VillaGulve.dk  Bewertungen 91

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var i proces med flere mulige leverandører af et vinyl click gulv. Vi havde set forskellige produkter, heriblandt Tarkett. En opringning til Villagulve og en snak med Chris overbeviste mig om, at h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering på blot 2 dage, gode priser og kommunikation, herunder omkring leveringstidspunkt. Varen var som forventet og på de ønskede mål. Derudover et stort tak til fragtmanden der satte varen... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering, god og hurtig kundeservice. Forkert leveret måtte, det hvad der sker, dagen efter havde jeg den rigtige. 5 stjerner hertil. Der var dog lavet fejl i udskæringer, så måtte lapp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt akutisk gulv til vores nye køkken. Vi har haft fokus på at gulvet skulle være slidstærk og lyddæmpende. Leveringsdato tilsendt. Hurtig levering Skønt at blive ringet op, om man har modtag... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Bodenbeläge
  2. Teppichgeschäft
  3. Heimwerkerfachhandel
  4. Bodenleger
  5. Linoleumfachgeschäft
  6. Lieferant für Holz- und Laminatböden

Vom Unternehmen geschrieben

Som kunde hjælper vi dig med at finde et gulv, som matcher netop dine behov og ønsker. Derfor sidder der altid en fagmand klar ved telefonen, chat eller på mail, til at vejlede og besvare dine spørgsmål.

4.8

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hjælp fra Kris.

God service og hjælp fra Kris.
Har været hjælpsom og god sparringspartner igennem hele processen.

25. Februar 2026

Hej Signe.

Jeg sætter stor pris på tilliden fra jer. Tak for det :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem bestilling, hurtig levering og super service da der var problemer med sne, så gulvet ikke kunne leveres af fragtmand

28. Januar 2026

Hej Jane.

Det er kun godt at det lykkedes og tak til dig, for hurtigt at finde en løsning! :)

Super god oplevelse

Super god oplevelse og de har været meget fleksible i forløbet. Gulvet er også super flot.

18. Dezember 2025

Hej Ronni.

Tak for at dele din oplevelse og din anmeldelse.

Det er nemlig en rigtig flot flise :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering - og god kundeservice.

Hurtig levering, god og hurtig kundeservice.

Forkert leveret måtte, det hvad der sker, dagen efter havde jeg den rigtige.
5 stjerner hertil.

Der var dog lavet fejl i udskæringer, så måtte lappe tæppet. Heldigvis helt inde ved panelet.
Men det trækker det samlet ned til 4 stjerner.

10. November 2025

Hej Benn.

Jeg beklager at du fik den forkerte farve i første omgang, og takker for at vi kunne løse det med en ombytning uden de store problemer :)

Jeg vurdere at "udskæringen" enten er en fragt skade eller håndterings skade på lageret da den ser "revet" ud og ikke skåret.

Jeg håber det lykkedes trods alt og tak for din 4 stjernet vurdering af vores forløb :) Det er fair.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig positiv oplevelse👍 der sidder et…

Rigtig positiv oplevelse👍 der sidder et tænkende menneske og bruger tid på at gøre opmærksom hvis der var lavet en fejl i min bestilling
Tak for det👍👍

30. Oktober 2025

Hej Marina.

Jeg smiler over dit skriv, tak for det :)

Fin service

Hurtig og problemfri levering.

Fine produktprøver.

Leveret lige til døren

22. September 2025

Hej Troels.

Vi er klar en anden god gang :)

Levering samme dag

Levering samme dag, det er sku i orden!

8. September 2025

Hej Mikkel.

Nogen gange må man godt være heldig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt tilbud og super hurtig levering

16. Juni 2025

Hej Christina.

Jeg er glad for at kunne hjælpe :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Hurtig levering.
Glæder mig til at få min kokosmåtte i brug!

8. April 2025

Hej Margrethe.

Jeg håber du fik taget måtten i brug og du selvfølgelig er glad for den :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint produkt til fornuftig pris

Meget fin betjening af Kris.
Skønt med fri fragt. Og perfekt leveret.

16. März 2025

Hej Mads.

Tak for din anmeldelse :)

Er glad for at kunne hjælpe, at vi kunne mødes en aften i udstillingen og at du fandt det tæppe du søgte :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og fin kvalitet.

Vi købte et tæppe, som blev leveret i løbet af få dage. Og tæppet svarede til vores forventninger 😄.

18. Januar 2025

Hej hej.

Tak for din anmeldelse :)

Er glad for at kunne hjælpe :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vejledning og fair pris

God vejledning og fair pris - blev endda leveret - kan kun anbefales

30. Januar 2025

Hej Carsten.

Tak for din anmeldelse :)

Er glad for at kunne hjælpe dig med en løsning :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Villagulve yder en utrolig god service

Villagulve yder en utrolig god service. Tak

18. Januar 2025

Hej Lis.

Tak for din anmeldelse :)

Er glad for at kunne hjælpe i sidste ende på trods af den lange leveringstid fra leverandøren :)

Kris fra VillaGulve.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr