Jeg fik endelig taget mod til at bestille en flaske og jeg må indrømme at det er noget af det bedste jeg har smagt og min kære nabo blev meget imponeret 👍. Næste gang kommer der flere flasker på be... Mehr ansehen
Min første flaske var en fødselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. Desværre bliver flaskerne hurtigt tomme. Både jeg og min gode ven, som hjælper mig med tømning, synes r... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Da jeg løb tør for min første flaske La Tatuana, opdagede jeg at jeg havde gjort en fejl.😳 Jeg havde på ingen måde udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skab... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er normalt ikk den store rum drikker er mere til single malt whisky, men nå det er sagt, så prøve købte jeg en Wanderum Sherpard og må bare sige fortrød jeg ikk, den smager himmelsk, man kan godt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsædvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller på Nordisk Brænderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk Brænderi blevet hyldet for det unikke destilleringshåndværk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrør, for at få dem høstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kørte gennem det Indiske Himalaya på gamle Royal Enfields – i jagten på inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten på unikke sukkerør og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet på flaske i Fjerritslev.
Kong Georgsvej 19, 2000, Frederiksberg, Dänemark
- info@wanderum.com
- wanderum.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Rom af ok kvalitet
Hej hej, Jeg har købt 2 flasker. Jeg er ikke til sød rom, så jeg købte en Aguara og en Sherpa. Det er begge smagsmæssigt på et acceptabelt niveau men så heller ikke mere end det. Glæder mig til at følge med i hvad fremtiden bringer. Jeg giver alligevel 4 stjerner for den samlede oplevelse.

La Tatuana ramte plet!
La Tatuana ramte plet og jeg er normalt ikke meget for rom! Sødmen gør den lækker og dejlig. Man kan smage det er kvalitet og jeg vil helt klart anbefale den videre. Tak

Augara Rom
Allerførst; superhurtig levering og tak for koppen. Det var som juleaften at pakke op. Godt gået, Aguara smager dejligt. Og når den er drukket, skal jeg prøve jeres søde rom.

Hands down;-)
Kære Anders og Morten. Har altid været en sucker for den søde rom,- så da "La Tatuana" kom på banen blev jeg spændt. Har nu modtaget 2 flasker af det brune stads og må bare give jer to hænder ned i støvet og op igen.. Mums den ramte the sweet spot!!! tak de herrer! Venligst Thomas fra Fyn

Antwort von Wanderum
Lækker Rom og enormt hurtig levering.
Lækker Rom og enormt hurtig levering.

Antwort von Wanderum
Vildt lækker rom og drøn god service :)…
Vildt lækker rom og drøn god service :) Stor anbefaling her fra.. Vil helt sikkert komme forbi en anden gang.

Virkelig lækker rom
Virkelig lækker rom. Hurtig betjening. Koppen manglede, men den blev eftersendt . God oplevelse.

Uhmm en lækker rom
Uhmm en lækker rom. Blød og rund og samtidig kraftfuld med en god karakter. Bestemt ikke sidste gang vi køber rom hos jer.
Fantasisk historie bag de forskellige rom gør oplevelsen fuldendt.
Hurtig levering - for mig en super oplevelse... så stor 👍 op fra mig.❤️

God rom og god service
Jeg bestilte Aguara og La Tatuana, der blev leveret inden for ganske få dage. Begge rom smager fantastisk med hver deres smagsnuancer. Wanderum’ kundeservice responderer hurtigt og professionelt. Jeg kan varmt anbefale Wanderum til andre romnydere.

Super lækker rom
Super lækker rom, den er fantastisk, men i glemte at sende koppen med. 🙈 Så nu må jeg drikke af flasken. 🥳

Jeg har smagt 4 varianter af Wanderum
Jeg har smagt 4 varianter af Wanderum, og de smager alle helt fantastisk. Der er stor variation i smagen på de forskellige editions, men der er ingen tvivl om at det er rom af meget god kvalitet.

Antwort von Wanderum
Hurtig levering og lækker rom

Antwort von Wanderum
Et eventyr ud over det normale
Et eventyr ud over det normale. Jeg havde hentet Aguara og La Tatuana på vej ud og gå spor med min hund . Og medens jeg ventede på at sporet skulle blive gammelt nok, lagde jeg mig i grøften og smagte på de mest eventyrlige rom fra WandeRum . Fantastisk smag , farve og duft. Et mirakel ❤️🐾❤️ og godt der var et krus med , ellers skulle jeg havde drukket af flaskerne 🙈

Hurtig levering 🚚
Har fået flæsken men den skal være en gave så kan ikke sige så meget nu uden at afsløre at jeg har købt den 😊. Levering er fint 👌

Hurtig og god levering
Hurtig og god levering. Købte aguara, og den lever bestemt op til forventningerne. Og så er koppen også fed😀

Super hurtig levering
Super hurtig levering, har ikke smagt den, men vender tilbage, når den er smagt. Men 5 stjerner for hurtig levering.

Antwort von Wanderum
super hurtig levering kvalitet rom

Fin og fyldig rom
Fin og fyldig rom. Hurtig levering.

Fantastisk smagsoplevelse
Hurtigt, nem og overskuelig hjemmeside og levering.
Samt en fantastisk smagsoplevelse

Antwort von Wanderum
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.