Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een zwembroek gekocht bij Verlate, maar de ritsen van beide steekzakken bleken kapot. Ik had echter de pakbon nog het mailverkeer van de bestelling. Dat was geen probleem. Binnen een uur een ke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldige ervaring met Vercate. Nadat mijn pakket helaas was gestolen, heeft Vercate zonder enige moeite en volledig kosteloos een vervangende trui opgestuurd. Dit getuigt van een buitenge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb nu 4 hemden van Vercate, 1 bamboe en 3 cotton-satin, en ze zijn alle 4 geweldig, de bamboe zacht en de cotton-satin nog verfijnder, zachter en met een lichte glans waardoor je deze zowel op we... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

j'avais commandé une chemise en satin de coton, 100% coton, je reçois une chemise 50% bambou, 47% microfibres, 3% spandex... est-ce bien normal ???

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Herrenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vercate is een Nederlands opgericht modemerk. Kwaliteit in combinatie met draagcomfort staat bij ons op nummer één. Ontdek de actuele Vercate collectie in de Officiële Online Store.

4.4

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

maat slecht

kwaliteit goed, retourneren goed maar maat slecht

7. Februar 2025

Antwort von Vercate

Beste Dirk, Zojuist heb ik uw order even bekeken. Ik zie dat u maat 46 heeft besteld. Helaas is dit de grootste maat in ons assortiment en kunnen wij hier verder ook niks in betekenen om dit dus om te ruilen naar een grotere maat. Als nog fijn dat u de kwaliteit goed vindt en het retour proces makkelijk is verlopen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede kwaliteit, maar iets te prijzig voor mij

De kwaliteit van de stof is heel goed en het voelt luxueus aan, maar de prijs is aan de hogere kant. Toch ben ik blij met de aankoop omdat het product goed past.

15. Januar 2025

Antwort von Vercate

Fijn om te horen dat u tevreden bent. Om onze kwaliteit te waarborgen hebben wij een zo goed mogelijke prijs kwaliteit verhouding.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede esrvice, lichte pasvormverschillen

De service was uitstekend en de levering snel. Het overhemd was van goede kwaliteit, maar de pasvorm was net iets anders dan ik had verwacht. Desondanks ben ik tevreden met mijn aankoop.

9. Januar 2025

Antwort von Vercate

Bedankt voor uw review. Het kan zijn dat het overhemd net iets kleiner valt dan u verwacht. Wij adviseren in dat geval een maat groter.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit meer strijken

Geen strijkbout meer nodig. Deze overhemden zijn een gamechanger.

7. Januar 2025

Antwort von Vercate

Ik denk dat u een foutje heeft gemaakt met het aantal sterren van uw review.

Uitstekende service en kwaliteit

De service van Vercate is net zo goed als hun producten. Mijn bestelling werd snel geleverd en prachtig verpakt!

15. Dezember 2024

Antwort von Vercate

Dank u wel voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat onze service net zo goed in de smaak valt als onze producten.

Geweldig overhemd!

Het overhemd dat ik heb gekocht is geweldig. Geen gedoe meer met strijken en het ziet er altijd verzorgd uit.

19. Dezember 2024

Antwort von Vercate

Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat het overhemd zo goed bevalt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cadeau voor mijn man was een succes

Mijn man draagt de turtleneck in off-white met veel plezier. Hij staat hem geweldig en voelt heerlijk zacht aan.

17. Dezember 2024

Antwort von Vercate

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat uw man zo veel plezier heeft met zijn nieuwe aanwinst.

Geen kreukels gee gedoe

Non-iron scheelt me zoveel tijd. Dit zijn de beste overhemden die ik ooit heb gekocht.

10. Dezember 2024

Antwort von Vercate

Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Dit motiveert ons om iedere dag weer het beste uit onszelf te halen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, maat was net niet goed, maar het omruilen ging ook zeer snel 👍Top service!

5. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Vercate

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het omruilen vlot verliep. Wij staan altijd klaar om u van dienst te zijn!

Zeer makkelijke website.

Zeer makkelijke website.
Het materiaal is zeer aangenaam om te dragen.

25. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Vercate

Fijn! Bedankt voor het compliment.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr