Verdienen 0 sterren! Is een scam. Kwaliteit is mega slecht. Na 100 mails eindelijk een nep retourformulier gekregen, moet het terug naar China! Ik blijf ze zo lang mogelijk spammen en hopen dat ik... Mehr ansehen
Wannies
Dit is oplichting, dropshipping uit China van all expres. Trui van 10 euro verkopen voor het drie dubbele. Eigenaar Michel van Aalsum heeft ook pokelife.NL valt onder zelfde KVK nr in Castricum aan d... Mehr ansehen
Gisteren onze bestelling “trui” mogen ontvangen. Zeer slechte kwaliteit, voor zover je van “kwaliteit” nog kunt spreken. Als poetsdoek nog wellicht te gebruiken, maar dan houdt het nog op. Afbeeld... Mehr ansehen
Pure oplichterij. Aub nooit iets bestellen daar. Jammer dat ik dan toch een ster moest aanduiden want Wannies verdient er geen enkele. Ook ik ben in de val getrapt. Een maand moeten wachten op wat e... Mehr ansehen
Verdienen 0 sterren
Ik blijf ze zo lang mogelijk spammen en hopen dat ik mijn geld terug krijg.... Bang voor.
Aangegeven bij consuwijzer, hopelijk krijgen ze een boete en moeten ze stoppen! Nederlandse site is: .debruinmode.nl. In de bevestigingsmail van de bestelling stond het logo van 'Wannies'. Waarschijnlijk dezelfde scam.
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Goederen in januari 2023 naar adres in wormerveer gestuurd. Tot op de dag van vandaag geen geld gekregen en geen reactie. 19 juni 2023. Nu bezig om een juridische procedure op te zetten. Echt schandalig. Gert-Jan P.
FLUTBEDRIJF bestel hier niet!!
Als de optie voor nul sterren er was had ik die gegeven. Hier zijn echt geen woorden voor. Wat een flut bedrijf. Je wordt echt genept. Schoenen zijn niet ontvangen. Ik ben al maanden bezig om het opgelost te krijgen en ik wordt constant aan het lijntje gehouden. Echt heel frustrerend. Maar de rekening met aanmaningen en bijkomende kosten blijft gewoon binnen komen
Één ster is nog teveel
Één ster is nog teveel voor Wannies. Ik ontving mijn bestelling veel te laat en het product is waardeloos. Zeer slechte kwaliteit en totaal anders dan op het plaatje. Op het pakket stond geen retouradres maar ergens vond ik de firma Yon in Rozendaal. Daar stuur ik het naartoe. Naar China sturen kost meer dan het product zelf. Voortaan lees ik eerst de reviews, het barst van de klachten over wannies op internet!
Don't trust it
Well, not surprise they only have 1 star. I ordered 100 euros in products and they were all terrible. I asked to return, they insisted 3 timse in giving me a discount instead and I explain I would not use any of the products, so I would rather just return it. When they finally accepted, I paid for the return directly to China. 5 months later, I'm still waiting for my money back. They don't even reply to the emails anymore.
Heb wat besteld en weer terug gestuurd…
Heb wat besteld en weer terug gestuurd naar de afzender, krijg nu net bericht van Klarna dat ik het product toch moet betalen. Ze schrijven dat ik de retourzending naar het verkeerde adres hebt gestuurd, notabene het adres wat op de verpakking staat. En zo krijgt Wannies en Klarna altijd hun geld. De retourzending koste mij ook nog een €7,95. Dit is pure roofzucht van de bovenste plank. Dat was eens en nooit weer en overal slecht reviews en waarschuwingen achter over Wannies.
PS, zelf één ster is veel te veel zo slecht gaat dit bedrijf om met zijn klanten.
Rommel uit China
Rommel uit China, na een paar maanden pas geleverd, na veel gezeur en dreigen. Kwaliteit is slecht, synthetische zweet rommel. Slecht bedrijf, retourneren op eigen kosten brengt weer veel gezeur en hoge kosten met zich mee. Waarschuwing koop hier NIET. Web site ziet er verleidelijk uit, maar klopt echt niet met de werkelijkheid.
Als ik 0 sterren had kunnen kiezen…
Als ik 0 sterren had kunnen kiezen had ik dat gedaan. Product komt twee maanden te laat binnen, voldoet totaal niet aan verwachtingen, veel te duur voor wat het is. En de website vertelt je dat de retourkosten (naar China) wel kunnen oplopen tot € 25,- en voor kosten van de klant zijn. Belachelijk.
Bestel hier niet! Dropshipper!
Bestelling geplaatst in december welke 16 februari binnen kwam. Wil je ruilen of retourneren dan moet je het pakket terugsturen naar China met kosten voor eigen rekening. Er zijn geen contactgegevens te vinden in de algemene voorwaarden of privacy policy wat verplicht is. Duidelijk een dropshipper!
Hele slechte ervaring
Hele slechte ervaring. Ruilen kan niet, terugsturen kan niet. Reageren niet. Beloven teruggave geld maar geven uit handen aan incasso bureau waardoor alles 2x zo duur wordt een reageren dan ook niet meer.Koop er nooit meer
Dropshipping en rommel uit China
Dit bedrijf lijkt Nederlands, maar is dropshipping vanuit China. Dus ook retourneren naar China tegen hoge kosten…..zeggen ze.
De aanhouder wint echter. (Het kostte me veel heen en weer gemail en dreigen met rechtsbijstand verzekering) Ik heb het vod uiteindelijk terug kunnen sturen naar Nederlands adres en mijn geld terug gekregen
Dit is een schandalig slecht bedrijf
Dit is een schandalig slecht bedrijf! Helaas zie je bij bestellen niet dat dit een Chinese troep site is!
Trui nooit aangekomen en via mail kom ik geen stap verder dan: “pakket is afgeleverd” krijg zelfs zgn. “afleverbesvestiging”. Ga NOOIT, maar dan ook NOOIT met deze oplichters in zee. ( had ik deze recentie-site maar eerder gelezen).
Frustrerend, mails ook steeds getekend met andere naam, fake fake fake!
Zeer onbetrouwbaar bedrijf
Zeer onbetrouwbaar bedrijf! Levert zomaar bij buren af. Agressieve verkoopmethodes. Slechte kwaliteit. Reageert totaal niet. Heb het geretourneerd naar China, daar wordt het niet geaccepteerd.
Moet toch betalen van Klarna! Slecht dat Klarna met dit bedrijf in zee gaat. Het is iets voor KASSA!
KOOP NOOIT IETS VAN WANNIES.
Zeer slechte service en slecht…
Zeer slechte service en slecht bereikbaar. Er is alles aan gedaan om een retour zending onmogelijk te maken. Afgeprijsde producten worden niet retour genomen, alle producten bij Wannies zijn afgeprijsd. Ik bestel nooit meer iets bij Wannies en raad iedereen dat af.
Wijnrode top met lange mouwen
Het bestelde artikel, een blouse leek niet eens op de foto.
Het was vreselijk.... Een VOD
En retour sturen is een drama.
Moet naar China terug..
Heb het geretourneerd naar de afzender in Roosendaal, de firma Yun
Moest toch betalen van Klarna en incasso kant. Alektum group.
KOOP NOOIT IETS VAN WANNIES.
Je wordt bedonderd en bedrogen!!!
Niet eens één ster waard......
Wannies fraude
Ik heb de Inès Lavigne trui met Aztekenprint besteld en ontvangen.
Wat ik heb ontvangen komt niet overeen met wat ik heb besteld.
Op de website staat een andere halsopening en sluiting dan van hetgeen ik heb ontvangen.
Verder staat er op de website dat het 100% katoen zou zijn, niettemin staat op de label dat het 95% polyester is 5% Spandex.
De kleuren zijn heel lelijk. Wannies is Chinees en niet bereid het artikel te vervangen, tenzij je het aangetekend naar China retourneert.
ACM (Autoriteit Consument & Markt) geeft het volgende aan:
Wat zijn mijn rechten bij een afwijkend product?
Voldoet uw product niet aan de overeenkomst? Dan hebt u recht op een product dat hier wel aan voldoet. Ga daarom terug naar de verkoper. Deze moet het probleem gratis voor u oplossen. Meestal betekent dit dat u een nieuw product krijgt. U hoeft ook niet te betalen voor het terugsturen van het verkeerde product. Want u hebt recht op een gratis oplossing.
Ondanks dat ik dit duidelijk heb gemaakt, weigert Wannies zijn verplichtingen na te komen. Niets bestellen dus.
Niet betrouwbaar
Niet bij bestellen! Op 17/12/22 besteld, 2 weken later melding dat het geleverd was in brievenbus, wat niet het geval was. Distributeur bevestigt schriftelijk dat het pakket verloren gegaan is en op 30/01/23 ben ik nog steeds aan het proberen op of item opnieuw te laten versturen of geld terug te krijgen. Heb ondertussen al 3 keer opnieuw hetzelfde verhaal moeten doen bij de klantendienst. Ik koop veel online maar zeer lang geleden dat ik nog zo’n slechte service heb gehad.
Rotzooi en misleiding!
De bestelde tas leek op de foto een hoogwaardige tas met klasse maar bleek een plastic vod. Ook Wannies lijkt een Nederlands bedrijf maar is van origine Chinees. Retourneerkosten zijn voor rekening van de consument. Daar begin ik dus niet aan. Nooit meer!
Besteld maar niet ontvangen
Besteld maar niet ontvangen. Geen reactie, zeer slecht bedrijf
Wat een misleiding
Wat een misleiding! Lijkt een Nederlandse website, maar artikel blijkt uit China te komen. Er moet dus porto naar China bij een retour worden betaald!!!
Ziet er uit als cashmere met heel tere pasteltinten, maar blijkt met een grove patentsteek gebreid te zijn, kleuren zijn veel donkerder ( lelijk ) en de maatvoering klopt ook absoluut niet. ( valt klein uit.) Wat een miskoop. Hier koop ik dus echt niets meer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.