Voertuigschorsen Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Met een onduidelijke site lokken ze om via hun je voertuig te schorsen. Wanneer je later erop terugkomt is het niet meer mogelijk om het terug te draaien. Strijken het geld op en vervolgens hoor en zi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De website geeft de indruk dat het om de officiële RDW website gaat, Nadat je deze website hebt gebruikt krijg je regelmatig herinneringen waardoor het lijkt dat JIJ het niet goed hebt gedaan. Vervolg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voertuigschorsen.nl is gewoon oplichting. Je kunt via het RDW gratis ontschorsen, maar zij vragen 45 euro. Vraag me af hoe ze aan mijn mailadres komen, want ik kreeg meerdere mails of ik al weer met... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Deze service zelf verkeerd gekozen na een zoektocht op Google naar RDW ont-schorsen kenteken. Nadat ik een e-mail heb gezonden naar: info@voertuigschorsen . nl Met de mededeling gaarne restituti... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Heeft u een vraag of klacht? 😊 Stuur ons dan eerst even een e-mail naar info@voertuigschorsen.nl, zodat we u snel kunnen helpen en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Ungenügend

Alle Bewertungen

55 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wat een oplichters

Wat een oplichters, niet bereikbaar en exorbitant bedragen vragen voor het sturen van 1 mail, doen zich voor als de rdw.. zijn telefonisch niet bereikbaar. N OOIT IN ZEE GAAN MET DEZE OPLICHTERS

29. Januar 2026

NEPPE SITE

Deze website maakt op een misleidende manier gebruik van de naam RDW. Ik heb zelf niet goed genoeg opgelet en verkeerde daardoor in de veronderstelling dat ik met de RDW te maken had.

Na navraag bij de RDW zelf bleek echter niet was geschorst via deze partij. Ik heb dus €58 betaald voor niets. Ze werken ook helemaal niet mee om mijn centjes terug te storten.ik heb gemaild en contactformulier ingevuld maar ze zijn niet behulpzaam.

Het is daarnaast zorgelijk dat Google dit soort misleiding faciliteert, aangezien zij per klik verdienen en de naam RDW hier duidelijk als lokmiddel wordt gebruikt. Ik ga hier aangifte van doen en langs bij het juridisch loket.

2. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Annulering binnen minuten, toch volledige kosten

Ik plaatste een bestelling voor het schorsen van een voertuig, maar annuleerde deze binnen 14 minuten nadat bleek dat het voertuig al geschorst was bij de RDW.

Desondanks werd het volledige bedrag van circa €150 in rekening gebracht. De daadwerkelijke indiening bij de RDW vond pas uren later plaats.

Het bedrijf beroept zich op directe uitvoering, maar in mijn geval betrof dit uitsluitend geautomatiseerde interne handelingen. Ik vind het niet redelijk dat bij een vrijwel onmiddellijke annulering van een overbodige dienst geen enkele vorm van restitutie mogelijk is.

Let goed op dat dit een commerciële tussenpartij is en geen officiële RDW-website.

Ik raad andere consumenten net als ik een melding te doen bij de ACM ConsuWijzer.

29. Januar 2026

Heel gevaarlijke site

De site vraagd ook om je meldingscode. Je overschrijf code Hiermee kunnen ze de auto ook overschrijven op een andere naam 🫣🫣🫣

30. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ten eerste voelen wij ons opgelicht…

Ten eerste voelen wij ons opgelicht door dit bedrijf en zou het niemand aanraden. Ze lijken 'echt' maar niets is waar. €58.40 betaald voor het schorsen van een scooter, terwijl dit bij RDW iets meer dan €13 kost. Je kunt ook niet met ze in contact komen. Ze hebben mij net een mail gestuurd dat ik bepaalde gegevens niet juist heb ingevuld, maar kan alleen de gegevens opnieuw invullen, maar niet met hun in contact komen. Dat is al heel raar. Ik ben erin getrapt en alsnog via RDW een nieuwe poging gewaagd wat binnen 10 minuten geregeld was. Dus pas op mensen!!

28. Januar 2026

Wat een smerige oplichters

Wat een smerige oplichters. Ik heb t geld betaald maar ik krijg geen bericht van het rdw dat mijn auto geschorst is.
De maken gebruik van de rdw site, die embedded ze gewoon en dat is niet toegestaan. Ik ga aangifte doen bij de politie.

27. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook mij geld kwijt eigenaar Rik van der…

Ook mij geld kwijt eigenaar Rik van der Wind verbergt zich achter adressen van gehuurde opslag loodsjes en leeft een riant leven zo te zien op internet. Hij denkt dat hij niet te vinden is maar helaas...ik weet nu alles van hem...see you soon !

15. Januar 2026

Oppassen

Oppassen! Zeer misleidend. Woeker prijzen. Ook spoed optie om voertuig te schorsen voor hoog bedrag en dan wordt het binnen 12 uur geregeld. Rechtstreek bij RDW is het binnen 30min geregeld. Misleiding en gewoon oplichters in mijn ogen.

8. Januar 2026
Voertuigschorsen-Logo

Antwort von Voertuigschorsen

Beste Maik,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening. We streven er altijd naar om eerlijk en transparant te werken, en we nemen uw feedback zeer serieus. We zouden graag willen begrijpen wat er is gebeurd en hoe we dit kunnen oplossen. Neem alstublieft contact met ons op via info@voertuigschorsen.nl, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Anne
VoertuigSchorsen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deze site maakt simpel misbruik van de…

Deze site maakt simpel misbruik van de naam RDW. Natuurlijk heb ik zelf niet goed gekeken en dacht met de RDW te maken te hebben. Ik kreeg bericht dat de aanvraag in behandeling was en heb direkt gemaild dat er iets niet klopte echter navraag via de RDW zelf bleek dat de schorsing al door was.
Bedenkelijk is natuurlijk wel dat Google meewerkt aan deze misleiding, tenslotte krijgen zij bij iedere klik geld en dat de naam RDW op deze manier als breekijzer gebruikt word. Tenslotte had ik direct aangegeven dat er iets niet klopte voor de afhandeling.

2. Januar 2026
Voertuigschorsen-Logo

Antwort von Voertuigschorsen

Beste meneer Eduard,

Anne
VoertuigSchorsen

BLIJF WEG VAN DEZE SITE, OPLICHTING & DATADIEFSTAL

Dit is naast pure oplichting ook zeer belangrijke data stelen. Je moet je kentekencard documentnr. en tenaanstellingscode invullen...wat heb je nodig om je auto over te schrijven:

Om een auto over te schrijven heb je de kentekencard of papieren kentekenbewijzen, de bijbehorende tenaamstellingscode (9 cijfers), en een geldig legitimatiebewijs nodig; online kan dit ook met de DigiD-app, inclusief een identiteitscheck, waarbij je bij een kentekenloket ook een tenaamstellingsverslag en vrijwaringsbewijs krijgt.

Dus blijf weg van deze website en ik begrijp niet dat deze site nog online is....

6. Januar 2026

Zwendel!

Dit bedrijf doet zich voor als RDW maar is het niet. Rekent een veel hoger bedrag voor schorsen dan RDW. Pure zwendel!

24. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

het is een misleidende oplichters website

het is een misleidende website. door haast en onzorgvuldigheid ben ik er in getrapt. kosten 45 euro terwijl de rdw gratis is. ik vond het raar en irritant dat ik nu moet betalen en heb achteraf de site gecontroleerd. oplichters zijn het. kwaad op mezelf dat ik erin getrapt ben.

30. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NIET DOEN! Gewone RDW-site gebruiken!

Duidelijk een partij die misbruik maakt van de mazen in de wet. Ze bieden een zinloze service aan, die niets toevoegt, behalve geld uit de zak klopt. Ongelooflijk dat er bedrijven (en mensen) zijn, die zo hun geld willen verdienen. Diep treurig en een reminder om zelf scherp te blijven! Niet mee in zee gaan!

28. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Allereerst moet je zelf altijd goed uitkijken

Allereerst moet je zelf altijd goed kijken of je op de juiste site zit. Misleidend is natuurlijk dat Voertuigschorsen.nl met grote leters RDW vooraan heeft staan . Hierdoor ga je snel de fout in .
Totdat je later na je schorsing door te hebben gegeven er achter komt dat het schorsen via een commersieel bedrijf gaat , die maar liefst 45 euro in rekening brengt voor hun administratie.
Zelf heb ik binnen een dag nog voor de tweede mail van hen , snel naar hun gemaild dat ik de aanvraag wil herroepen / annuleren .
Even later kreeg ik een mail van Ashley dat de schorsing al was doorgegeven bij RDW en ze konden mij wel de 45,- terug storten , Daar ging ik uiteraard mee accoord en 2 dagen later had ik ze op mijn rekening staan . Toch wel netjes , ja toch .

15. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afgelopen woensdag mijn voertuig laten…

Afgelopen woensdag mijn voertuig laten schorsen door nu blijkt dit een tussenpersoon te zijn. Mijn voertuig bleek bij controle bij rdw helemaal niet geschorst te zijn.
Vorm van pure oplichting en wil dan ook mijn geld retour! Ik heb ze per e-mail en contactformulier aangeschreven! Het betreft dossiernummer 406940
Dat dit soort oplichting kan bestaan ? Hoop dat ze spoedig met een oplossing komen en mijn zuur verdiende centjes terug willen storten!

10. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wekt de indruk een officiële site van rdw te zijn

Let op. Voertuigschorsen.nl wekt duidelijk de suggestie dat zij voor het RDW werken. Kleine letters leggen e.a. wel uit. Deze site wordt steeds bij google bovenaan gezet, waardoor ik de indruk kreeg te maken te hebben met het RDW. Voertuigschorsen.nl vraagt een flink bedrag om het voertuig te schorsen. Met dezelfde moeite kunt u deze handeling zelf via rdw uitvoeren. Dus nu ben ik veel geld kwijt en heb een kater. Ik heb direct gevraagd de opdracht tot schorsing te herroepen. Dat ging volgens voertuigschorsen.nl niet. Dus mijn geld niet teruggekregen.

8. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik dacht dat ik bij de RDW site terecht…

Ik dacht dat ik bij de RDW site terecht was gekomen, maar blijkbaar heb ik de schorsing gedaan via een commercieel bedrijf die flink extra kosten berekenen. 88 euro voor de schorsing en nog eens 45 euro administratiekosten! 1 minuut later ontving ik een mail en zag ik dat het niet van RDW was. Ben toen onmiddellijk terug naar de site gegaan om uit te zoeken hoe ik de schorsing kan herroepen en heb het contactformulier ingevuld. Zolang zij de schorsing nog niet bevestigd hebben per mail (dat is 2e mail), kun je de schorsing herroepen en zijn ze verplicht om het geld terug te storten. Ik vind het erg misleidend dat dit bedrijf door Google boven RDW wordt geplaatst. Schorsen kan iedereen zelf invullen. Daar hebben we geen tussenpersoon voor nodig. Hoe is het mogelijk dat dit legaal is? In de reviews zie ik dat veel mensen erin getrapt zijn. Misschien een zaakje voor Kassa?!

30. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij wilden ontschorsen en mijn vrouw…

Wij wilden ontschorsen en mijn vrouw kwam op deze site terecht. Toen ze zei dat ze € 45 (!) had betaald dacht ik hier klopt iets niet. Het is namelijk gratis. Ik heb gelijk het contactformulier ingevuld (telefonisch niet bereikbaar). Dus binnen 5 minuten na betaling. Een paar uur later kwam de bevestiging binnen dat de ontschorsing was gelukt. Dit doen ze natuurlijk met opzet, zodat ze het geld niet hoeven terug te betalen. Echte oplichters!

26. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr