Genialt konsept! Nå vet jeg hvor jeg skal lete om jeg trenger ulike verktøy jeg ikke har og bare vil leie. Lett å finne frem i skuret, ryddig og lett forståelig epost med instrukser og koder. Tepper... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Veldig enkelt å bruke. Billigere enn feks hygglo/finn, og enklere å slippe å forholde seg til en privatperson. Her kan man hente ut og levere til alle tider av døgnet. Anbefales!
Behov for verktøy? Leide verktøy av høy kvalitet. Uproblematisk å finne, hente og bruke. Sparte timer på at jobben ble gjort riktig og raskt.Rimelig sammenlignet med å kjøpe verktøy. Et skikkelig bra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg anbefaler. Nøyaktige instruksjoner for henting og returlevering. Den profesjonelle tekstilrensemaskinen var ren og uten defekt, og den fungerte feilfritt. Kontaktpersonen på telefonnummeret ve... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Verktøyskuret.no kan du leie verktøy og utstyr enkelt, trygt og når det passer deg – hele døgnet, 365 dager i året. Våre selvbetjente utleiestasjoner gjør at du kan hente og levere utstyr uten å være avhengig av åpningstider. All booking skjer på nett, og du mottar dørkode og henteløsning på e-post etter bestilling.
Vi tilbyr verktøy og maskiner til oppussing, bygg, hagearbeid, rengjøring og vedlikehold – både for privatpersoner og bedrifter. Målet vårt er å gjøre det enklere og rimeligere å leie i stedet for å eie.
Hos Verktøyskuret får du også veiledning fra personer med praktisk erfaring med utstyret vi leier ut. Vi hjelper deg å finne riktig løsning til jobben som skal gjøres.
Verktøyskuret gjør det enkelt å få jobben gjort – akkurat når du trenger det.
Terrasseveien 44c, 1363, Høvik, Norwegen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Veldig fornøyd med dette leieforholdet! Enkelt, raskt, bra utvalg og god pris! Skal benytte meg av Verktøyskuret flere ganger😁

Antwort von Verktøyskuret AS
Dette er et utrolig godt tilbud midt i Oslo, hvis man trenger verktøy i farta. Lekene lett å bestille verktøy på nett, å hente det. Har leid verktøy 2 ganger uten problemer. Så dette er min faste verktøys leverandør fra nå av.

Antwort von Verktøyskuret AS
Verktøyskuret leverer en enkel og effektiv tjeneste med sine sentralt plasserte lokasjoner med verktøy.
Leide slissesag til betong og støvsuger som håndterer støv fra saga. Alt funka finfint fra A-Å, inkludert kundeservice 👍👍
Løp og lei:)!

Antwort von Verktøyskuret AS
Enkel og brukervennlig løsning, utstyret fungerte som forventet!

Antwort von Verktøyskuret AS
Veldig enkel og lettvinn måte å leie godt verktøy på. Alt gikk knirkefritt selv for oss som prøvde konseptet for første gang. Kommer til å leie mer verktøy av Verktøyskuret fremover.

Antwort von Verktøyskuret AS
Enkelt og effektivt opplegg! Fikk også kjapp assistanse (på en lørdag) da det dukket opp et spørsmål. Veldig fornøyd og kommer nok til å benytte Verktøyskuret igjen!

Antwort von Verktøyskuret AS
Veldig lettvint å leie på den måten. Fin og ryddig nettside. Rene og robuste maskiner til en rimelig pris.
Det burde være litt bedre merket der konteinerne står på Furuset.
Ellers tommel opp.

Antwort von Verktøyskuret AS
Vi leide trapptralle. Superenkel og oversiktlig prosess, perfekt tilbud for oss i byen, og veldig gode priser. Anbefales!

Antwort von Verktøyskuret AS
Lett å leie på nette. Bare å hente å levere når det passer deg. Du får tilbud om å forlenge leie hvis det er behov for det ( 2 timer før levering. Det slipper man stress) ( selv servise)

Jeg anbefaler.
Nøyaktige instruksjoner for henting og returlevering. Den profesjonelle tekstilrensemaskinen var ren og uten defekt, og den fungerte feilfritt. Kontaktpersonen på telefonnummeret ved informasjon/hjelp er veldig hyggelig og hjelpsom. Jeg var veldig fornøyd.
Veldig oversiktlig hvordan du henter og leverer utstyr😊 Kommer til å bruke det igjen👍
Genialt opplegg, fungerte veldig fint for meg. Enkelt å hente og levere.
Super enkelt med henting og levering, kontaktløs som betyr null kø
Enkel å bruke, åpne 24 timer og har det meste til en rimelig pris
Jeg skulle ha oppdaget dette før! Enkelt, har det jeg trenger, billig. 10/10 opplevelse ved første leieforhold. Kommer til å bruke igjen og anbefale videre. Møtte eieren, fikk ekstra service og svar på noen tekniske spørsmål. Fantastisk!
Enkel og god løsning for utleie som fungerer uten problemer, hver gang. Godt vedlikeholdt kvalitetsverktøy.
Enkel løsning med mange gode verktøy tilgjengelig døgnet rundt. Greie priser.
Utstyr var i god stand. Enkelt og billig å reservere.
Fungerer sykt bra, veldig greit å bruke.
Greie priser.
Veldig bra service hadde noe problemer på søndag og fikk svar umiddelbart på telefon.

Antwort von Verktøyskuret AS
Flott å kunne leie verktøy man bare trenger en gang iblandt. Systemet fungerte utmerket og henting og levering var lettvint. Jeg kommer til å benytte dette igjen👍

Antwort von Verktøyskuret AS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.