VillaGulve.dk  Bewertungen 91

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering på blot 2 dage, gode priser og kommunikation, herunder omkring leveringstidspunkt. Varen var som forventet og på de ønskede mål. Derudover et stort tak til fragtmanden der satte varen... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering, god og hurtig kundeservice. Forkert leveret måtte, det hvad der sker, dagen efter havde jeg den rigtige. 5 stjerner hertil. Der var dog lavet fejl i udskæringer, så måtte lapp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt akutisk gulv til vores nye køkken. Vi har haft fokus på at gulvet skulle være slidstærk og lyddæmpende. Leveringsdato tilsendt. Hurtig levering Skønt at blive ringet op, om man har modtag... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Bodenbeläge
  2. Teppichgeschäft
  3. Heimwerkerfachhandel
  4. Bodenleger
  5. Linoleumfachgeschäft
  6. Lieferant für Holz- und Laminatböden

Vom Unternehmen geschrieben

Som kunde hjælper vi dig med at finde et gulv, som matcher netop dine behov og ønsker. Derfor sidder der altid en fagmand klar ved telefonen, chat eller på mail, til at vejlede og besvare dine spørgsmål.

4.8

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering, god vejledning i henhold til det produkt jeg købte, god information om handlen og hvornår den blev leveret. Tak :-)

9. Januar 2025

Hej Erik.

Tak for din anmeldelse :)

Er glad for at kunne hjælpe og at det lykkedes til din fulde forventning :)

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering. Meget tilfreds med produktet.

27. Dezember 2024

Hej Rune.

Tak for din anmeldelse :)

Er glad for at kunne hjælpe til :)

hurtig levering

dejligt med hjælp til at vælge det rette produkt og hurtig levering

4. Dezember 2024

Hej Pernille.

Tak for din anmeldelse :)

Er glad for at kunne hjælpe til den rette løsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvad en måtte måtte sande?- Her få 100…

Hvad en måtte måtte sande?- Her få 100 meter fra Tversted Strand, er det HÅRDT at være måtte. En ny fra VILLA GULVE blev bestilt på mål. Blev leveret som lovet ved bestilling, -op med den gamle i med den nye, og det er så sand(t) så sand(t). Klar til nyt sandfyldt fodtøj.

20. November 2024

Hej til Tversted.

Tak for din anmeldelse :)

Sjov historie, det varmer. :')

Kompetent og billig!

Vi var i proces med flere mulige leverandører af et vinyl click gulv. Vi havde set forskellige produkter, heriblandt Tarkett. En opringning til Villagulve og en snak med Chris overbeviste mig om, at han både var den mest kompetente af dem, vi talte med, og at han samtidig var billigst - en sjælden kombination. Vi endte med at give Chris ordren på 100m2 gulv uden at have mødt hinanden, og gulvet blev leveret to dage efter ordren var afgivet. Sådan!

21. November 2024

Hej Finn.

Det glæder mig at din oplevelse stemmer overens med det folk skal forvente hos os og at du ønsker at dele det 🙂

Tak igen.

Bedste hilsner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig svar tilbage fra…

Super hurtig svar tilbage fra kundeservice på en størrelse måtte jeg ikke selv kunne finde. Virkelig hurtig levering, TAK. Vi bestiller helt sikkert hos villagulve igen

5. November 2024

Hej Tenna.

Du skal være mere end velkommen en anden god gang 🙂

Super service...

Det er 1. gang jeg har handlet med VillaGulve.dk og det er bestemt ikke sidste gang. Alt gik som det skulle - super service og hurtig levering... så 5 * herfra.

14. Oktober 2024

Hej Finn.

Tak for din tillid, tid og anmeldelse.

Jeg er glad for at det lykkedes :)

Super service god pris

Hurtig levering, god pris. Firmaet fulgte ordren helt på plads med jævnlige sms beskeder. Super service.

26. Juli 2024

Hej Birte.

Mange tak for de pæne ord og din tid.

Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig :)

Hurtig og sikker service

God vejledning. Hurtig og sikker service.

28. Mai 2024

Hej Birgitte.

Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig :)

Så nemt og hurtigt

Så nemt og hurtigt . Den bedste service og det bedste produkt

31. Mai 2024

Hej Britt.

Jeg er glad for at du deler din oplevelse :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dwukrotnie przesuwane terminy dostawy

Dwukrotnie przesuwane terminy dostawy, dobrze że zamówiłem z dodatkowym miesięcznym zapasem czasu

30. Mai 2024

Hej Jakub.

Der er desværre nogen produkter der pt har længere leveringstid end vi først har fået oplyst.
Det positive er at Tarkett tager ansvar og flytter datoen hvis tingene er gået galt i produktionen.

Det var godt det lykkedes trods alt 😊

Kanon

Det er rigtig god service at køre som det skal meget tilfreds

9. Februar 2024

Hej Henrik.

Tak for din anmeldelse :)

Det er godt at vi kunne hjælpe dig og at du er tilfreds med forløbet.

Hjælpsom og hurtig levering

7. Februar 2024

Hej Jytte.

Tak for din anmeldelse :)

Jeg er glad for at kunne hjælpe dig.
Pøj pøj med projektet :)

Kris fra VillaGulve.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr