Zeer tevreden
Uitstekende service en pakket op tijd binnengekomen. Had gevraagd of ze het pakketje wilden inpakken omdat het een cadeau was en ze hebben er lief ballonnetjes op getekend! Dat verdient een positieve review.
Snelle levering, uitstekend verpakt. Ik had flessen besteld, dan is dat extra belangrijk.
Product besteld: 20 x Smint XL...
echter er stond Smint XI...dus 50 ipv 150 smintjes. Wil het retourneren: is een heel gedoe: ze zijn beperkt bereikbaar van 10:00 tot 12:00 ma t/m vrijd. geen mailcontact link. Bovendien zijn de retourkosten voor de klant. ....niet voor herhaling vatbaar
Uitstekende webwinkel met een heel groot asortiment en ook in biologisch voedsel! Ik ben al heel veel jaar een trouwe klant van de Vitatheek. Je wordt ook heel goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en als er een keer een artikel niet is krijg je meteen te horen hoe lang het duurt voordat het artikel er is en de keuze om te wachten of je geld terug te krijgen. Kies je voor geld terug staat dat ook razend snel op je rekening.
Kortom: een heel goed en betrouwbaar bedrijf met uitstekend asortiment.
Zeer groot assortiment voor zeer concurrerende prijzen met veel keus uit biologische producten en ook een redelijk aantal glutenvrije voedingsmiddelen. Ik bestel hier meerdere keren per jaar. Levering is wat trager dan de meeste online webshops van tegenwoordig, maar snel genoeg. Omdat ik vrij veel tegelijk bestel is af en toe een verpakking van een product gedeukt door het volproppen van de doos (ze proberen meestal zo veel mogelijk in een zo klein mogelijke doos te doen) en heel soms kapot als het aankomt, maar bij kapotte verpakkingen, ontvang je gewoon gratis een nieuwe. Je kan je favoriete producten opslaan (extreem handig als je vaak hetzelfde bestelt) en uiteraard je vorige bestellingen nakijken als je een account aanmaakt. De service is ook snel en goed. Het enige waar ik regelmatig last van heb, is dat je winkelmandje niet wordt bewaard als je uitlogt. Als je weinig tijd hebt, kan je dus geen deel van een grote bestelling plaatsen en die later afronden.
In een tijd waar vaak al om een beoordeling wordt gevraagd voordat de dienst of het product uberhaupt is geleverd, bij deze een groot compliment. Ik doe zelden tot nooit mee aan de tendens, die juicht als je simpelweg krijgt wat je hebt besteld maar bij iedere 'oneffenheid' klaagt en grofgebekt uiting geeft aan ongenoegen. Ik juich als een bedrijf alles doet om dat wat is misgegaan recht te zetten zonder voorbehoud. VIJF sterren dus en verdiend!!
Koop hier al jaren elke maand mijn overwegend biologische producten.
Geweldig bedrijf.
De mensen zijn erg beleefd en komen met goede oplossingen wanneer er zich een probleem voordoet.
Vitatheek een prima webshop!
Sinds een aantal jaren koop ik bij Vitatheek diverse producten naar volle tevredenheid!
Soms duurt de levering wat langer en dat komt doordat Vitatheek sommige producten niet direct in voorraad heeft (heb ik vernomen).
Vitatheek is goed bereikbaar zowel telefonisch als per e-mail. De klantenservice is uitstekend en de prijzen zijn zeer concurrerend, een aanrader!!
Ik bestel er regelmatig en altijd de correcte artikelen ontvangen. Redelijk vlot geleverd met postnl met trackcode. Prijzen zijn zeer schappelijk.
Er was wat misgegaan met het bezorgen van het pakketje door PostNL. Dit werd supergoed opgelost. Ze stuurden mijn bestelling nogmaals op.
Regelmatig bestel ik hier vitaminen, levertijd is langer dan we tegenwoordig gewend zijn maar als je geen haast hebt is dat natuurlijk prima. Prijzen zijn veel al echt veel goedkoper en ze hebben van allerlei natuurlijke spullen. Aanrader!
Toevallig vandaag een verkeerde kleur artikel thuis gekregen, snel contact met de klantenservice via email en het artikel kan kosteloos geruild worden.
LET OP als je iets retour wilt sturen moet je zelf deze verzendkosten betalen, dat vindt ik wel een nadeel, aan de andere kant als je zeker bent van je vitaminen hoef je ook niet te retourneren :)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.