Voertuigschorsen Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Met een onduidelijke site lokken ze om via hun je voertuig te schorsen. Wanneer je later erop terugkomt is het niet meer mogelijk om het terug te draaien. Strijken het geld op en vervolgens hoor en zi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De website geeft de indruk dat het om de officiële RDW website gaat, Nadat je deze website hebt gebruikt krijg je regelmatig herinneringen waardoor het lijkt dat JIJ het niet goed hebt gedaan. Vervolg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voertuigschorsen.nl is gewoon oplichting. Je kunt via het RDW gratis ontschorsen, maar zij vragen 45 euro. Vraag me af hoe ze aan mijn mailadres komen, want ik kreeg meerdere mails of ik al weer met... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Deze service zelf verkeerd gekozen na een zoektocht op Google naar RDW ont-schorsen kenteken. Nadat ik een e-mail heb gezonden naar: info@voertuigschorsen . nl Met de mededeling gaarne restituti... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Heeft u een vraag of klacht? 😊 Stuur ons dan eerst even een e-mail naar info@voertuigschorsen.nl, zodat we u snel kunnen helpen en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Ungenügend

Alle Bewertungen

55 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Misleid, maar klagen helpt

Dit 'bedrijf' wekt de indruk dat het de RDW zelf is, maar dat is niet zo. Het enige wat ze doen is je geld incasseren een flink deel van je geld zelf houden, en de rest naar de RDW overmaken. Ik heb geklaagd en vervolgens kreeg ik de mededeling dat ze 30 euro gaan terugstorten.

25. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedrijf int zelfs geld voor NIET gedane zaken

Dit bedrijf wekt de indruk voor het RDW te werken.
De tarieven die ze berekenen zijn ongeveer 3x zo hoog voor schorsen. voor ontschorsen vragen ze 35 euro terwijl dit bij het RDW zelf gratis is. Het erge bij ons is ook nog dat ze de auto niet ontschorsd hadden. Wij kwamen daarachter toen we van het RDW een brief kregen voor verlenging van de schorsing. Voor het verlengen van de schorsing betaalden we weer 60 meer dan bij het RDW.
We zijn er nu achter al jaren te veel betaald te hebben en zelfs een jaar gereden te hebben terwijl de auto geschorst was, omdat ze de ontschorsing niet hadden doorgevoerd, wel in rekening gebracht. Nu zeggen ze dat we daar zelf op moeten letten.

We wachten nog altijd op ons geld terug. Het is normaal kostenloos en in 5 minuutjes kun je de auto weer obtschirsen. Hiervoor betaal je al bij het schorsen. Dit bedrijf zet zich bovenaan in google om dit voor je te doen tegen de hoofdprijs.

18. November 2025

Beste Loes,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden en vinden het jammer dat we hierin tekort zijn geschoten.

We zouden graag de gelegenheid krijgen om te kijken of we er samen uit kunnen komen. Wilt u zo vriendelijk zijn om contact met ons op te nemen via info@voertuigschorsen.nl zodat we samen tot een oplossing kunnen komen? Geef a.u.b. uw ordernummer door. Uw feedback is voor ons erg waardevol en helpt ons om onze diensten verder te verbeteren.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat we uw vertrouwen in ons kunnen herstellen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ook ik heb niet goed opgelet.

Onlangs mijn voertuig geschorst , ook ik had niet goed opgelet bij de keuze van de website om dat te doen en deed dat via voertuigschorsen.nl , na de betaling en de bevestigingsreactie dat het binnen 1 werkdag geregeld zou worden ging mij een lichtje branden . Ik wist dat het bij de RDW per ommegaande geregeld wordt.
Het was zaterdagmiddag en een externe site is natuurlijk niet altijd " direct " aanwezig.
Ik heb op datzelfde moment mijn voertuig rechtstreeks bij het RDW geschorst voor € 29.10 (€ 74.10 bij voertuigschorsen.nl) en een herroeping aangevraagd via contactformulier en mail bij voertuigschorsen.nl . Op hoop van zegen en met het geluk dat het in het weekend was en men er bij VS.NL nog niet aan begonnen was .
Dezelfde zaterdagavond een bevestiging gekregen van mijn herroeping met de toezegging dat de €74.10 terug gestort zou worden .En ik moet zeggen dat dat bedrag binnen 1 werkdag weer op mijn rekening stond . Dank hiervoor.
Leer van dit verhaal: je kunt niet iedereen van alles verwijten als je zelf niet goed oplet .

15. November 2025

Gewoon pure oplichting

Gewoon pure oplichting. Ik dacht dat het een portal naar het RDW was om een voertuig uit de schorsing te halen. Gelukkig begonnen bij mij de alarmbelletjes te rinkelen toen ik €45 moest betalen, wat ik uiteraard niet heb gedaan.

Hele slechte zaak dat Google deze oplichters boven de site van het RDW plaatst, (wat ik later zag) waardoor je in de veronderstelling bent dat het klopt

13. November 2025

Volledig misleidend

Volledig misleidend, te snel aangeklikt en ingevuld.
Bijna 2,5 keer zoveel betaald als bij de echte RDW site. Rdw zouden we 29.10,- betalen, nu 74,10,- schandalig!!!!
Mensen let op!!
Probleem alleen is dat dit doordat het een gesponsorde site is er geen reviews bij staan.

5. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Te veel betaald voor schorsen van camper

Via deze website onze camper geschorst en meer dan het dubbele betaald van wat het kost. Via de RDW zou ik €29,10 moeten betalen, nu €74,10. Oplichting!
Helaas kwam ik hier pas achter toen de camper al geschorst was..
Dus altijd via de website van de RWD schorsen!

31. Oktober 2025

Misleidende reclame

Misleidende reclame. Ook al staat er heel klein in beeld dat het een intermediair is. Is dit een hele dure dienst voor een voertuig schorsen. Voertuig schorsen kan voor meer dan de helft van de prijs op de eigen site van RDW. (Ik dacht dat ik daar op was)

Na de reactie op deze review heb ik contact opgenomen. Er is mij een vergoeding van €25,- toegekend en betaald ondertussen.

27. Oktober 2025

Beste Hans,

Volledig misleidend

Volledig misleidend, te snel aangeklikt en ingevuld.
Bijna 2,5 keer zoveel betaald als bij de echte RDW site.
Mensen let op!!
Probleem alleen is dat dit doordat het een gesponseerde site is er geen reviews bij staan.

13. Oktober 2025

Beste Arnold,

Oplichters!!!!

Oplichters!!!!

Mijn auto geschorst via hun 123 euro voor betaald en hebben ze niet gedaan!!!!
Rdw heeft brief gestuurd en gedreigd met boete en toen kwam ik achter dat ze na een maand niets hebben gedaan!
Geld weg en RDW opnieuw moeten betalen.

11. September 2025

Beste Rikja,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Veel geld voor wanprestatie (later opgelost)

Er word de suggestie gewekt dat het gaat om een site van de overheid terwijl dit niet het geval is. Meer dan €100,- voor het door geven van gegevens is belachelijk. De juiste gegevens zijn doorgegeven, toch geen schorsing. Refund blijft voorlopig uit. Aanvulling: De Refund is er uiteindelijk wel gekomen, bedankt daarvoor. De verdere communicatie hierover is netjes, vriendelijk en duidelijk verlopen.

22. August 2025

Beste Paul,

Misleidend

Misleidend, doen zich voor als RDW, ben er ook helaas ingetrapt en ben 35 euro onnodig kwijt terwijl het voor de zelfde moeite gratis kon

10. Juni 2025

Beste Bert,

Snelle terug betaling

Schorsen van auto niet gelukt. De mail dat het niet lukte niet gekregen ( of in spam terecht gekomen).
Boete gekregen van RDW, maar gelukkig konden we door alsnog snel te schorsen de boete voorkomen.
Voertuig schorsen.nl heeft toen wel het betaalde bedrag van €64,10 zeer snel overgemaakt naar mijn rekening.
Ik moest hier wel om vragen, terwijl als ze weten dat schorsing niet gelukt is waarom dan bedrag niet automatisch terug storten?
Daarom 4 sterren i.p.v. 5 sterren.

11. August 2025

Beste Rico,
Hartelijk dank voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring.
Fijn om te horen dat u dankzij de snelle actie alsnog de boete heeft kunnen voorkomen en dat het betaalde bedrag van €64,10 snel is teruggestort.
Wij begrijpen uw punt over het automatisch terugstorten van het bedrag wanneer een schorsing niet lukt. Uw opmerking nemen wij mee om onze processen verder te verbeteren en te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst nog beter worden afgehandeld.
We waarderen uw eerlijkheid en de 4 sterren die u ons heeft gegeven. Uw feedback helpt ons om onze service te blijven verbeteren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze doen niks met klachten, blijven oplichten..

Kreeg eerst een reactie op mijn review, maar uiteindelijk werd er niks mee gedaan. kreeg zojuist wederom een mail dat ik mijn auto uit de schorsing moest halen binnen 6 weken of anders kans op een boete. ik heb deze al lang uit de schorsing gehaald en juist deze reminder via de mail zorgt voor stress en druk om snel iets te regelen voordat je een boete krijgt. Nergens staat dat dit onnodige kosten oplevert. De mail wordt geschreven als HERINNERING!! en doet aan alsof je NU moet reageren. In deze mail zie je dus niet de voorwaarden en vaak is dit maanden na de werkelijke schorsing. Trap er dus niet in..

6. August 2025

Beste Take,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Daarom 3 i.p.v. 5 sterren.

In eerste instantie had ik compleet niet door dat dit een betaalde dienst is, voor iets wat rechtstreeks bij de RDW gratis kan worden geregeld.

Nadat ik dat kenbaar gemaakt had bij [voertuigschorsen.nl], kreeg ik mijn betaling retour.

Daarom 3 i.p.v. 5 sterren.

25. Juli 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Het is altijd ons doel om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het doet ons goed om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

Anne
VoertuigSchorsen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klacht toch nog goed weten af te handelen.

Na een aantal contact momenten, uiteindelijk goed geholpen en netjes het geld retour gestort gekregen.
Wel adviseer ik dat duidelijker wordt aangegeven dat het om een betaalde dienst gaat, die een consument zelf gratis kan voldoen bij desbetreffende instantie. In dit geval de RDW. De site is misleidend. Maar complimenten voor Ashley hoe zij is omgegaan met mijn klacht.

1. Juli 2025

Beste Kim,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je reinste oplichters, profiteren en niets toevoegen.

Oplichters, bieden feitelijk niets en rekenen belachelijk tarief waar ze nul dienst voor uitvoeren. Door een semi officieel tintje aan hun site te geven verleiden ze klanten, ze gooien die gegeven in het tooltje van RDW en hebben zo gratis geld. Misselijkmakende profiteurs.

22. Juni 2025

Beste Jacques,

Anne
Voertuigschorsen

Er werd €64 berekend voor wat €29 kost

Er werd €64 berekend voor wat €29 kost. Gelukkig gered door garage die het een "gek bedrag" vond. Volstrekte oplichting.

18. Juni 2025

Beste Arnout,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening. We streven er altijd naar om eerlijk en transparant te werken, en we nemen uw feedback zeer serieus. We zouden graag willen begrijpen wat er is gebeurd en hoe we dit kunnen oplossen. Neem alstublieft contact met ons op via info@voertuigschorsen.nl, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

geld terug ontvangen

Na wat mis communicatie door het verkeerd doorgeven van een tenaamstelling voor het schorsen van mijn auto en het daardoor niet is gelukt dit op tijd te doen, heb ik toch mijn geld terug ontvangen

12. Juni 2025

Beste Jack,

Is eigenlijk oplichterij

Is eigenlijk oplichterij. Bij de RDW is ontschorsen gratis , dit bedrijf vraagt 35 euro “administratiekosten “

26. Mai 2025

Beste Dick,

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr