Wanderum Bewertungen 206

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik endelig taget mod til at bestille en flaske og jeg må indrømme at det er noget af det bedste jeg har smagt og min kære nabo blev meget imponeret 👍. Næste gang kommer der flere flasker på be... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min første flaske var en fødselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. Desværre bliver flaskerne hurtigt tomme. Både jeg og min gode ven, som hjælper mig med tømning, synes r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg løb tør for min første flaske La Tatuana, opdagede jeg at jeg havde gjort en fejl.😳 Jeg havde på ingen måde udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skab... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er normalt ikk den store rum drikker er mere til single malt whisky, men nå det er sagt, så prøve købte jeg en Wanderum Sherpard og må bare sige fortrød jeg ikk, den smager himmelsk, man kan godt... Mehr ansehen

1. Spirituosengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsædvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller på Nordisk Brænderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk Brænderi blevet hyldet for det unikke destilleringshåndværk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrør, for at få dem høstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kørte gennem det Indiske Himalaya på gamle Royal Enfields – i jagten på inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten på unikke sukkerør og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet på flaske i Fjerritslev.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Hurtig respons på mail og hurtig levering. Stor anbefaling herfra.

27. Mai 2025

Hej Lone,

Tusind tak for de 5 stjerner og den varme anbefaling! 😄
Vi gør os umage for at svare hurtigt og være til at få fat på – så det er dejligt at høre, at det bliver lagt mærke til. Og hurtig levering? Selvfølgelig!

Vi glæder os allerede til at sende næste pakke din vej – og husk, du kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på din næste bestilling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God betjening og super gode smage

God betjening og super gode smage, kan anbefale alle 3

Hej Mia,

Tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord! 😄
Vi er superglade for, at både betjeningen og smagen har været i top – og hvor er det fedt, at du har prøvet alle tre og kan anbefale dem alle! 🥃✨

Når du en dag får lyst til at fylde op igen, så husk rabatkoden Rom10 – så får du 10% rabat med på næste bestilling.

Skål og tusind tak for anbefalingen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rom ud over d sædvanlige

Rom ud over d sædvanlige, sendes nat og dag

30. Mai 2025

Hej Niels,

Haha, det var en stærk én – rom ud over det sædvanlige, sendt nat og dag! 😄
Tusind tak for de 5 stjerner og den sjove kommentar – vi gør vores bedste for at holde både kvalitet og tempo helt i top 🥃⚡️

Når du er klar til næste omgang, så husk rabatkoden Rom10 – så får du 10% rabat med på rejsen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte på en helligdag

Jeg bestilte på en helligdag, men varen var alligevel klar til afhentning 2 dage senere. Er en gave, så ved ikke hvordan den smager 😅
Men virkelig hurtig levering 💪

29. Mai 2025

Hej Cecilie,

Tusind tak for de 5 stjerner – og for at dele din oplevelse! 😄
Vi elsker at overraske med hurtig levering, selv på helligdage 💪 Og hvor er det fedt, at pakken stod klar så hurtigt – det er præcis den service, vi stræber efter.

Vi håber, gaven bringer stor glæde (og måske du selv bliver nysgerrig næste gang 😉). Husk, du kan bruge rabatkoden Rom10, hvis du selv vil smage på eventyret.

Anders & Morten 🥃

Lyn hurtig service

Super kvalitet og hurtig service

Hej Nanna,

Tusind tak for de 5 stjerner og din skønne besked! 😄
Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med både kvaliteten og den lynhurtige service – præcis sådan vi håber, det skal være hver gang.

Skulle du få lyst til mere, så husk rabatkoden Rom10 – så får du 10% rabat på næste bestilling.

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering.
Og så smager det jo godt.

Hej Jesper,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
Vi er superglade for, at både levering og smag har været lige i øjet – det er præcis sådan, vi gerne vil have det hver gang.

Når du er klar til næste glas, så husk rabatkoden Rom10 – så giver vi 10% rabat på næste bestilling.

Super hurtig levering🙏

Super hurtig levering🙏
Det er en gave, så den fantastiske smagsoplevelsen er givet videre🤩

Hej Charlotte,

Tusind tak for de 5 stjerner og din søde besked! 🙏🤩
Vi er glade for at høre, at leveringen sad lige i skabet – og hvor er det skønt, at du har valgt at give en smagsoplevelse videre som gave. Det er jo det bedste, man kan dele 🥃🎁

Vi håber, den heldige modtager bliver lige så begejstret – og husk, du har rabatkoden Rom10, hvis du selv skulle få lyst til at smage næste gang 😉

Lækker lidt sød rom

Lækker lidt sød rom.
Perfekt smag
Kan anbefales

22. Mai 2025

Hej!

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse – kort, præcis og lige i vores smag! 😄
Det glæder os virkelig, at du har fundet rommen lækker og med den helt rette sødme. Vi går meget op i smagsbalancen, så det er skønt at høre, at den ramte plet hos dig.
Vi går ud fra du har bestilt vores La Tatuana, ud fra at du er til sød og lækker spiritus.

Tak for anbefalingen – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat, når du får lyst til endnu en omgang.

Skål i gode dråber! 🥃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Og bar mega lækker rom med en undtagelse
Der er for lidt i flasken🫣🫣

30. April 2025

Hej Eddi,

Haha – den kommentar ramte lige i hjertekulen! 😄🥃
Tusind tak for de 5 stjerner og den gode humor. Vi arbejder stadig på at udvikle en flaske, der aldrig løber tør – men indtil da må vi nøjes med at sende dig en ekstra 😅

Husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat, når det igen bliver for lidt i flasken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super Hurtig Levering Så meget…

Super Hurtig Levering Så meget VERDENSKLASSE Og OLYMPISK

28. April 2025

Hej Claus,

Haha – verdensklasse og olympisk? Den ryger direkte op på podiet over vores yndlingsanmeldelser! 🥇😄
Tusind tak for de 5 stjerner og de stærke ord – vi lover at blive ved med at levere i rekordfart.

Når du er klar til næste omgang guld i glas, så husk rabatkoden Rom10 – så giver vi 10% rabat som tak for hepperåbene.

Skål i topklasse-rom! 🥃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og dejlig rom

Super hurtig levering og dejlig rom. Jeg har efter hånden købt et par flasker af La Tatuana Edition, og da jeg godt kan lide en rom som er lidt til den søde side, så er den lige mig. Den smager helt fantastisk.

Hej Morten,

Tusind tak for de 5 stjerner og din dejlige anmeldelse! 😄
Vi bliver altid ekstra glade, når nogen har fundet deres rom – og det lyder til, at La Tatuana og dig er et perfekt match! Den søde, bløde stil kan virkelig noget, og vi er glade for, at du synes, den smager helt fantastisk 🥃

Skulle du en dag få lyst til at udforske lidt nyt (uden at gå for langt væk fra sødmen), så sig endelig til – vi hjælper gerne med at finde næste favorit. Og husk, du kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Kæmpe skål og tak fordi du bliver ved med at vende tilbage!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig og præcis levering.

Super hurtig og præcis levering.. Manden blev meget tilfreds 😀

28. April 2025

Hej Christina,

Tusind tak for de 5 stjerner – det er vi virkelig glade for! 😄
Og hvor er det dejligt at høre, at din mand blev tilfreds – så har vi ramt plet!

Vi står klar næste gang, I får lyst til at fylde glasset igen – og husk, I kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Skål fra os begge! 🥃

Hej Troels,

Tusind tak for de 5 stjerner og den korte, men super dejlige besked! 😄
Vi gør os umage for, at alt spiller fra bestilling til levering – så det er fedt at høre, at det hele er gået glat.

Husk, at du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat næste gang du får lyst til lidt flere gode dråber 🥃

Bestilte kl 13;45 og modtog næste dag

Bestilte kl 13;45 og modtog næste dag - sgu ikke meget at brokke sig over
Skål

Hej Michael,

Haha, det er sådan en anmeldelse vi elsker – kort, ærlig og med en god skål til sidst! 😄🍻
Vi gør vores bedste for at få rommen hurtigt frem, så det er fedt at høre, at det lykkedes helt ned til minutterne!

Tusind tak for de 5 stjerner – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat næste gang du skal fylde glasset op.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De er super hurtige til at sende…

De er super hurtige til at sende bestillingerne😃
Desværre var det de gamle kopper de sendte med 😅

Hej Søren,

Først og fremmest – tak for din anmeldelse, og fedt at høre, at vi i det mindste stadig er super hurtige på aftrækkeren 😄

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at kopperne ikke helt levede op til forventningerne. Bare lige for god ordens skyld: kopperne følger gratis med som en lille ekstra gave – det er altså kun rommen, du har betalt for 🍹 Og nej, vi sender selvfølgelig ikke brugte kopper ud! Det lyder dog som om, du desværre har fået et par, der har fået nogle skrammer – det beklager vi meget.

Men… vi håber da, at de 3 stjerner ikke dækker over rommen – og heller ikke den lynhurtige levering, nu du selv nævner den 😉
Skulle det udelukkende være de kopper, der trækker os ned fra 5 til 3 stjerner, så krydser vi fingre for, at næste omgang rom (med fejlfri kopper) måske kan trække os lidt op igen. Og ellers så har du 10% rabat med rabatkoden: Rom10

Vi står klar, hvis vi skal sende en ny lille pakke din vej.

Anders & Morten 🥃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem bestilling, meget hurtig levering

Nem bestilling, meget hurtig levering.
Bestilte en La Tatuana, en god rom. Ikke så sød som jeg forventede, men smager ret godt alligevel og kan bestemt anbefales til folk der er til en sødere rom.

26. April 2025

Hej Kim,

Tusind tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse! 😄
Dejligt at høre, at både bestilling og levering gik nemt og hurtigt – og at La Tatuana trods alt ramte noget godt i glasset, selvom den ikke var helt så sød som forventet.

Den er nemlig bearbejdet så man får alt det bedste fra den søde verden, blandet med håndværket og smagen fra de lækre egefade, som en rigtig rom skal have.🥃

Tak for anbefalingen – og husk rabatkoden Rom10 næste gang, så får du 10% rabat.

God rom

Hurtig levering af en god rom (den søde) det er ikke sidste gang jeg handler der skal prøve de andre, så fortsæt det gode arb
Mvh Michael

2. April 2025

Hej Michael,

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord – det gør os virkelig glade! 😄
Dejligt at høre, at den søde rom faldt i din smag – det lyder til, at La Tatuana har fundet en fan 🥃

Vi glæder os til at sende dig ud på flere rom-eventyr, og vi lover at fortsætte det gode arbejde! Husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat, når du skal prøve en af de andre editions.

Virkelig positiv smagsoplevelse!

19. April 2025

Hej Kurt,

Tusind tak for de 5 stjerner og den korte, men virkelig dejlige kommentar! 😄
Det betyder meget for os at høre, at rommen har givet dig en positiv smagsoplevelse – det er jo lige præcis dét, vi håber på hver gang.

Når du får lyst til endnu en rundtur i rommens verden, så husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Fantastisk Rom.

For det første, fantastisk service, for det andet, hold nu op det er en god Rom. Glæder mig til den nye kommer hjem💪🏻😁

1. April 2025

Hej Heidi,

Tusind tak for de fantastiske ord og de 5 stjerner! 😄
Vi bliver så glade, når både service og smag rammer plet – og det lyder til, at vi har ramt lige i skabet hos dig!

Vi glæder os allerede til at sende den næste flaske hjem til dig – og husk, du kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat, når du er klar til at fylde glasset igen 🥃

Den bedste Rom jeg har smagt

Den bedste Rom jeg har smagt
Godt gået Morten & Co

11. April 2025

Hej Ejvind,

Wow – sikke en ros! 😄 Tusind tak for de 5 stjerner og de varme ord. Det betyder virkelig meget for os at høre, at vores rom har gjort så stort et indtryk.

Vi sender med glæde et kæmpe skål retur – og lover at blive ved med at sende gode dråber din vej 🥃
Når du er klar til næste bestilling, så husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat.

Tak for støtten, Ejvind!
Anders & Morten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr