Wallstickerland Bewertungen 525

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en postkassesticker Den var rigtig fin på papiret, men da den skulle sættes på postkassen, blev halvdelen af bogstaverne siddende på papiret. Har skrevet 2 mail uden at modtage svar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk og ekstraordinær service. Stod i last-minute og manglede en gave, og de var så flinke til at hjælpe og være fleksible. En time senere stod jeg med en super flot specialprintet plakat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til grakikeren og kundeservice på wallstickerland. Jeg har fået lavet portræt af 2 sorte puddelhunde, (sorte hunde er bare skide svære at tage close-up fotos af...) og det lykkedes over al fo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk og fleksibel service! Jeg søgte en helt specifik collageplakat i en bestemt størrelse, og her var Wallstickerland fleksible og imødekom mit ønske. Fra start til slut var der hurtigt svar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Innenarchitekt

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Wallstickerland har vi et udvalg af mere end 30.000 wallstickers og plakater, hvor du kan finde lige, hvad der passer bedst i dit hjem! Vi går op i at vores kunder er 100% tilfredse. Derfor tilbyder vi altid tilfredsheds- og opsætningsgaranti til vores kunder, så man altid kan forvente en god handel ved at handle hos os.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Effektiv service

Effektiv service
Har kun haft rigtig gode erfaringer med at handle med wallstickerland. Det er nemt og overskueligt at bestille og fra man trykker på knappen til varen kommer går der ikke mange dage. End ikke op til jul 🤩🤩 5 stjerner herfra

9. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte to billeder af mine hunde

Jeg købte to billeder af mine hunde . Men det ene var virkelig godt men det andet er virkelig dårligt ! Jeg valgte stort baggrund til begge mine hunde . Men min ene hund kan man næste ikke se!! Syntes virkelig det er dårligt service at man ikke blive kontakte og får af vide at det bliver dårligt og man skal vælge en anden baggrund .

30. März 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Generelt en god oplevelse ved køb af…

Generelt en god oplevelse ved køb af diverse plakater og postkasse stickers. Lidt lang lerveringstid ift. mange af konkurrenterne, men fin kvalitet. Kunne godt ønske mig et bredere sortiment på begge fronter. Savner en del klassikere blandt plakaterne, som jeg måtte andet steds hen efter og udvalget for postkasse stickers ligner meget, hvad alle andre udbyder.

4. Februar 2024

Fremragende personlig service

Er virkelig positivt overrasket over det høje personlige serviceniveau, jeg har oplevet i forbindelse med bestilling af hundeportræt til en gave. Jeg skulle have 2 hunde med på portrættet, og jeg har fået kæmpestor hjælp fra Dennis, så slutresultatet er blevet nøjagtig, som jeg håbede på og drømte om.

Og hurtig levering tilmed.

Store og varme anbefalinger her fra mig til Dennis og Wallstickerland.

1. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Virkelig dårlig kvalitet med næsten…

Virkelig dårlig kvalitet med næsten ingen vedhæftningsevne. Det er bare nej nej og nej.

Mødte en FB reklame, så let ud, så bestilte til postkassen (helt ny), fulgte brugsforvirringen til punkt og prikke, men bogstaverne blev ved at følge med over folien (som faktisk hæftede bedre til postkassen end skrift og symboler).

Resultatet blev til dårligt vedhæftet og med flere bogstaver som sidder skævt og krøllet. Forholdet mellem klisterevnen på de forskellige lag er simpelthen forkert og produktet er derfor så godt som ubrugeligt.

27. Januar 2024

God kundeservice

Jeg købte en plakat af min hund hos Wallstickerland, men var ikke helt tilfreds med farven. Jeg skrev til kundesupport og modtog den bedste og mest professionelle hjælp. Plakaten ligner min hund rigtig meget og er af meget god kvalitet.
Stor anbefaling herfra, og jeg vil helt sikkert handle hos dem igen.

16. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man får ikke svar på mail hvis man…

Man får ikke svar på mail hvis man bliver afvist i beskederne er det ikke kan laves modtager heller ikke nogen penge retur jeg vil ikke anbefale denne her andre hold jer venligst langt væk fra det her det lyder som svindlen jeg har tabt 286,60 kr. i det hele når du ringer til firmaet og spørger efter dine penge eller sender dem en mail svarede ikke tilbage de er lynhurtig til at tage pengeneringskonto men der bliver ikke svaret tilbage

15. Dezember 2023

Et rigtig fint produkt

Et rigtig fint produkt som fuldt ud levede op til det jeg havde forventet, det kom som lovet og så oven i købet følger de op på om varen er leveret og om jeg er tilfreds. Det er da vist det man kalder service. Kan helt sikkert anbefales

25. Januar 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har modtaget mit billede med fejl i.

Opdateret: De informerer om at der bliver sendt et nyt billede til mig.
Det er jeg glad for.

Har modtaget mit billede med fejl i.
De svarer ikke på telefon eller mail.

Håber snart at få et svar, da jeg skal bruge billedet til gave.

18. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr