar dus. Wat ik geleerd heb? Eérst de reviews lezen, stommerd. Daarnaast duurde levering erg lang.

Nylon rotzooi

Had ik al deze reviews maar gelezen voor ik spullen ging bestellen bij Wannies. Na drie weken artikelen die er op de foto prachtig uitzien binnen. Lelijke gladde glimmende nylon rotzooi! Niet om aan te zien.

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Aub nooit iets bestellen daar. Jammer dat ik dan toch een ster moest aanduiden want Wannies verdient er geen enkele. Ook ik ben in de val getrapt. Een maand moeten wachten op wat er zo mooi uitzag op de website en afschuwelijke spullen toegestuurd gekregen die zelfs niet gelijken op wat ik bestelde.
Geld kwijt, een ontgoocheling ( zware teleurstelling) rijker. Hopelijk helpt deze waarschuwing voor alle anderen.
NOOIT INGAAN OP DEZE AANBIEDINGEN!!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Echt super slechte kwaliteit en…

Echt super slechte kwaliteit en service. Spullen stinken en inderdaad moet het terugsturen naar China. Krijg maar 20% terug. Niet kopen daar!!! Wist jiet dat het een Chinese site was, had het niet gechecked, maar wil sowieso niet op Chinese sites bestelken vanwege politiek daar

25. November 2022

NIETS IS WAT HET IS VOLGENS WEBSITE

de artikelen die ik besteld had leken totaal niet als op de website. ik heb een retourticket aangevraagd maar kreeg steeds mails met extra kortingen als ik deze wou houden, uiteindelijk mocht ik het terugsturen naar China ipv Nederland !! maar zonder retourticket en zou me dit me 68€ kosten !! heb het dan maar gehouden maar mijn 50% korting hebben ze nog niet terugbetaald! ZEER ONBETROUWBARE WEBSITE !! ook niet telefonisch bereikbaar, de service die ze vermelden op de website klopt totaal niet!! wat je besteld moet je gewoon houden!! tevreden of niet!! KOOP NOOIT OP DEZE WEBSITE !! Ik zal ook een klacht indienen bij de Vlaamse ombudsdienst.

24. November 2022

Hiermee adverteren ze:

Hiermee adverteren ze:
100% Tevredenheidsgarantie
We hebben een 14 dagen geld-terug garantie. DUS NIET!!!!
De laarsjes leken totaal niet op het aangeboden product. Om het terug te sturen moest ik € 38,00 betalen. Zal daar dus nooit meer iets bestellen. Voel me bedrogen en bestolen

11. November 2022

Dit bedrijf krijgt een 0

Dit bedrijf krijgt een 0! Niet kopen bij dit bedrijf. Is misleiding en oplichterij.
3 truien besteld van hoogwaardige kwaliteit, 100% katoen, modieus en wat nog meer wat mensen over de streep doen trekken. We ontvingen 3 polyester shirts met print. Rommel van de bovenste plank.
Verhalen zoals hieronder meegemaakt, eerst schermen met kortingen en bangmakerij om terug te sturen naar China. Hopelijk hebben meer mensen met gebruik van Klarna besteld. Zet hier gelijk de betaling op stop. Download daarna bij consuwijzer.nl een brief voor vernietiging van de overeenkomst. De verkoper is dan ook verantwoordelijk voor de retourkosten. Maak daarna melding op dezelfde website. Wij hebben een brief gestuurd en daar wordt nog steeds op gereageerd met standaard emails voor 20% en 32% korting. We stoppen nu de communicatie en betalen geen cent via Klarna. Overweeg zelfs om aangifte bij de politie te doen voor internetoplichting.

15. Oktober 2022

misleiding en onbetrouwbaar

Op de website mooie schoenen gezien. Echt leer en fijne pasvorm. Daarom besteld. Pas na een maand, zonder enige communicatie, kwam het product aan. Tenminste?
In een plastic zak (???) kwamen de schoenen aan.
Het was een aanfluiting en leek In de verste verte niet op wat ik heb besteld, plat gedrukte schoenen van plastic, veel te klein. Kortom, ik zou er nog geen euro voor uitgeven.
Diep teleurgesteld contact met Wannies. Die proberen het op te lossen door te onderhandelen met korting. Waardeloze manier van doen. Na een ellenlang durende mailwisseling mag ik het pakket op eigen kosten terug sturen naar China. En als het daar dan is aangekomen (??) zou ik mijn geld terug krijgen.
Gelooft u dat nog? Ik niet!
Wannies bestempel ik met afzetterij en misleiding.
KOOP NOOIT BIJ WANNIES, JE KAN JE GELD NET ZO GOED GEWOON WEGGOOIEN!

1. Oktober 2022

Onbetrouwbaar

Recent artikel ontvangen, duurde lang voor ik artikel kreeg. Artikel is te groot, kleur komt niet overeen met die op de website. Wil artikel retour zenden, heb al 4x via mail om een retourformulier gevraagd, krijg dit niet. Artikel is al betaald, terugzenden zou ik voor mijn rekening zijn. Ben erg ontevreden en telurgestel over deze gang van zaken.

18. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk is één ster nog teveel

Eigenlijk is één ster nog teveel. Ik heb een gebreide trui besteld en krijg een synthetisch tricot ding toegestuurd. Ik betaal niet en wil het terugsturen maar op hun rekening. Zitten zelfs geen labels in.

17. November 2022

Oplichters

Oplichters, veel te veel geld voor plastic rommel en reageren op een e-mail doen ze niet.

11. November 2022

Pure oplichterij

Pure oplichterij! Nooit aan beginnen! Men komt afspraken niet na en eenmaal geld binnen en er moet iets retour wordt het je zo ontmoedigd en geld terugstorten ho maar! Prijzen gaan zelfs 5x over de kop! Stelletje dieven! Oplichters! Regelrechte losers! Zielig om zo je geld te moeten verdienen!

8. November 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lang gewacht, maar bestelling ontvangen.

12/10 een trui besteld, maar 27/10 nog niets gehoord. Een mail gestuurd, daar kreeg ik meteen antwoord op. Bestelling was om onduidelijke redenen vertraagd maar 9/11 eindelijk ontvangen. Trui is precies wat ik besteld heb.

10. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr