Får altid en nærværende behandling samt gode råd og vejledning. Selv vores hunde kan lide at være der. Har ligeledes haft hund til operation et par gange. Dette har altid foregået i trygge rammer. G... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
JEG ER EVIG TAKNEMMELIG På en morgentur bliver min Golden pige ramt af en hæjre svingende bil i et lyskryds, trods slaget og forskrækkelsen, var hun heldigvis på benene hele tiden, så vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Et besøg hos Falke Dyreklinik er altid fra deres side udført med stor ekspertise og forståelse for den sag man bringer til dem. Vi har brugt klinikken siden 2013 efter henvisning fra Maribo Dyrehos... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik hurtig tid til vores kæledyr. Venligt personale som var grundige.
Unternehmen hat geantwortet
Hos Falke Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Næstved. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Erantisvej 53, 4700, Næstved, Sjælland, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Antwort von VetGruppen - Falke Dyreklinik
I er søde og Ludvig er ikke bange for at komme ind hos Jer

Antwort von VetGruppen - Falke Dyreklinik
Sød dyrlæge og god håndtering af begg line hunde

Antwort von VetGruppen - Falke Dyreklinik
Vores hund var meget syg, og havde brug for en hurtig tid. Vores normale dyrlæge kunne først give os en tid dagen efter, så vi ringede til Falke som kunne tilbyde os en tid med det samme. De hjalp os igennem en meget svær beslutning. Vi ved nu at vi skal skifte dyrlæge :-)

JEG ER EVIG TAKNEMMELIG
På en morgentur bliver min Golden pige ramt af en hæjre svingende bil i et lyskryds, trods slaget og forskrækkelsen, var hun heldigvis på benene hele tiden, så vi kunne skynde os til vores normale dyrlæge, Evidensia, hvor jeg håbede på hjælp med det samme.
Men til min store skuffelse blev vi ikke engang tilset – selvom jeg stod der helt opløst og min pige lige var blevet påkørt.
Vi fik blot en tid 2½ time senere…
Jeg kører direkte til Falke Dyreklinik, som aldrig har mødt os før.
Selvom de hverken kendte os, tog de os ind med det samme ❤️
De var rolige, empatiske og grundige – tjekkede hende fra top til tå og tog situationen seriøst.
En kæmpe tak til Falke Dyreklinik for jeres omsorg, professionalisme og menneskelighed.

Antwort von VetGruppen - Falke Dyreklinik
De er super gode mod min hund og med til at gøre at jeg føler mig godt tilpas med at aflevere min hund da de forklarer hvad jeg kan forvente og hvad de vil gøre

Antwort von VetGruppen - Falke Dyreklinik
Som første gangs hunde ejer, følte både vi og hunden sig tryg og blev godt modtaget og vejledt.

Antwort von VetGruppen - Falke Dyreklinik
Så dejligt sted. Jeg bruger ikke dyrlægen meget, men når min hund har brug for hjælp- så får jeg altid hurtig hjælp og kompetent.

Antwort von VetGruppen - Falke Dyreklinik
Et sted man bliver godt behandlet. Og føler at vores dyr er i gode hænder.

Antwort von VetGruppen - Falke Dyreklinik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.