Verktøyskuret AS Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med Verktøyskuret! Jeg leide et jordbor der, og under bruk var jeg uheldig og klarte å knekke det. Da jeg tok kontakt, møtte jeg en utrolig hyggelig og forståelsesfull kundeservice.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg anbefaler. Nøyaktige instruksjoner for henting og returlevering. Den profesjonelle tekstilrensemaskinen var ren og uten defekt, og den fungerte feilfritt. Kontaktpersonen på telefonnummeret ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig lettvint å leie på den måten. Fin og ryddig nettside. Rene og robuste maskiner til en rimelig pris. Det burde være litt bedre merket der konteinerne står på Furuset. Ellers tommel opp.

Unternehmensdetails

5. Reinigungsmittelanbieter
  6. Werkzeuggeschäft

Über Verktøyskuret AS

Vom Unternehmen geschrieben

Leie verktøy og utstyr – enkelt, trygt og døgnåpent

Hos Verktøyskuret.no kan du leie verktøy og utstyr enkelt, trygt og når det passer deg – hele døgnet, 365 dager i året. Våre selvbetjente utleiestasjoner gjør at du kan hente og levere utstyr uten å være avhengig av åpningstider. All booking skjer på nett, og du mottar dørkode og henteløsning på e-post etter bestilling.

Hvorfor velge Verktøyskuret?

• ✔ Åpent 24/7 – 365 dager i året
  • ✔ Selvbetjent henting og levering
  • ✔ Prisgaranti og konkurransedyktige priser
  • ✔ Profesjonelt og godt vedlikeholdt utstyr
  • ✔ Enkelt å bestille på nett

Utstyr til alle typer prosjekter

Vi tilbyr verktøy og maskiner til oppussing, bygg, hagearbeid, rengjøring og vedlikehold – både for privatpersoner og bedrifter. Målet vårt er å gjøre det enklere og rimeligere å leie i stedet for å eie.

Våre lokasjoner

• 📍 Drammen
  • 📍 Asker
  • 📍 Sandvika
  • 📍 Oslo-området

Hos Verktøyskuret får du også veiledning fra personer med praktisk erfaring med utstyret vi leier ut. Vi hjelper deg å finne riktig løsning til jobben som skal gjøres.

Verktøyskuret gjør det enkelt å få jobben gjort – akkurat når du trenger det.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

53 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Smidig leie av verktøy!

Veldig smidig opplegg for leie av kvalitetsverktøy til en rimelig penge. Anbefales på det sterkeste!

5. Juli 2026

Antwort von Verktøyskuret AS

Takk for at du delte din positive erfaring med Verktøyskuret Thomas :)

Great experience I must say

Great experience I must say ! Qualitative tools, very easy to get access to.

Antwort von Verktøyskuret AS

Tusen takk for din anbefaling av kvalitetsverktøy og enkel tilgjengelighet :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget godt gjennomført bedriftside!

Proft verktøy som ikke er slitt ihjel, super enkel tilgang med god veiledning via epost etter bestilling.
Og billig, på toppen av det hele!

Antwort von Verktøyskuret AS

Takker og bukker! Setter stor pris på tilbakemeldingen om proffverktøy, enkel bestilling og vår veiledning. Vi skal være rimeligst på utleie av verktøy!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var enkelt å bestille

Det var enkelt å bestille, betale, hente og avlevere vedkløyver som var det vi trengte nå. Og den funket kjempebra! Verktøyskuret anbefales:)

Antwort von Verktøyskuret AS

Flott at du vurderte oss, og topp at du opplevde oss som enkelt, og at utstyret fungerte tilfredstillende :)

anbefales!

Veldig fin løsning når man trenger verktøy på kort varsel

25. Juni 2026

Antwort von Verktøyskuret AS

Takk for til vurdering. Flott av du opplevde løsningen som brukervennlig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk lett å leie utstyr til…

Fantastisk lett å leie utstyr til rimelige priser. God informasjon og oppfølging, og veldig god kundeservice.
Anbefales på det sterkeste.

25. Juni 2026

Antwort von Verktøyskuret AS

Tusen takk for hyggelige ord. Verktøyskuret skal være rimeligst, og vi har høyt fokus på best kundebehandling :)

Praktisk og enkelt!

24. Juni 2026

Antwort von Verktøyskuret AS

Flott at du delte din vurdering av oss, og samtidig opplevde oss som praktisk og enkelt :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt utvalg, tilgjengelig og billig

Verktøyskuret har et utrolig stort og variert utvalg av verktøy som er tilgjengelig døgnet rundt og utrolig billig. Vi bruker det så ofte vi kan da vi mye heller vil støtte en slik virksomhet fremfor å kjøpe verktøy vi vil bruke en sjelden gang.

23. Juni 2026

Antwort von Verktøyskuret AS

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Verktøyskuret.no skal være rimeligst, vi utvider stadig sortimentet og elsker samtidig delingsøkonomi :)

Dette er supert!

Dette er supert! Trengte murhammer for 20 hull i betongmur. Kun 127,- for leie og veldig enkelt å gjennomføre, selv for dame 62:) Kommer til å bruke dere mer!

23. Juni 2026

Antwort von Verktøyskuret AS

Helt fantastisk at du delte din erfaring med Verktøyskuret.no, at prisen var lav og tjenesten enkel :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med Verktøyskuret!

Veldig fornøyd med Verktøyskuret!
Jeg leide et jordbor der, og under bruk var jeg uheldig og klarte å knekke det. Da jeg tok kontakt, møtte jeg en utrolig hyggelig og forståelsesfull kundeservice. Han sa med en gang at slikt kan skje, at det var bra jeg sa ifra, og at de kom til å dekke det.
Han var også helt ærlig og fortalte at jordboret allerede var rundt tre år gammelt. I tillegg tilbød han meg å hente et nytt dersom jeg hadde tid. Det setter jeg stor pris på.
Prisene deres var også lavere enn hos andre utleiere jeg sjekket.
Ærlige folk, god service og konkurransedyktige priser. Anbefales!

22. Juni 2026

Antwort von Verktøyskuret AS

Tusen takk for at du delte din positive erfaring med Verktoyskuret.no. Vi tror på at ærlighet varer lengst, og har også god erfaring med å skille brukerfeil og produktfeil i slike tilfeller som ved ditt. Verktøyskuret skal være rimeligst :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med dette leieforholdet

Veldig fornøyd med dette leieforholdet! Enkelt, raskt, bra utvalg og god pris! Skal benytte meg av Verktøyskuret flere ganger😁

14. Juni 2026

Antwort von Verktøyskuret AS

Tusen takk for at du delte din erfaring Heidi. Verktyskuret.no skal være rimeligst, og samtidig tilby et enkelt konsept for utleie av verktøy og utstyr :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er et utrolig godt tilbud midt i…

Dette er et utrolig godt tilbud midt i Oslo, hvis man trenger verktøy i farta. Lekene lett å bestille verktøy på nett, å hente det. Har leid verktøy 2 ganger uten problemer. Så dette er min faste verktøys leverandør fra nå av.

Antwort von Verktøyskuret AS

Flott at du deler, dette verdsettes. Vi har åpnet enda en lokasjon i Oslo, med samme lave priser, og enkel tilgang hele døgnet :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verktøyskuret leverer en enkel og…

Verktøyskuret leverer en enkel og effektiv tjeneste med sine sentralt plasserte lokasjoner med verktøy.
Leide slissesag til betong og støvsuger som håndterer støv fra saga. Alt funka finfint fra A-Å, inkludert kundeservice 👍👍
Løp og lei:)!

Antwort von Verktøyskuret AS

Tusen takk for at du deler! Verktøuskuret skal være enkelt å bruke og vi setter god kundeservice høyt :)

Enkel og brukervennlig løsning

Enkel og brukervennlig løsning, utstyret fungerte som forventet!

Antwort von Verktøyskuret AS

Takker og bukker, veldig hyggelig å høre at du ble fornøyd med Verktøyskuret.no :)

Enkelt og lettvint

Veldig enkel og lettvinn måte å leie godt verktøy på. Alt gikk knirkefritt selv for oss som prøvde konseptet for første gang. Kommer til å leie mer verktøy av Verktøyskuret fremover.

12. Juni 2026

Antwort von Verktøyskuret AS

Tusen takk Signe! Flott å høre at dere hadde en hyggelig opplevelse av tjenesten vår :)

Enkelt og effektivt opplegg

Enkelt og effektivt opplegg! Fikk også kjapp assistanse (på en lørdag) da det dukket opp et spørsmål. Veldig fornøyd og kommer nok til å benytte Verktøyskuret igjen!

Antwort von Verktøyskuret AS

Takk for hyggelig tilbakemelding. Verktøyskuret streber etter å være det enkleste og rimeligste tilbudet på utleie av verktøy og utstyr i Drammen, Asker, Bærum og Oslo :)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr