Snabbt svar, då man fick förgranska och den blev inte riktigt 100 bra, så jag mejlade in en andra gång, den blev inte alls bra. Skickade in en tredje och den blev superfin. Gick fort att tillverka och... Mehr ansehen
Fick hem bilden på vår lilla kattunge häromveckan och den är superfin! Uppskattar att man fick förhandsvisning och kunde be om små justeringar innan printing. Var så nöjd att jag ville ge till släktin... Mehr ansehen
Hej! Tack för såå fina bilder. Jag har beställt en tavla förut som vi var jättenöjd med. Så nu blev det tre till i olika storlek. Beställde i början på veckan, fick förhandstitta och godkänna en... Mehr ansehen
Allt gick väldigt snabbt när jag väl gjorde beställningen. Riktigt bra att man fick en förhandsvisning på beställningen innan den gjordes och skickades. Gjorde beställningen på en fredag och hade den... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Unik poster av din bästa vän – ditt husdjur
Ronjagatan 3, 504 94, Borås, Schweden
- info@thepetposterstore.se
- thepetposterstore.se
Ikke bestill
Ikke bestill!
La inn bestilling, og betalte den 26.mars. Har fortsatt ikke fått noe tilbakemelding på bestillingen min, ei heller respons på mail jeg sendte for å etterspørre ordren.
Fick snabb återkoppling på att fotot…
Fick snabb återkoppling på att fotot var för litet så jag fick chans att skicka in på nytt i annat format. Sedan lika snabb
förhandsvisning på tavlan som blev jättefin!
Mycket snabb återkoppling på…
Mycket snabb återkoppling på beställningen. Beställde en söndag och fick förhandsvisning samma dag! Väldigt likt fotot och får med detaljerna bra
Super bra service och riktigt snabba
Super bra service och riktigt snabba. 3dje gången som jag beställt.
Nöjd kund
Snabbt och smidigt och väldigt vackert resultat
Jättenöjd med den fina tavlan och…
Jättenöjd med den fina tavlan och servicen med snabb leverans.
Jag var nöjd med förhandsannonseingen
Jag var nöjd med förhandsannonseingen, men när jag fick hem bilden var den lite väl mycket retuscherad
Snabb leverans och väldigt fina bilder
Snabb leverans och väldigt fina bilder. Bra med förhandsgranskning innan man godkänner beställningen.
Bra kundservice
Bra kundservice, fina prisvärda produkter.
Hjälpsamt och trevligt bemötande. Snabb leverans.
Är så nöjd med min tavla.
Kan verkligen rekommendera The Pet Poster Store.
Mycket skickligt gjorda bilder/tavlor
Mycket skickligt gjorda bilder/tavlor. Jag har köpt tidigare och är supernöjd.
Lätt att få kontakt och snabba leveranser.
Rekommenderas varmt.
Professionella och snabb leverans
Professionella och snabb leverans, rekommenderar varmt 🤩
Hjälpsam och trevlig personal samt…
Hjälpsam och trevlig personal samt snabb leverans 👌
Väldigt fin illustration
Väldigt fin illustration. Perfekt present till djurälskaren.
Bra service!
Snabb kontakt och snabb leverans
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.