De burde ikke have lov til at bruge vores skattekroner. Som andre anmeldelser så, hvis det lykkes, at få en tid, er konsultationen rimelig. Bookingsystem og tlf. Central til grin. Nogen må tage hånd... Mehr ansehen
Kompetente læger og sygeplejersker - udueligt bookingsystem!! Generelt er jeg meget tilfreds med behandlinger, når man har fået en tid, MEN at få en tid i deres elendige system er en prøve i sig... Mehr ansehen
LAD VÆR MED AT TILMELDE DIG Du kommer aldrig igennem til en læge ej heller ikke det udulige booking system - du spilder din tid det totalt håbløs Lægehus. Været der i flere år, hvergang man ska... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kære jer
Kære jer
Jeg er dybt uforstående over for alle disse negative kommentar omkring dette lægehus.
Min mor har været i de tryggeste hænder hos læge Lars Møller
Hun blev mødt af en respektfuld og professionel faglig dygtig læge.
Kun rosende ord herfra.
Stærkt utilfreds over lægehuset
Stærkt utilfreds over lægehuset. Generelt er der meget lange ventetider for at komme til en konsultation uanset om det er en sygeplejerske eller en læge. Jeg havde booket en tid to uger frem grundet lange ventetider. Et par timer før konsultationen bliver min tid aflyst med begrundelsen, at der er sygdom samt at konsultationen er fejloprettet. Jeg ringede til dem og fik en meget uvenlig mand i røret ved navn Mustafa. Jeg skifter omgående lægehus.
Vinduet for tidsbestilling er ekstremt lille
Desværre er det meget vanskeligt at udkonkurrere de andre patienter, når de åbner for tidsbestilling kl 14.00.
Tiderne er væk inden for få sekunder. Det er et nulsumsspil, det er alle kamp mod alle, og du er nødt til at håbe, at de andre kommer til at fumle et øjeblik ved tasterne, så du vinder en smule tid, for det er et spørgsmål om hundrededele af sekunder, der afgør, hvem det lykkes og hvem det ikke lykkes for, at få en tid hos lægen.
Jeg fik det tip af den i øvrigt søde sekretær, de har, at bruge en app til telefonen i stedet for en computer til at bestille tid. Og skrive mindst muligt i feltet om, hvad det drejer sig om, for at overhale de andre patienter, der også siddet klar i startboksen kl 14.00 - kl 14.001 i det minimale vindue for tidsbestilling.
Det viste sig, at appen ikke virker til Android.
Nu vil jeg holde mig vågen sammen med min computer natten mellem lørdag og søndag og på den måde prøve at få succes med at booke en tid online til på mandag. Jeg har nemlig fundet ud af, at mandagstiderne bliver frigivet natten mellem lørdag og søndag - ikke kl 14.00 søndag.
Så krydser jeg fingre for, at de andre patienter i lægehuset ligger og sover, så jeg faktisk har en fordel i racet om tiderne.
Men at det er SÅ vanskeligt overhovedet at booke en tid, gør for det første, at der kan gå for lang tid, før det lykkes at komme til lægen og for det andet nudger det jo en til at holde sig væk, fordi det er så vanskeligt at komme igennem nåleøjet, at man næsten ikke orker racet.
Og det kan jo i sidste ende få helbredsmæssige konsekvenser.
Elendigt lægehus...
Aldrig har jeg oplevet noget lignende... Det er umuligt at booke en tid, og når det så lykkedes får man at vide at der ikke er noget registreret og at man skal booke en sammendøgnstid. Det er dog ikke muligt at booke en sammendøgnstid nu.
Jeg har vidst i tre måneder at jeg skulle bruge den tid i dag, men har ikke kunnet bestille tiden før i går. Computeren sagde "din tid kl. 11. 00 er nu booket", men ak nej 😑
Man kommer altid ind til en ny læge, fordi de gode læger kun gider arbejde der i nogle måneder før de smutter videre.
Jeg oplever der aldrig er tid hos jer
Jeg oplever der aldrig er tid hos jer, i har kun åbent på telefonen i 2 timer, og folk står i kø, så ofte ligger i bare på, og må ringe op dagen efter. Jeres tidsbestilling sejler, i er alt for underbemandet, hvilket gør jeres lægehus virkelig dårligt. Man har jo ikke lyst til at komme hos jer, når i ikke har tid til en. For at sige det lige ud, jeg kommer aldrig hos jer, og det vil jeg også gøre andre opmærksomme på, LAD VÆRE Og brug dette lægehus, hvis du er syg, og engang imellem har brug for lægehjælp. DU FOR INGEN tid, og jeg mener INGEN Tid, du har en sammendøgnstid, men de tider der er ledige, er hurtigt taget. virkelig ringe lægehus, håber virkelig i for flere medarbejdere, ellers for i et problem senere hen. FØJ!
Et useriøst lægehus
Jeg er enig i mange af de nedenstående faktorer som andre beskriver.
Det er umuligt at bestille tid, som udelukkende foregår i deres app i ca. 4-5 min om dagen, for de slippes kl. 14:00 og 14:05 er tiderne væk.
Derudover er størstedelen (pånær to) unge nyuddannede læger, som man bliver kastet tilfældigt imellem, da man hverken kan få én fast læge, samt de unge læger er videre efter nogle måneder.
Jeg har oplevelsen af at starte forfra med mit dilemma HVER gang jeg skal til lægen, fordi man altid får en ny læge.
Jeg tror ikke dette lægehus vil fange, hvis en patient kom ind med symptomer, som faktisk endte ud i en livstruende sygdom.
Jeg forstår ikke, at det er lovligt at drive er lægehus på denne måde.
Jeg har været patient i andre lægehuse, og det er absolut muligt at drive et lægehus meget mere optimalt - og også have én fast læge. Men det kan Vesterbro Lægehus selvfølgelig ikke, da det sandsynligvis er en økonomisk fordel for dem, at have unge nyuddannede læger, som blot skal videre efter nogle måneders forløb.
Elendigt lægehus
Elendigt lægehus. Nærmest Fort Knox ifm at få en tid. Det virker som om, at de helst vil undgå, at få patienter ind. Deres system med at booke sammendøgns tid online gør, at du aldrig kan få den samme læge. Var til endnu en ny læge forleden dag for at få lagt blodprøver ned og skriver efterfølgende via e-konsultation til lægen, at vi glemte at bestille den årlige kolesterol blodprøve. Jeg har fået kolesterol medicin ordineret af Vesterbro Lægehus i årevis. Får svar fra en sekretær, at jeg skal ringe i akut tid til en (sikkert ny læge igen) og bestille blodprøve. Hvorfor dog spilde deres kostbare akut tid, på en rutine ting. Under corona tiden, lavede de en aftalt konsultation vedr. et modermærke på ryggen om til en video konsultation. Har oplevet så mange underlige beslutninger og behandling fra dem. Var rigtig glad for Vesterbro Lægehus i starten, men de seneste år, er der godt nok slækket på service og behandling af deres patienter. Venter kun på at de åbner for tilgang til anden læge, så slipper Vesterbro Lægehus for mig.
Tidsbestilling er umulig
Tidsbestilling er umulig - hvem kan sidde klar kl. 14 dag efter dag for måske at være heldig??
Og at kunne planlægge lægebesøg er også umuligt, da der ikke er åben for normal tidsbestilling!
Jeg kan være bange for at patienter inkl. mig selv, opgiver at gå til lægen.
Det her sted er forfærdeligt.
Det her sted er forfærdeligt.
De hverken tror på en, eller også griner de en, oppe i hovedet. Ydermere, når de så selv vil henvise en, så ligger henvisningen ikke på serveren, og man må derfor henvende sig igen. Men det er umuligt at komme igennem til telefonen, fordi der altid er optaget eller også har de de mest bizarre telefon tider.
Når man er til konsultation har de travlt. De tager sig ikke tid til, at snakke med deres patienter og det er bare hurtigt ind og ud betjening.
Tidsbestilling
Det er helt umuligt at få kontakt med lægehuset, og endnu mere umuligt at bestille tid. Jeg har brugt en uge på få en tid idag, og den er så aflyst pga. corona. Deres telefon er lukket med beskeden om at de har travlt, og læge vagten kan ikke hjælpe.... Hvad gør man?
fuldstændig umuligt at få en tid
fuldstændig umuligt at få en tid, de virker stresset og arrogante. man bliver efterladt på perronen. de aflyser selv tider, uden at lave en ny eller op følge.
det er trist fordi da jacob havde stedet var der tid og ro. tænk jer godt om kære patienter
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.