Vinslottet A/S Bewertungen 156

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danmark bedste vin leverandør. Hvor er det en fornøjelse at arbejde med Vinslottet. Dygtige til vin, proff og altid parat til at hjælpe. Kan varmt anbefale at arbejde sammen med dem. Jeg har Gento... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deltog i et dejligt arrangement på Café Hawgus ,under sædvanlig kyndig og professionel vejledning af David Andreasen . Det var en menu , der fungerede til perfektion , både maden og de valgte vine... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bor i anden by, men når jeg kører forbi køber jeg en italiensk vin, som er god værdi til pengene - og så købte jeg, undtagelsesvis, leveret til min adresse 6xPichon Comtesse Reserve à kr 500. Pæn but... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Weinhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Vinslottet A/S er en privatejet vinimport, der importerer vin fra hele verden. Direkte import, ingen mellemled. Salg til restauranter, private og virksomheder overalt i Danmark.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danmark bedste vin leverandør.

Danmark bedste vin leverandør.

Hvor er det en fornøjelse at arbejde med Vinslottet. Dygtige til vin, proff og altid parat til at hjælpe. Kan varmt anbefale at arbejde sammen med dem. Jeg har Gentofte Bistro og de gør en stor forskel for os. Træning af medarbejdere, smagsprøver, vin ture. Det bedste for mig er at taler i øjenhøjde, forstår sig på restaurant drift og følge med i alt hvad der sker i danmark og Sverige på den scene.

30. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Afhentning efter 24 timer?

Omkring afhentning af ordre, eftersom det koster DKK 120,- ved forsendelser af ordre under DKK 1000,- Vil det stadig være en god oplevelse at få en mail eller SMS at ens ordre er klar til afhentning og så selvom Vinslottet skriver i ordrebekræftelsen at ordren altid er klar til afhentning 24 timer efter, dog hvis ikke andet er oplyst :-)
Hvornår er der og hvornår er der ikke, oplyst andet, kan være svært for en kunde at vide.
Dog har Vinslottet gode åbningstider, spændende og dejlig vin. Vi ses ;-)

28. November 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vinslottet leverer altid en virkelig…

Vinslottet leverer altid en virkelig god service og har et personale, der forstår opgaven og tager sig tid til at lytte til kunderne. Man mærker tydeligt, at de interesserer sig for at finde det rigtige produkt til den enkelte. Nogle gange kan det næsten blive lidt for grundigt – især hvis man står og venter på, at det bliver ens tur – men det er jo netop også et tegn på, at de prioriterer god kundekontakt og rådgivning. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse, hvor man føler sig godt taget imod og vejledt.

24. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vin ok, fragt for dyr, besynderlige svar

Jeg fandt den længe søgte vin fra Gascogne på Vinslottetswebsite, bestilte i webshoppen og så så den høje fragtpris: 20 kr./flaske...... Dette kommenterer jeg i min bestilling og svaret var, at man ikke ,som andre, skjuler fragtprisen delvis i vinens pris, håndterer vinen mere omhyggelig og sender med sikker fragtmand, derfor var det dyrere....Nu har jeg købt vin hos Vivino og andre igennem 20-30 år og aldrig haft en transportskade...........! ..........Desuden var vinen fra Vinslottet også kun pakket i en ganske enkel almindelig vinpapkasse, uden noget som helst 'ekstra'!!
Så derfor kun 2 stjerner, fordi vinen kom og er ok, men besynderlige svar skal ikke belønnes.

22. September 2025

Godt bredt udvalg

Pæn butik (inde) med bredt udvalg.

23. August 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr