Købte en postkassesticker Den var rigtig fin på papiret, men da den skulle sættes på postkassen, blev halvdelen af bogstaverne siddende på papiret. Har skrevet 2 mail uden at modtage svar.
Helt fantastisk og ekstraordinær service. Stod i last-minute og manglede en gave, og de var så flinke til at hjælpe og være fleksible. En time senere stod jeg med en super flot specialprintet plakat... Mehr ansehen
Stor ros til grakikeren og kundeservice på wallstickerland. Jeg har fået lavet portræt af 2 sorte puddelhunde, (sorte hunde er bare skide svære at tage close-up fotos af...) og det lykkedes over al fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk og fleksibel service! Jeg søgte en helt specifik collageplakat i en bestemt størrelse, og her var Wallstickerland fleksible og imødekom mit ønske. Fra start til slut var der hurtigt svar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Wallstickerland har vi et udvalg af mere end 30.000 wallstickers og plakater, hvor du kan finde lige, hvad der passer bedst i dit hjem! Vi går op i at vores kunder er 100% tilfredse. Derfor tilbyder vi altid tilfredsheds- og opsætningsgaranti til vores kunder, så man altid kan forvente en god handel ved at handle hos os.
Tostrupvej 33, 9220, Svenstrup J, Dänemark
- support@wallstickerland.dk
- wallstickerland.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Nemt at bestille og lave som man ønsker det. Hurtig levering og nem opsætning!
God service og fine produkter
God service og fine produkter
Gode oplevelser, mange tak.
Det har været en sand fornøjelse at have været kunde hele 2 gange pt., og flere køb forventer jeg i nær fremtid. Super god kundebetjening, ordentlighed og billeder, der levede op til min forventning. Jeg har anbefalet jer til mit netværk. Mange tak til Dennis.
Er mega tilfreds med det billed jeg fik…
Er mega tilfreds med det billed jeg fik lavet med vores katte.
Tusind Tak 🙏
Anbefaler ofte jeres hjemmeside 😍
Fremragende service.
Et super godt produkt der virkelig…
Et super godt produkt der virkelig overraskende min kæreste. Dog syntes jeg leveringstiden var ret lang.
God kvalitet
Mega sjove varer
Mega sjove varer. Nem at bestille. Nemt at betale! Og hurtig levering👍
Fik lavet et kæledyrsportræt og det…
Fik lavet et kæledyrsportræt og det blev bare så godt. Ikke sidste gang jeg skal have noget der inde fra❤️
Spændende udvalg til rimelige priser
Meget holdbar klistermærker
God kvalitet. Vores postkasser føles bare mere personligt.
Virkelig smukke billeder
Virkelig smukke billeder, jeg har fået herigennem wallstickersland, kan varmt anbefales!
Super fine postkassestickers!
Fik nogle super fine postkassestickers, som både var lette at montere og er rigtig sjove 😃
Ekspedition og levering var vildt hurtigt 👏🏻
Rigtig fine produkter
Rigtig fine produkter.
Vi bestiller helt sikkert herfra igen
Kundeservice i top!
Jeg havde bestilt en Deadpool plakat til mit nye hjem. Kort efter bestillingen fik jeg en mail, hvor der bliver mig fortalt at plakaten var blevet tjekket før den skulle afsendes, og der var fundet fejl på den.
Der bliver sendt mails frem og tilbage og jeg får tilsendt billeder af de fejl der var blevet nævnt, og får at vide at jeg gerne må få den uden omkostning, blot jeg betaler for forsendelsen.
Det takker jeg ja til. Jeg havde lovet mig selv at mit nye sted skulle have billeder på væggen, og havde allerede en plads til Deadpool. Så da jeg modtog og fik den hængt op, føltes et hele bare mere rigtigt.
Fejl eller ej. Jeg er lykkelig for min plakat. Og taknemmelig for den skønne samtale med kundeservice!
Jeg fik det jeg gerne ville have
Jeg fik det jeg gerne ville have. Og hurtig levering. Tusind tak.😃
Bestilte to hundeplakater
Bestilte to hundeplakater. Der var en lille fejl på en af dem. Jeg skrev til support og de sendte mig derefter en ny og fejlfri plakat. Levering var hurtig begge gange:-)
God service og hurtig levering.
God service og hurtig levering.
Et godt udvalg hvor man virkelig kan komme til at købe mere end man har væg til, så det med at begrænse sig men også kun lidt. Ikke sidste gang jeg handler his jer.
Kan varmt anbefales
God Service og hurtig lavering
God Service og hurtig lavering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.