Wanderum Bewertungen 206

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik endelig taget mod til at bestille en flaske og jeg må indrømme at det er noget af det bedste jeg har smagt og min kære nabo blev meget imponeret 👍. Næste gang kommer der flere flasker på be... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min første flaske var en fødselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. Desværre bliver flaskerne hurtigt tomme. Både jeg og min gode ven, som hjælper mig med tømning, synes r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg løb tør for min første flaske La Tatuana, opdagede jeg at jeg havde gjort en fejl.😳 Jeg havde på ingen måde udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skab... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er normalt ikk den store rum drikker er mere til single malt whisky, men nå det er sagt, så prøve købte jeg en Wanderum Sherpard og må bare sige fortrød jeg ikk, den smager himmelsk, man kan godt... Mehr ansehen

1. Spirituosengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsædvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller på Nordisk Brænderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk Brænderi blevet hyldet for det unikke destilleringshåndværk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrør, for at få dem høstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kørte gennem det Indiske Himalaya på gamle Royal Enfields – i jagten på inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten på unikke sukkerør og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet på flaske i Fjerritslev.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, god rom, ingen problemer

9. April 2025

Hej Benny,

Kort og godt – og lige som vi kan li’ det! 😄
Tusind tak for de 5 stjerner – vi er superglade for, at alt spillede, både med levering og rommen.

Skulle du få lyst til mere, så husk rabatkoden Rom10 – så får du 10% rabat på næste omgang.

Har købt af tre gange

Har købt af tre gange. Meget hurtig og præcis levering.
Vil anbefale de gode rom til venner og bekendte. Det er bare guf guf 👏👏😉

Hej Jørn,

Hvor er det fedt at høre – tusind tak for de 5 stjerner og for at komme igen hele tre gange! 😄
Vi sætter kæmpe pris på din tillid, og at du endda vil anbefale os til venner og bekendte – det er den bedste ros, vi kan få.

Og ja – vi er helt enige: det er guf guf i flydende form! 😉👏

Skål og på gensyn – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Varen svarer til det reklamerede.

2. April 2025

Hej Kasper,

Tusind tak for de 5 stjerner – kort, præcist og lige til! 😄
Det betyder meget for os, at både levering og produkt har levet op til det, vi lover.

Når du en dag får lyst til at smage en anden af vores editions, så husk rabatkoden Rom10 – så giver vi 10% rabat på næste eventyr.

Supergod rom

La Tatuana Edition er en supergod tilpas sød rom. Behøver bare en isterning.
Modtog desuden særdeles god service fra firmaet.

8. April 2025

Hej Mette,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner – det gør os virkelig glade! 🙌
La Tatuana er en af vores egne favoritter, og vi er helt enige – den kræver ikke andet end en isterning og lidt ro til at nyde den.

Og hvor er det dejligt at høre, at du også har været glad for vores service – det betyder meget for os at give en god oplevelse hele vejen rundt.

Skål i søde, gode dråber! 🥃

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering og god rom.

Hurtig levering og god rom.

31. März 2025

Hej Brian,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både levering og smag! 😄

Vi kan dog ikke lade være med at være lidt nysgerrige… Hvad skal der mon til for at få den sidste stjerne med næste gang? ⭐️
Vi vil rigtig gerne høre din feedback, så vi kan gøre det endnu bedre.

Uanset hvad, så er vi glade for, at du valgte os – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på din næste bestilling.

Dejligt gensyn.

Efter første levering ville jeg prøve en sødere rom. Den kom lynhurtigt og smagen er skøn. Prøv det

28. März 2025

Hej Thomas,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de 5 stjerner! 🙌
Skønt at du har haft et dejligt gensyn med os, og at den sødere rom ramte plet denne gang. Vi elsker, når man er nysgerrig og går på opdagelse i smagsprofilerne – det er jo hele idéen bag vores editions 🥃

Tak fordi du anbefaler os videre – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10, når du får lyst til endnu et glas eventyr.

Pakken kom hurtigt

Pakken kom hurtigt, og La Tatuane Edition rommen jeg købte, smagte helt fantastisk, og er noget af det bedste rom jeg har smagt. Skal helt sikkert prøve de andre typer.

Hej Niels,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det varmer! 😄
La Tatuana er virkelig en favorit, så det glæder os at høre, at den har fundet vej til dine smagsløg som noget af det bedste, du har smagt 🥃✨

Vi glæder os allerede til at sende dig på nye eventyr med vores andre editions – og husk, du kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat, når du er klar til næste kapitel.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Indpakning

Indpakning - kop - halsedisse, I ved, man får lige lidt mere end forventet, det er altid et godt salgstrik:-)

Hej Ulrik,

Tusind tak for de pæne ord – det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse og værdsætter de små ekstra detaljer, vi lægger i pakken 🙏

Når det så er sagt, så kan vi ikke lade være med at være lidt nysgerrige… Hvad skal der til for at vi får det sidste stjernedrys? 😄
Du lyder jo egentlig glad og tilfreds – og vi vil så gerne ramme helt rigtigt næste gang.

Hvis der er noget, vi kunne gøre bedre, så sig endelig til – vi lytter altid, for det er sådan, vi bliver endnu skarpere.

Håber vi ses igen – og husk, du har altid rabatkoden Rom10 klar, hvis du får lyst til at fylde glasset igen 🥃

Super nem bestilling

Super nem bestilling, hurtig levering, kan ikke gøres bedre.

21. März 2025

Hej Lene,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det glæder os, at hele oplevelsen har været lige så smooth som en god rom 😉

Vi står klar, hvis du en dag får lyst til at fylde lageret op igen – og husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Wanderum - sød og lækker

Llanero edition
Nem at bestille. Hurtig levering. Og det vigtige - rommen smager fantastisk
Ikke ‘0’- men 5 stjerner.

Tak

20. März 2025

Hej Jan,

Hvor er det fedt at høre – kæmpe tak for de 5 stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Llanero Edition er virkelig en lækker sag, så vi er superglade for, at den faldt i din smag.

Og ja, vi går efter nul bøvl og fem stjerner – så din anmeldelse rammer lige i hjertet! 🥃

Husk, at du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varen blev leveret til tiden.

Varen blev leveret til tiden.
Har ikke smagt den da det var en gave til svigersønnen.
Kassen den var pakket i, var ret stor så indeholdet lå i den ene side.
2 flasker, 2 krus, 1 lommelærke og 2 halsedisser.
ret uheldigt.

Hej!

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse – det sætter vi stor pris på, også selvom rommen var en gave 🎁

Godt at høre, at pakken kom frem til tiden – men ærgerligt at indholdet ikke lå pænt samlet i æsken. Det tager vi med videre, for vi vil selvfølgelig gerne sikre, at alt står knivskarpt, når man åbner den. Tak for at gøre os opmærksomme på det 🙏

Vi håber svigersønnen blev glad – og hvis du selv får lyst til at smage næste gang, så husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og en rigtig go pris

Hurtig levering og en rigtig go pris.
Glæder mig til at smage den fantastiske rom.

Hej Martin,

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner! 🙌
Vi er glade for, at både levering og pris har været i top – og vi håber, at smagen kommer til at leve helt op til forventningerne (vi tør godt love, den gør 😉).

Når du er klar til at fylde op igen, så husk rabatkoden Rom10 – så smider vi 10% rabat med til dig.

Skål og rigtig god fornøjelse med rommen! 🥃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige en rom efter min smag

Lige en rom efter min smag, bestiller helt sikkert igen. Og levering helt i top

Hej Claus,

Hvor er det fedt at høre – det glæder os virkelig, at vi har ramt din smag! 😄
Vi står klar, når du er – og husk, du kan bruge rabatkoden Rom10 næste gang for 10% rabat på din næste bestilling.

Tusind tak for de 5 stjerner og den gode energi!

Skål i rom der rammer rigtigt 🥃

Smagen er lækker

Smagen er lækker
Alkohol % kunne godt være højere, så der samtidig med sødme var lidt mere "bid".
Så nu skal vi også prøve nogle af de andre Rum typer I har.

16. März 2025

Hej Kim,

Tusind tak for de 5 stjerner – og for din ærlige og gode feedback! 😄

Vi er rigtig glade for, at smagen ramte plet. Hvis du er på jagt efter lidt mere bid og stadig gerne vil have kompleksitet, så er det helt klart værd at kigge mod vores Sherpa Edition – den har en højere alkoholprocent og masser af karakter.

Vi glæder os til at sende dig på endnu flere rom-eventyr – og husk, du kan altid bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og virkelig dejlig rum…

Hurtig levering og virkelig dejlig rum - særligt ift. prisen.

12. März 2025

Hej Anders,

Tusind tak for de flotte ord! 🙌 Vi er superglade for, at både leveringstiden og smagen har ramt plet – og at du synes, du får god rom for pengene, det er lige præcis det, vi stræber efter med vores håndværk.

Når glasset igen trænger til at blive fyldt, så husk rabatkoden Rom10 – så får du 10% rabat på næste bestilling.

Hurtig leverens

Meget positiv bekræftelse på order. Kan ikke udtale mig om smagen då det er en gave ☺️

5. März 2025

Hej Ulla,

Tusind tak for din søde anmeldelse – vi er glade for, at både levering og service har levet op til forventningerne! 😊

Vi krydser fingre for, at gaven bringer stor glæde (og måske lidt rom-nysgerrighed hos dig selv også 😉).
Skulle du selv få lyst til at smage, så husk rabatkoden Rom10 – så får du 10% rabat på første eventyr i vores romverden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en fantastisk rom som er vild…

Det er en fantastisk rom som er vild vanedannende 👍rigtig en nyde rom når lige man sætter sig og slapper af 👍

8. März 2025

Hej Tonny,

Tusind tak for de flotte ord – og velkommen i klubben af rom-nydere! 😄
Vi kan godt skrive under på, at det hurtigt bliver en vane, når man først har smagt en rom, der bare spiller hver gang.

Perfekt til afslapning, hygge og de der små øjeblikke, hvor man bare skal nyde. 🥃
Husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10, hvis du får lyst til at fylde op igen.

Skål og tak fordi du deler oplevelsen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Llanero: ska ha to mere og det kan kun gå for langsomt!

Smager ikke sprittet som dårlig whisky, eller for sødt som dårlig Rom.
Smager af mere :)

24. Februar 2025

Hej Allan,

Det er lige præcis sådan, vi elsker at høre det! 🙌 Llanero kan altså bare noget – og vi er helt enige, man får hurtigt lyst til mere.

Vi har flaskerne klar, så du slipper for at vente for længe 😉 Husk at bruge rabatkoden Rom10, så smider vi 10% rabat med på de næste to.

Tusind tak for din anmeldelse – skål i rom der smager af mere! 🥃

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service

21. Februar 2025

Hej Michael,

Kort, og godt! 😃 Tak for de flotte ord – det betyder meget for os.

Vi er glade for, at både servicen, leveringen og selvfølgelig smagen har ramt plet. Når du er klar til at fylde lageret op igen, så husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat.

Top service

Top service, Hurtig levering og god smag

6. März 2025

Hej Jakob,

Kort, præcist og lige i vores smag! 😃 Tusind tak for de flotte ord – det betyder meget for os.

Anders & Morten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr