Veldig fornøyd med Verktøyskuret! Jeg leide et jordbor der, og under bruk var jeg uheldig og klarte å knekke det. Da jeg tok kontakt, møtte jeg en utrolig hyggelig og forståelsesfull kundeservice.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg anbefaler. Nøyaktige instruksjoner for henting og returlevering. Den profesjonelle tekstilrensemaskinen var ren og uten defekt, og den fungerte feilfritt. Kontaktpersonen på telefonnummeret ve... Mehr ansehen
Veldig lettvint å leie på den måten. Fin og ryddig nettside. Rene og robuste maskiner til en rimelig pris. Det burde være litt bedre merket der konteinerne står på Furuset. Ellers tommel opp.
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Verktøyskuret.no kan du leie verktøy og utstyr enkelt, trygt og når det passer deg – hele døgnet, 365 dager i året. Våre selvbetjente utleiestasjoner gjør at du kan hente og levere utstyr uten å være avhengig av åpningstider. All booking skjer på nett, og du mottar dørkode og henteløsning på e-post etter bestilling.
Vi tilbyr verktøy og maskiner til oppussing, bygg, hagearbeid, rengjøring og vedlikehold – både for privatpersoner og bedrifter. Målet vårt er å gjøre det enklere og rimeligere å leie i stedet for å eie.
Hos Verktøyskuret får du også veiledning fra personer med praktisk erfaring med utstyret vi leier ut. Vi hjelper deg å finne riktig løsning til jobben som skal gjøres.
Verktøyskuret gjør det enkelt å få jobben gjort – akkurat når du trenger det.
Terrasseveien 44c, 1363, Høvik, Norwegen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
God service, lett å få kontakt. Ryddig og enkelt system. Anbefales. Jeg vil bruke det igjen
Utrolig fin opplevelse
Jeg synes at det var så verdt å leie verktøyet fra dere, den var så bra og renset veldig godt:)
Veldig smidig opplegg for leie av kvalitetsverktøy til en rimelig penge. Anbefales på det sterkeste!

Antwort von Verktøyskuret AS
Great experience I must say ! Qualitative tools, very easy to get access to.

Antwort von Verktøyskuret AS
Proft verktøy som ikke er slitt ihjel, super enkel tilgang med god veiledning via epost etter bestilling.
Og billig, på toppen av det hele!

Antwort von Verktøyskuret AS
Det var enkelt å bestille, betale, hente og avlevere vedkløyver som var det vi trengte nå. Og den funket kjempebra! Verktøyskuret anbefales:)

Antwort von Verktøyskuret AS
Veldig fin løsning når man trenger verktøy på kort varsel

Antwort von Verktøyskuret AS
Veldig enkelt å leie verktøy av god kvalitet

Antwort von Verktøyskuret AS
Fantastisk lett å leie utstyr til rimelige priser. God informasjon og oppfølging, og veldig god kundeservice.
Anbefales på det sterkeste.

Antwort von Verktøyskuret AS
Verktøyskuret har et utrolig stort og variert utvalg av verktøy som er tilgjengelig døgnet rundt og utrolig billig. Vi bruker det så ofte vi kan da vi mye heller vil støtte en slik virksomhet fremfor å kjøpe verktøy vi vil bruke en sjelden gang.

Antwort von Verktøyskuret AS
Dette er supert! Trengte murhammer for 20 hull i betongmur. Kun 127,- for leie og veldig enkelt å gjennomføre, selv for dame 62:) Kommer til å bruke dere mer!

Antwort von Verktøyskuret AS
Veldig fornøyd med Verktøyskuret!
Jeg leide et jordbor der, og under bruk var jeg uheldig og klarte å knekke det. Da jeg tok kontakt, møtte jeg en utrolig hyggelig og forståelsesfull kundeservice. Han sa med en gang at slikt kan skje, at det var bra jeg sa ifra, og at de kom til å dekke det.
Han var også helt ærlig og fortalte at jordboret allerede var rundt tre år gammelt. I tillegg tilbød han meg å hente et nytt dersom jeg hadde tid. Det setter jeg stor pris på.
Prisene deres var også lavere enn hos andre utleiere jeg sjekket.
Ærlige folk, god service og konkurransedyktige priser. Anbefales!

Antwort von Verktøyskuret AS
Veldig fornøyd med dette leieforholdet! Enkelt, raskt, bra utvalg og god pris! Skal benytte meg av Verktøyskuret flere ganger😁

Antwort von Verktøyskuret AS
Dette er et utrolig godt tilbud midt i Oslo, hvis man trenger verktøy i farta. Lekene lett å bestille verktøy på nett, å hente det. Har leid verktøy 2 ganger uten problemer. Så dette er min faste verktøys leverandør fra nå av.

Antwort von Verktøyskuret AS
Verktøyskuret leverer en enkel og effektiv tjeneste med sine sentralt plasserte lokasjoner med verktøy.
Leide slissesag til betong og støvsuger som håndterer støv fra saga. Alt funka finfint fra A-Å, inkludert kundeservice 👍👍
Løp og lei:)!

Antwort von Verktøyskuret AS
Enkel og brukervennlig løsning, utstyret fungerte som forventet!

Antwort von Verktøyskuret AS
Veldig enkel og lettvinn måte å leie godt verktøy på. Alt gikk knirkefritt selv for oss som prøvde konseptet for første gang. Kommer til å leie mer verktøy av Verktøyskuret fremover.

Antwort von Verktøyskuret AS
Enkelt og effektivt opplegg! Fikk også kjapp assistanse (på en lørdag) da det dukket opp et spørsmål. Veldig fornøyd og kommer nok til å benytte Verktøyskuret igjen!

Antwort von Verktøyskuret AS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.