Arrogant og uprofessionel læge Havde bestilt tid for at få taget blodprøve. Under samtalen udtrykte lægen han var meget skeptisk for mit behov, men hvis jeg insisterede ville han give mig en blodp... Mehr ansehen
Bookingsystemet fungerer ikke. Har mange, mange gange siddet klar kl. 14:00 hvor deres sammedøgnstider bliver frigivet, uden at kunne få en tid. Det er meget utrygt. Derudover er der ubehageligt... Mehr ansehen
Kære jer Jeg er dybt uforstående over for alle disse negative kommentar omkring dette lægehus. Min mor har været i de tryggeste hænder hos læge Lars Møller Hun blev mødt af en respektfuld og pro... Mehr ansehen
Dårligt bookingsystem og følelse af at være besværlig
De har nogle fantastisk søde og dygtige sygeplejersker og kvindelige læger, som jeg har haft gode oplevelser med. Dog har jeg nu to gange haft så dårlige oplevelser med to af deres læger hhv. Lars Møller og Jonathan Tricker, at jeg ikke har haft lyst til at gå til lægen en anden gang.
Jeg har som så mange andre herinde problemer med at booke tid selv via deres bookingsystem. Da jeg ringer for at bestille en tid hos Jonathan Tricker får jeg at vide at han kan se at jeg ikke er logget ind og at jeg skal trykke på "book en aftale" for at få en tid. Da jeg siger til ham at jeg har ringet til ham via appen og at jeg har prøvet dagen forinden og mange andre gange at booke tid fortæller han mig, at hvis jeg ikke kan finde ud af at bruge en simpel app, må jeg møde op i receptionen og så kan receptionisten vise mig hvordan man gør, ellers kan han ikke gøre noget for mig. Jeg følte mig ekstremt mansplainet og misforstået, da jeg ikke ringede ind for at få forklaret hvordan man betjente deres app og få voksen-skæld ud, men fordi jeg ville have en lægetid.
Den anden læge Lars Møller var jeg inde hos efter opfordring fra hospitalet efter jeg havde haft brækket håndleddet, for at få tjekket min mobilitet efter jeg havde fået gipsen af. Da jeg kommer ind til min tid skal jeg nærmest undskylde for at jeg er dukket op og jeg får at vide at mit håndled "ikke var særlig brækket".
Generelt oplever jeg, hvis ikke man får nogle af de kvindelige læger, at man som patient er til besvær og pjevset og jeg er ærgerlig over at jeg skal have ondt i maven over at skulle til lægen. Derudover synes jeg at det er et stort problem at de ikke fikser det booking-system, hvis de så gerne vil have man skal bruge det. Hvis nu de gad læse deres anmeldelser igennem kunne de se, at det var noget alle havde problemer med.
Har desværre oplevet talrige dårlige…
Har desværre oplevet talrige dårlige læge hjælp. Sågar har Christian afvist min kone. Da hun akut havde brug for hjælp. Med den grund. Han havde jobsamtale med en
Dårlig service
Der er nogle vildt søde og dygtige læger, og derfor har jeg heller ikke skiftet lægehus, endnu. For det første er det næsten umuligt at få tid, og især ved de faste læger. Jeg kommer ind til min tid, hvor det endelig lykkedes mig at få en tid hos en af de faste læger, troede jeg. Den blev godkend af den læge jeg troede jeg skulle ind til. Men Da jeg møder op så er min tid blevet ændret til en tid ved en uddannelseslæge og jeg er ikke blevet orienteret om at det er blevet ændret. Det synes jeg ikke er i orden. Som en anden skriver i sin anmeldelse, så er det tydeligt at man i dette lægehus kun er et journalnummer.
Et velfungerede lægehus
Er for nyligt blevet tilknyttet Vesterbro Lægehus, og er forundret over de dårlige anmeldelser af huset. Min erfaring er, at bookingsystemet fungere upåklageligt, og receptionen er behjælpelig hvis der er spørgsmål. Læger og sygeplejersker imødekommende og professionelle og følger op på aftaler og er velorienterede.
På alle måder et lægehus hvor man som…
På alle måder et lægehus hvor man som patient bare er et journalnummer og en faktura. Jeg kontaktede dem og stillede spørgsmål hvortil svaret var. Hvis du ikke er tilfreds eller har tillid til, os så skal du nok bare finde en anden læge ik.
Det er ofte svært at komme igennem på…
Det er ofte svært at komme igennem på telefonen… Når man endelig kommer igennem, skal man ofte argumentere længe for at få en lægetid!!
Jeg har aldrig været der
Jeg har aldrig været der. Det er netop det der er problemet.
Umuligt at få en tid, både digital over via tlf. De virker ligeglade.
Lægen er til for borgeren. Borgeren er ikke til for lægen.
Jeg gider det ikke længere og er skiftet.
Booking system er fuldstændig ubrugelig…
Booking system er fuldstændig ubrugelig og har været det samme i flere år, på trods negativ feedback. Konstant skiftende læger, useriøs kundebetjening. Tiderne bliver aflyst uden varsel eller spørgsmål. Desuden oplev jeg en læge, som decideret angreb mig verbalt og blev meget personlig.
Hvis man kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det
Useriøs lægepraksis som mest af alt bare virker som en pengemaskine.
De aflyser altid tider uden begrundelse og så må du selv finde en ny tid, hvilket kan være en umulig opgave. Helt umuligt er det at booke tid til dig og dit barn i forlængelse af hinanden, for de aflyser enten den ene eller begge tider uden begrundelse.
Deres bookingsystem er helt hul i hovedet og fungerer på ingen måde. Man skal have en kronisk sygdom for at have en chance for at få en lægetid.
Derudover tager de ikke en seriøst og er totalt ligeglade med dig og dit helbred. Patienterne skal bare hurtigt ind og ud og uanset hvor ondt du har og hvilke symptomer du har, så har de ikke tid til at høre på dig eller tjekke dine symptomer.
Jeg tror endnu ikke, jeg har set den samme læge to gange, for det er altid en ny læge, man kommer ind til.
Jeg har netop skiftet læge til et andet lægehus og kan på ingen måde anbefale Vesterbro Lægehus til nogen!
Det bedste lægehus og de bedst læger
Det bedste lægehus og de bedst læger. God service og godt booking system.
Booking-system under al kritik
Jeg valgte udelukkende Vesterbro Lægehus fordi Læge Lars Møller er tilknyttet dertil.
Jeg har været hos ham 2 gange på kort tid, men har behov for en ny tid....
Jeg har set de øvrige anmeldelser her på Trustpilot men troede ikke at det kunne passe, at 15 ud af 17 anmeldelser er med den ringeste karakter (Een stjerne).. Jeg forstår ikke at ledelsen ikke giver sig tid til at tage disse anmeldelser alvorligt, når 95% af kritikken falder på det faktum at booking-systemet IKKE fungerer....
Nu er jeg selv havnet i samme problem, og kan ikke leve med den ringe service der tilbydes på dette felt.
Derfor, vælger jeg at søge en ny læge, hvor man har mulighed for at blive taget seriøst...
NB : Undskyld Lars... dette er ikke din skyld !
Mvh,
Allan.
Meget dårligt lægehus og tilmed sur…
Meget dårligt lægehus og tilmed sur receptionist. Deres bookingsystem er under al kritik og nærmest umuligt at få tid. Tid til at finde et nyt lægehus efter ca 35 år.
Manglende kontakt og kontinuerlighed
Jeg har desværre også en meget dårlig oplevelse af dette lægehus. Som alle har beskrevet, fungerer "sammedøgnstid"-princippet slet ikke i praksis, og når man da endelig får en tid hos en læge, er det kun hos de nyeste studerende læger, der er ude i praksis, og som man sandsynligvis aldrig møder igen. Jeg har været til lægen med tre forskellige ting i løbet af et år, og hver gang mødt en ny læge, dog aldrig en fastansat - det er ikke særligt rart.
På nylig svar på urinprøve var resultatet tabt i systemet og først fundet, da jeg selv ringede ind, og ved nylig konsultation vedr. graviditet vidste sygeplejersken ikke hvad blodprøverne på hospitalet egentlig skulle vise og gav mig ikke nødvendig information vedr. fx indtagelse af jerntilskud.
De ansatte er er søde, men kan på ingen måde anbefale dette hus rent praktisk.
Jeg har været tilknyttet lægehuset i…
Jeg har været tilknyttet lægehuset i mange år (over 15 år).
Jeg har altid fået den bedste behandling. Aldrig haft problemer med at få tider eller komme igennem pr tlf. Alle læger er yderst grundige og fagligt kompetente.
Kan på det varmeste anbefale Vesterbro lægehus.
Jeg skiftede desværre til Vesterbro…
Jeg skiftede desværre til Vesterbro Lægehus, fordi jeg var flyttet til Carlsbergbyen. Jeg har diabetes type 1, og har aldrig tidligere haft problemer med at få mine recepter fornyet for insulin, blodtryksdæmpende medicin og anden medicin for asthma osv. Men her kræver lægerne en "årskontrol" for hver gang, en medicin skal fornyes (sikkert for at tjene konsultationshonorar). Tillige har de sat begrænsninger for, hvor ofte jeg kan få livsvigtig insulin udleveret! Jeg er tilknyttet Steno Diabetes Center, som er kvalificerede til at styre mit insulinbehov - det er meningsløst, at mindre kvalificerede læger fra Vesterbro sætter mit liv og behandling på spil med begrænsninger for, hvordan jeg kan få min insulin!!!
Amatører
Bestilte tid for en uge siden til lungefunktionstest nu på tirsdag.
Først idag fredag aflyser de tiden, hvilket med det korte varsel er yderst kritisabelt.
Man kun jo gisne om årsagen. For den meddeler de jo ikke i aflysningen. Men man kan næppe vide nu, at man i så fald stadig er syg på tirsdag. Og hvis man påstår det, så kunne man have aflyst i bedre tid, så jeg ikke skulle vente en uge mere.
Den dårlige nyhed er, at de er ligeglade fordi de har massere af patienter pga lægemangel
Hold kæft en lortebiks
Hold kæft en lortebiks. Fuldstændigt umuligt at booke en tid. Jeg er smuttet til andet lægehus.
Kære jer
Kære jer
Min mor har været i de tryggeste hænder hos læge Lars Møller
Hun blev mødt af en respektfuld og professionel faglig dygtig læge.
Kun rosende ord herfra.
Stærkt utilfreds over lægehuset
Stærkt utilfreds over lægehuset. Generelt er der meget lange ventetider for at komme til en konsultation uanset om det er en sygeplejerske eller en læge. Jeg havde booket en tid to uger frem grundet lange ventetider. Et par timer før konsultationen bliver min tid aflyst med begrundelsen, at der er sygdom samt at konsultationen er fejloprettet. Jeg ringede til dem og fik en meget uvenlig mand i røret ved navn Mustafa. Jeg skifter omgående lægehus.
Vinduet for tidsbestilling er ekstremt lille
Desværre er det meget vanskeligt at udkonkurrere de andre patienter, når de åbner for tidsbestilling kl 14.00.
Tiderne er væk inden for få sekunder. Det er et nulsumsspil, det er alle kamp mod alle, og du er nødt til at håbe, at de andre kommer til at fumle et øjeblik ved tasterne, så du vinder en smule tid, for det er et spørgsmål om hundrededele af sekunder, der afgør, hvem det lykkes og hvem det ikke lykkes for, at få en tid hos lægen.
Jeg fik det tip af den i øvrigt søde sekretær, de har, at bruge en app til telefonen i stedet for en computer til at bestille tid. Og skrive mindst muligt i feltet om, hvad det drejer sig om, for at overhale de andre patienter, der også siddet klar i startboksen kl 14.00 - kl 14.001 i det minimale vindue for tidsbestilling.
Det viste sig, at appen ikke virker til Android.
Nu vil jeg holde mig vågen sammen med min computer natten mellem lørdag og søndag og på den måde prøve at få succes med at booke en tid online til på mandag. Jeg har nemlig fundet ud af, at mandagstiderne bliver frigivet natten mellem lørdag og søndag - ikke kl 14.00 søndag.
Så krydser jeg fingre for, at de andre patienter i lægehuset ligger og sover, så jeg faktisk har en fordel i racet om tiderne.
Men at det er SÅ vanskeligt overhovedet at booke en tid, gør for det første, at der kan gå for lang tid, før det lykkes at komme til lægen og for det andet nudger det jo en til at holde sig væk, fordi det er så vanskeligt at komme igennem nåleøjet, at man næsten ikke orker racet.
Og det kan jo i sidste ende få helbredsmæssige konsekvenser.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.