Min kat Trine fik tre tænder ud i jeres klinik for tre uger siden. Lige fra tidsbestilling til eftersyn efter tandudtrækning er vi blevet behandlet imødekommende og kompetent. Trine kom hurtigt over b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men trollesminde dyreklinik fortjener virkelig 5 stjerner. De har taget sig så godt af mine katte og den måde jeg kan mærke de både vil dyrene og kunderne det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min hund skulle steriliseres, og personalet har gjort alt for at både jeg og hunden følte os trygge gennem hele processen. De ringede endda for at spørge til patienten få dage efter operationen. Perso... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Trollesminde Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Hillerød og Nordsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Frejasvej 5, 3400, Hillerød, Hovedstaden, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Søde, dygtige, hjælpsomme og imødekommende. Vores lille Simba syntes ligefrem at det var en fornøjelse at være hos Dyrlægen :-)

Antwort von VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
De er altid flinke og giver altid en god behandling.

Antwort von VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Super klinik. Ringede med et akut problem og de fik "presset" min hund ind på en travl mandag. De er super søde alle sammen i klinikken og har været rigtig gode ved min hund. Vi kommer gerne hos trollesminde dyreklinik igen.

Antwort von VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Oplevelsen var positiv fra start til slut for såvel vores hund som for os

Antwort von VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Fantastisk personale vores kat har aldrig været så hurtig til at godkende folk men dem de blev godkendt med det samme 😻😻

Antwort von VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Venlig og kompetent modtagelse i gode lyse lokaler. Vi var lidt spændte på at møde det nye personale-hold. Forstået på den vis at vi igennem mange år -indtil for et par år siden - har brugt kliknikken. Vi syntes det ville være trygt at vende tilbage - så at sige. På baggrund af vores - indtil videre - eneste besøg, har vi et helt igennem positivt indtryk. Og vores søde dyrlæge gav os et virkelig godt råd i f.m. vores nye kats øjenbesvær; som viste sig at kræve en større indsats. Stor TAK for det.

Antwort von VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Rigtig god dyrlæge der tager sin tid til at forklare og give både ejer og dyr den bedste behandling.

Antwort von VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
venlig betjæning og god oplysning om sygdommen

Antwort von VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Professionel hjælp til en hund som var meget utryg. Samt fin beskrivelse af smertelindren og opfølgning efter operation.

Super søde og kompetente! Altid hyggeligt at komme forbi 🐶

Antwort von VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Det var bare lidt underligt at jeg havde lov til at kunne betale min regninger da jeg kom hjem ikke kun en gang men hver gang!!! . Jeg skrev under på ved en tro&love-skyldner-erklæring. Min far har efterfølgende haft kontaktet klinikken og sagt, at du har videresendt regningerne til ham, og at han ikke længere ønsker at betale.!!!
Hundene står på mit navn det står ikke på min fars navn Så forstår simpelthen ikke at de så tager hans ord til gode og ignorér fuldstændig hvad jeg siger
,og siger at du derfor var nødsaget til at betale det fulde beløb på klinikken efter Jeg har været inde hos lægen !! jeg ringer og bestiller tid eksempel Hvorfor siger ikke til mig på telefon at jeg skal betale regningen når jeg kommer
så jeg kan være forberedt på og tage nogle penge med
nåååå nej I
Vælger oplys mig det der jeg er færdig hus lægen..
Det er det mest latterlige jeg nogensinde har oplevet i mit liv fordi min far ringer til jer og han har ikke noget med hundene og gøre de står heller ikke på hans navn så skal i så tage hans ord til gode det er simpelthen for latterligt Kan godt forstå hvis jeg nogensinde misset en regning og så i vælger at gøre det her men jeg har simpelthen altid betalt min regninger…. jeg glad for jeg ikke har jer længere
Min hund og jeg føler os altid velkommen, vi får altid en kompetent og venlig modtagelse.

Antwort von VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Personlig, empatisk, varm og kompetent kontakt.
Vi oplevede, at der var al den tid sat af, vi havde brug for. Tak.
Vi skulle sige farvel til vores gamle, højt elskede hund på 17 1/2 år.
At køre fra Kbh til Hillerød for at komme hos jer, var det rigtige valg.

Antwort von VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Sød og dygtig dyrlæge, som skulle klemme analkirtler på vores lille gravhund, Messi.
Hun gav sig god tid til at “snakke” med vores hund.

Antwort von VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.