Wanderum Bewertungen 206

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik endelig taget mod til at bestille en flaske og jeg må indrømme at det er noget af det bedste jeg har smagt og min kære nabo blev meget imponeret 👍. Næste gang kommer der flere flasker på be... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min første flaske var en fødselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. Desværre bliver flaskerne hurtigt tomme. Både jeg og min gode ven, som hjælper mig med tømning, synes r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg løb tør for min første flaske La Tatuana, opdagede jeg at jeg havde gjort en fejl.😳 Jeg havde på ingen måde udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skab... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er normalt ikk den store rum drikker er mere til single malt whisky, men nå det er sagt, så prøve købte jeg en Wanderum Sherpard og må bare sige fortrød jeg ikk, den smager himmelsk, man kan godt... Mehr ansehen

1. Spirituosengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsædvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller på Nordisk Brænderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk Brænderi blevet hyldet for det unikke destilleringshåndværk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrør, for at få dem høstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kørte gennem det Indiske Himalaya på gamle Royal Enfields – i jagten på inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten på unikke sukkerør og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet på flaske i Fjerritslev.

4.9

Fin og hurtig levering som altid

26. August 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
Det er skønt at høre, at alt igen har været nemt og hurtigt – præcis sådan vi ønsker, det skal være hver gang 🥃✨

Vi glæder os allerede til næste levering – og husk, at du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wanderum er uden tvivl den bedste

Wanderum er uden tvivl en af de bedste rom, jeg nogensinde har smagt. Den skiller sig ud med en fylde og balance, som man sjældent finder. Sammenlignet med en klassisk caribisk rom, for eksempel en fra Den Dominikanske Republik eller Barbados, er forskellen markant. Hvor de caribiske rom ofte er mere sødlige og frugtagtige, næsten med et strejf af tropisk lethed, har Wanderum et mere jordnært og raffineret udtryk. Den føles mere moden og kontrolleret. Wanderum er derfor ikke bare endnu en flaske på hylden, men en oplevelse. Det er en rom, der inviterer til ro, refleksion og et godt glas i hånden efter en lang dag. Den fortjener sin plads blandt de bedste og for mit vedkommende står den som en klar favorit over mange af de traditionelle rom.

5. September 2025

Hej Thomas,

Wow – sikke en anmeldelse! Tusind tak for de 5 stjerner og for at tage dig tid til at beskrive oplevelsen så detaljeret 🙏

Vi bliver helt stolte af at læse, hvordan du oplever forskellen mellem vores rom og de klassiske caribiske – og det betyder meget for os at høre, at du ser Wanderum som noget særligt, der stikker ud med fylde, balance og et mere raffineret udtryk 🥃✨

At du kalder det en oplevelse og ikke bare endnu en flaske på hylden, rammer lige ned i det, vi gerne vil skabe.

Kæmpe tak for roserne – og husk, at rabatkoden Rom10 altid giver 10% rabat, når du er klar til at fylde op med din nye favorit.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God information igennem hele forløbet…

God information igennem hele forløbet fra køb til levering.
Købte La Tatuana og Aguara de smager fantastisk på hver deres måde.
De bedste anbefalinger herfra.

Hej Frank,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse! 😄
Det er skønt at høre, at hele forløbet fra køb til levering har været en god oplevelse – sådan skal det være.

La Tatuana og Aguara er to meget forskellige, men virkelig lækre rom, så hvor er det fedt, at du har nydt dem begge på hver deres måde 🥃✨

Kæmpe tak for dine anbefalinger – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bliver et langvarigt venskab den er…

Det bliver et langvarigt venskab den er godtnok god.

Hej Tonny,

Tusind tak for de 5 stjerner og den skønne besked! 😄
Det glæder os helt vildt at høre, at du har fundet en rom, der kan blive starten på et langvarigt venskab – det er præcis sådan, vi ønsker, det skal føles 🥃✨

Kæmpe skål herfra – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat, når du vil fylde glasset igen.

Fremragende rom

Fremragende rom , hurtig levering

Hej Frank,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😄
Vi er superglade for, at både rommen og leveringen har ramt plet – det er præcis sådan, vi gerne vil have det hver gang 🥃✨

Når du får lyst til mere, så husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Hurtig ekspedition, klasse rom

Hurtig ekspedition - klasse rom

28. August 2025

Hej Lars,

Tusind tak for de 5 stjerner og din korte, men super gode anmeldelse! 😄
Vi er rigtig glade for at høre, at både ekspeditionen og rommen har levet op til forventningerne – sådan skal det være! 🥃✨

God oplevelse

God oplevelse, fra de spænende og humoristiske indslag på Facebook og Istagram, til selve bestillingen som bare fungerer.
Hurtig og effektiv levering.
Dejligt med den gode Rom-kop til bålet, grillen eller bare foran brændeovnen med god rom i.

29. August 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 😄
Det er fedt at høre, at du både har hygget dig med vores indslag på Facebook og Instagram, og at bestillingen og leveringen også har været en god oplevelse.

Vi er glade for, at koppen allerede er i spil – om det er ved bålet, grillen eller foran brændeovnen, så smager rommen jo altid lidt bedre i godt selskab 🥃🔥

Kæmpe skål og på gensyn – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig betjening og super god…

Hurtig betjening og super god kundeservice

28. August 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😄
Det glæder os rigtig meget at høre, at både betjeningen og kundeservicen har været en god oplevelse – det er præcis sådan, vi ønsker, det skal føles at handle hos os 🥃✨

Når du er klar til næste omgang, så husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat.

Bedste rom

Det er nok den bedste rom jeg har smagt ever, så godt destilleret drenge 😋 Samt fantastisk hurtig levering!

3. September 2025

Hej Peter,

Wow – den bedste rom du har smagt ever? 😋 Det er altså en ros, der varmer helt ind i hjertet – tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! 🥃✨
Vi er superglade for, at både smagen og leveringen har ramt plet hos dig.

Kæmpe skål herfra – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en rigtig god oplevelse og…

Det var en rigtig god oplevelse og handle ind hos jer må jeg sige, det gik vældig godt må jeg sige. Og sikke en rigtig fantastisk god flaske Rom også. Den smager sørme godt. Tak for det.

1. September 2025

Hej Ralf,

Tusind tak for de 5 stjerner og din varme anmeldelse! 😄
Det glæder os virkelig at høre, at både handlen og rommen har givet dig en god oplevelse – og endnu bedre, at flasken smager sørme godt 🥃✨

Kæmpe tak fordi du deler din begejstring – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat, når du får lyst til endnu en flaske.

Nem bestilling

Nem bestilling
Lækker smækker rom, har aldrig drukket rom før, tænkte det måtte jeg lære og nyder den dejlig smag 😎
Derfor 5 store herfra

30. August 2025

Hej Palle,

Hvor er det fedt at høre – tusind tak for de 5 stjerner! 😎
Vi er superglade for, at din første oplevelse med rom blev en succes, og at du nyder den lækre smag. Velkommen til rom-universet – vi lover, der er mange gode oplevelser i vente 🥃✨

Når du får lyst til at udforske flere smagsprofiler, så husk rabatkoden Rom10 – så får du 10% rabat på næste bestilling.

Kæmpe skål og tak for tilliden!

Hurtig og præcis

Hurtig og præcis.
Bestil i dag, har det i morgen

25. August 2025

Hej Kim,

Tusind tak for de 5 stjerner og din præcise anmeldelse! 😄
Vi elsker, når alt bare spiller – bestil i dag, drik i morgen 🥃⚡️

Husk, at du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat, næste gang du skal have fyldt lageret op.

Rigtig god rom!

Hurtig forsendelse og, ikke mindst, en rigtig god rom.

Jeg har samlet på rom i mange år, og har fået smagt rigtig mange forskellige fra hele Karibien og Mellemamerika.
Jeg købte "La Tatuana" og må sige, at det er én af de bedste rom jeg har smagt. Så stor anbefaling herfra!

16. August 2025

Hej Christian,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse! 😄
Det gør os virkelig stolte at høre, at en garvet rom-samler som dig vurderer La Tatuana til at være blandt de bedste, du har smagt 🥃✨ Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi håber på at give, når vi sender vores flasker ud i verden.

Dejligt også at høre, at forsendelsen var hurtig – så bliver det hele bare lidt sjovere.
Kæmpe tak for anbefalingen – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

En aldeles velafbalanceret fyldig

En aldeles velafbalanceret fyldig, rund sødmefuld rom, som har den blideste blødeste og varme eftersmag.
Jeg Ælsker den🥰🥰

14. August 2025

Hej Ulla,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner! 🥰🥰
Det glæder os helt enormt at høre, at du er faldet pladask for rommen – og hvor beskriver du den bare smukt! Fyldig, rund, sødmefuld og med en blød, varm eftersmag… præcis sådan vi selv oplever den, når vi skænker et glas 🥃✨

Vi er virkelig glade for, at du elsker den – og vi lover at blive ved med at sende kærlighed på flaske.

Kæmpe skål!

La Tatuana, den er LÆKKER

Fantastisk god Rom, ikke den billigste men helt sikkert en af de bedste, og så hænger det jo fint sammen. Hurtig expedition

28. Juli 2025

Hej Bo,

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! 😄
Vi er superglade for, at du synes La Tatuana er lækker – og ja, kvalitet og pris hænger ofte sammen, især når det handler om gode dråber 🥃✨

Dejligt at høre, at ekspeditionen også gik hurtigt – sådan skal det være!
Når du er klar til at fylde glasset igen, så husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Skål i god rom!

EVENTYRLYG SMAGSOPLEVELSE

Anders og Morten er 2 gæve gutter, der med deres passion for eventyr har rejst rundt i verden, for at give os den ultimative oplevelse ved at smage rom af høj kvalitet.
Samtidig er der bare hurtig levering fra dag til dag.
Til slut forkæler de os med at sende en WANDERUM emaljekop med gratis.
Tak til Anders og Morten for denne WANDERUM EVENTYRLIGE SMAGSOPLEVELSE❤️❤️❤️
Glæder os til den næste WANDERUM, der skulle være på vej🥰😍

25. Juli 2025

Hej Benny,

Wow – sikke en anmeldelse! ❤️❤️❤️ Tusind tak for de flotte ord og for at dele din begejstring på så eventyrlig vis 🥰😍
Det gør os helt stolte at høre, at vores rejser og passion for rom kan mærkes i hver en slurk – og at vi kan være med til at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige 🥃✨

Vi er superglade for, at både levering og den lille ekstra gave i form af emaljekoppen har ramt plet – og vi glæder os til at sende endnu et eventyr afsted til dig!

Kæmpe skål og på gensyn til næste kapitel!
Husk at bruge koden: ROM10 næste gang du bestiller, så giver vi 10% rabat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det gik hurtigt har dog ikke smagt den…

Det gik hurtigt har dog ikke smagt den i nu

4. August 2025

Hej Michael,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt – så håber vi bare, at smagen lever op til forventningerne, når du får åbnet flasken 🥃✨

Skulle du få lyst til at prøve mere, så husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Hurtig service og forsendelse

Hurtig service og forsendelse.
Fantastisk rom hvor flaske dog er for lille. Eller den bliver i hvert fald tom for hurtig.
De smager godt. Det eneste jeg mangler er at de sidste kommer tilbage på hylderne så man kan købe dem.

5. August 2025

Hej Morten,

Tusind tak for de 5 stjerner og de varme ord! 😄
Vi kender godt det med, at flaskerne føles for små – eller måske bare tømmes alt for hurtigt 😉 Det er i hvert fald et luksusproblem, vi gerne vil tage skylden for!

Vi arbejder på at få de udsolgte editions tilbage på hylderne, så du kan få fyldt lageret helt op igen. Indtil da, husk at du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat, når du bestiller.

Skål i gode dråber! 🥃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og det smager bare…

Hurtig levering og det smager bare fantastisk!

30. Juli 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for de 5 stjerner og din dejlige besked! 😄
Vi er superglade for, at både levering og smag har ramt helt plet – det er lige præcis sådan, vi ønsker, hver eneste oplevelse skal være 🥃✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Hurtig levering

28. Juli 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du har haft en fin oplevelse og at leveringen har været hurtig 😄

Vi kan dog ikke lade være med at være lidt nysgerrige… hvad skal der mon til for at vi kan få den sidste stjerne med næste gang? ⭐️
Vi vil rigtig gerne høre din feedback, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre.

Uanset hvad, så håber vi at se dig igen – og husk, at rabatkoden Rom10 giver dig 10% rabat på næste bestilling.

Skål og på gensyn! 🥃
Anders & Morten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr