Meget kompetent Dyrelægen med øje for det enkelte dyr og ærlig over for vores kat helbred .. Vi blev behandlet godt ..
Unternehmen hat geantwortet
Vi var lørdag 15/3 forbi med vor hund, da han havde vedvarende opkast af slim, og var meget sløv. Meget sympatisk modtagelse og behandling af Sonny. Han havde god kontakt med hunden, og ydede god k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min hund var oppe og blive undersøgt for nogle krampe anfald … han fik taget blodprøve og dyrlægen sagde allerede lige fra start det lød som epilepsi,. Ganske rigtigt … nu får han piller og har ingen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
man følte sig velkommen og var tryg ved at aflevere sine dyr . information om operationen var god og efterbehandling ligeså , kunne bare godt have brugt de havde ringet på 4 dagen og hørt om alt var o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Kalundborg Dyrehospital tager vi os af familiens dyr i Kalundborg. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Elmegade 29, 4400, Kalundborg, Sjælland, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Vi blev behandlet godt ..

Antwort von VetGruppen - Kalundborg Dyrehospital
Jeg synes jeg får professionel, venlig behandling både fra hesteklinikken vestsjælland og kalundborg dyrehospital

Antwort von VetGruppen - Kalundborg Dyrehospital
Altid en god oplevelse for både Tinka og hendes "mor og Far"
At besøge Maja.

Antwort von VetGruppen - Kalundborg Dyrehospital
God behandling af vores hund og efterfølgende god beskrivelse og opfølgning.

Antwort von VetGruppen - Kalundborg Dyrehospital
Super dejlig klinik, der bliver taget hensyn til at hun og kat har hver deres venteværelse.
Rigtig dygtige og dyrevenner dyrlæger.
Altid hurtig og god service.

Antwort von VetGruppen - Kalundborg Dyrehospital
Hurtig hjælp og kom indtil aftalt tid.
Mvh. Ole Geert Olsen

Antwort von VetGruppen - Kalundborg Dyrehospital
Har altid fået god behandling til min hund personalet er super søde og venlige

Antwort von VetGruppen - Kalundborg Dyrehospital
Det var et rigtig dejligt besøg for mig og min kat fifi. Dejlig atmosfære, behagelig dyrlæge så jeg følte mig rigtig godt tilpas og det samme gjorde fifi ( det meste af tiden, hun syntes absolut ikke om at få taget blodprøve ) men begge personer, der tog prøven, var utrolig tålmodige og kompetente, så det lykkedes til sidst.

Antwort von VetGruppen - Kalundborg Dyrehospital
At min dyrlæge, Anne, jeg altid har haft, var der. Er glad for, at hun er flyttet ind hos jer.

Antwort von VetGruppen - Kalundborg Dyrehospital
Personalet var meget venlig og imøde kommende mens vi sad i venteværelset
Dyrlægen var meget grundig og oplyste os om nyttige ting

Antwort von VetGruppen - Kalundborg Dyrehospital
Første klasses behandling af både dyr og mennesker ❤️. Man bliver godt informeret så man er tryg i at aflevere sine 4 benet hos jer.

Antwort von VetGruppen - Kalundborg Dyrehospital
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.