Vinslottet A/S Bewertungen 156

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danmark bedste vin leverandør. Hvor er det en fornøjelse at arbejde med Vinslottet. Dygtige til vin, proff og altid parat til at hjælpe. Kan varmt anbefale at arbejde sammen med dem. Jeg har Gento... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deltog i et dejligt arrangement på Café Hawgus ,under sædvanlig kyndig og professionel vejledning af David Andreasen . Det var en menu , der fungerede til perfektion , både maden og de valgte vine... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Omkring afhentning af ordre, eftersom det koster DKK 120,- ved forsendelser af ordre under DKK 1000,- Vil det stadig være en god oplevelse at få en mail eller SMS at ens ordre er klar til afhentning... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bor i anden by, men når jeg kører forbi køber jeg en italiensk vin, som er god værdi til pengene - og så købte jeg, undtagelsesvis, leveret til min adresse 6xPichon Comtesse Reserve à kr 500. Pæn but... Mehr ansehen

1. Weinhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Vinslottet A/S er en privatejet vinimport, der importerer vin fra hele verden. Direkte import, ingen mellemled. Salg til restauranter, private og virksomheder overalt i Danmark.

4.7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid fin og kompetent betjening

Altid fin og kompetent betjening, gode vine og service.

13. September 2023

Kære Weinreich

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne levere en 5-stjernet oplevelse.
Vi vil bestræbe os på fortsat at give dig den bedst mulige service fremadrettet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig holdning til ansvar

Havde lavet en bestiling da butikken havde 20% rabat.
Bestilling var med levering slut Juli 2023.
Jeg modtog ikke vinene idet nogle flaske der var blevet ødelagt under forsendelsen.

Her er første bemærkning
Vinslottet.dk ville finde ud af hvad der var gået galt i forsendelsen, da butikken ikke var klar over om jeg havde modtaget nogle af flaskerne eller ej. (Jeg fortalte jeg ingen flasker havde modtaget)

Jeg skal som kunde ikke blive indvoldveret i deres problemer med fragt firmaet. Jeg havde bestilit nogle vin og de burde have eftersendt flasker med det samme. Jeg gjorde dog ikke indsigelser og forventede at butikken ville eftersende flaskene hurtigt.

Efter 45 dage havde jeg fortsat ikke modtaget vinene. Jeg havde heller ikke hørt fra vinslottet.dk.
Derfor tog jeg selv kontakt. De beklagede at de ikke havde fulgt op på ordren.

Det er mit klagepunkt nr.2. De burde have haft min ordre som top prioritet da det allerede var gået galt en gang.

Jeg spurgte efter en kompensation for deres fejl behandling. De ville give mig en flaske vin og en 15% rabat kode. (Bemærk at ordren var lavet med en rabat på 20%)
En flov kompensation i betragtning af at jeg havde tabt mine penge hvis jeg ikke havde været opmærksom.

Vinslottet.dk kunne ikke forstår jeg var utilfreds med deres kompensation. Jeg valgte derfor at annulerer ordren. Og mon ikke jeg skal være opmærksom på om pengene kommer retur til min konto!

19. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Sverre

Vi beklager dybt den uheldige oplevelse, du har haft med din ordre hos Vinslottet. Vi sætter pris på din ærlige feedback og forstår din skuffelse over den foreslåede kompensation.

Vi vil gerne forsikre dig om, at din tilbagebetaling blev behandlet straks efter annulleringen af din ordre. Vi respekterer din beslutning om ikke at acceptere den foreslåede kompensation, og vi beklager, hvis den ikke var tilstrækkelig til at imødekomme dine forventninger.

Vi sætter stor pris på dine kommentarer, da de hjælper os med at forbedre vores service og håndtering af lignende situationer i fremtiden. Vi er altid åbne for at lære og vokse baseret på vores kunders feedback.

Skulle du have flere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi værdsætter din støtte og håber på muligheden for at kunne genvinde din tillid i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Vinslottet teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og sikker levering lige til…

Hurtig og sikker levering lige til døren - mange tak

9. September 2023

Kære Anne

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende informationer

Kun 1 stjerne endtil videre. Begrundelse: lavede en bestilling for første gang for 4 dage siden har ikke fået mine varer endnu. Ingen besked om hvor lang tid det tager at få hjem mangler generelt info. Skal man altid betale fragt eller kan man bestille eks antal og slippe for fragt - ja som sagt manglende info. Synes jeg har læst hjemmesiden grundet må undskylde hvis jeg har overset noget.

1. September 2023

Hej Henrik
Som der står i vores handelsbetingelser.

"Levering og leveringsomkostninger
Med mindre andet er oplyst på den elektroniske ordrebekræftelse, bliver varen sendt senest 2-4 arbejdsdage efter ordren er givet. Levering foregår normalt via fragtmand eller egen vogn.

Levering kr. 125,00 inklusiv moms. Fri levering ved køb over kr. 1.499,-"

Kan se din ordre er fra fredag 01/09 efter vores lukketid, det vil derfor være mandag 04/09 der vil være første arbejdsdag. Derved SKAL din ordre sendes i dag 07/09 efter vores handelsbetingelser.
I forhold til den del med fri fragt står det tydligt flere steder på hjemmesiden. Det vil altid stå oppe i toppen af hjemmesiden, lige meget hvilken del af hjemmesiden du er på. Hvis ikke dette er tydligt nok står den del selvfølgelig også i handelsbetingelser.
Håber du får nydt din fantastiske vin som du har bestilt.
/Mads-Peter

Kære Stephan

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God butik med webshop.

God vin på tilbud. Det kan man altid bruge.

25. Mai 2023

Kære Jacob

Tusind tak for din anmeldelse. Vi håber på, at vi kan levere en 5-stjernet oplevelse næste gang.
Vi vil bestræbe os på fortsat at give dig den bedst mulige service.

Perfekt :)

Perfekt :) super godt indpakket ingen skader og meget hjælpsom da jeg ring for at høre omkring levering

6. Juni 2023

Kære Michael

Fin oplevelse.

7. Mai 2023

Kære Ali

Service

Super service og super kundeservice

20. Mai 2023

Kære Jesper

Kære Waltz

Fint udvalg

Fint udvalg, rimelige priser, hurtig levering. Gerne igen.

8. Mai 2023

Kære Nielsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt og hurtig levering og selvfølgelig…

Nemt og hurtig levering og selvfølgelig top lækker vino

1. Mai 2023

Kære Lone

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering samt godt og sikkert…

Hurtig levering samt godt og sikkert emballeret!

29. April 2023

Kære Kim

Nemt og godt udvalg

Super nemt at bestille. Valgte at samle vinen op i Greve, for at være sikker på det var den korrekte vin, og det var det! :-)

25. April 2023

Kære Michael

Meget hurtig levering

20. April 2023

Kære Randi

Kære Mogens

Fleksibel

Fleksibel, effektiv handel. Kan bestemt anbefales..

19. März 2023

Kære Claus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin fin service og super sortiment

God adgang til spændende franske vine, tillagt ægte kunde service

19. März 2023

Kære Peter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En dejlig velsmagende vin og super…

En dejlig velsmagende vin og super betjening

27. März 2023

Kære Kunde

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dag til dag levering med vin som kun…

Dag til dag levering med vin som kun kunne købes hos Vinslottet.dk

24. Februar 2023

Kære Jens

Mads-Peter, Vinslottet A/S

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr