Ik zou me persoonlijk nog een keer achter de oren krabben als je overweegt hier iets te kopen, veel mankementen en eigenaar ziet het niet zitten om samen tot een oplossing te komen.
Unternehmen hat geantwortet
Goed bedrijf, goed contact en eerlijk Een tijd geleden had ik een brommobiel gekocht met de nodige probleempjes. Na meerdere gratis garage bezoekjes mocht ik hem in ruilen omdat die maar bleef hapere... Mehr ansehen
Top bedrijf met veel kennis over de brommobielen. Joep heeft goed advies gegeven afgelopen jaar bij de aankoop en als er iets gerepareerd moest worden dacht hij altijd mee in best passende oplossi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Over Van Steijn Minicars Wij als Van Steijn Minicars zijn volledig gespecialiseerd in brommobielen. Dankzij onze ruime ervaring en de grootste voorraad van Nederland bieden wij een breed en zorgvuldig samengesteld aanbod. Zo helpen wij iedere klant bij het vinden van de brommobiel die perfect aansluit bij persoonlijke wensen en budget. Elk voertuig wordt uitvoerig gecontroleerd voordat het wordt afgeleverd. Jong gebruikte brommobielen worden standaard geleverd met garantie. Voor oudere modellen bieden wij aanvullende garantiepakketten, zodat u altijd verzekerd bent van de juiste zekerheid. Daarnaast kunt u ervoor kiezen uw brommobiel rijklaar en aan huis te laten bezorgen. Wij staan voor transparantie: duidelijke communicatie, heldere afspraken en de belofte dat wij leveren wat u mag verwachten. Heeft u vragen over voertuigen of garantie? Dan staat onze verkoper altijd voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies, uitgebreide service en natuurlijk een proefrit. U kunt ons bereiken op doordeweekse dagen van 9:00 tot 18:00 en zaterdag van 9:00 tot 13:00. Omdat wij vaak onderweg zijn om voor u de beste brommobiel te vinden, zijn wij uitsluitend geopend op afspraak.
putten, Niederlande
- 0657037167
- info@vansteijnminicars.nl
- vansteijnminicars.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle service en klantvriendelijkheid
Van Steijn minicars is een goed en klantvriendelijk bedrijf omdat ik klachten had bij mijn aixam en snel voor mij tijd maakte, tijdens het repareren legde hij alles goed uit over wat er mis was en het gelijk repareerde. De service was dus helemaal goed omdat: hij snel tijd maakte
Alles goed repareren en uitleggen
Ik raad andere aan om voor onderhoud en reparatie naar van Steijn minicars te gaan👍
Perfecte service ,vriendelijke…
Perfecte service ,vriendelijke eigenaar,goede uitleg
Super geholpen bij de aankoop van een…
Super geholpen bij de aankoop van een minicar voor mijn moeder. Jonge gasten die weten waar ze het over hebben. Kan het iedereen aanbevelen.
Danillo
Goed bedrijf
Goed bedrijf, goed contact en eerlijk
Een tijd geleden had ik een brommobiel gekocht met de nodige probleempjes. Na meerdere gratis garage bezoekjes mocht ik hem in ruilen omdat die maar bleef haperen. Zeker een aanrader om hier een brommobiel te kopen
Ruim aanbod en uitgebreide service
Zeer aan te raden bedrijf met een ruim aanbod en uitgebreide service!
Top bedrijf met veel kennis over de…
Top bedrijf met veel kennis over de brommobielen.
Joep heeft goed advies gegeven afgelopen jaar bij de aankoop en als er iets gerepareerd moest worden dacht hij altijd mee in best passende oplossing. Ook kon ik altijd snel terecht als iets niet werkte en werd het gelijk gemaakt.
Fijne zaak
Vriendelijke mensen, goede service.
Mooie en goede mobiel gekocht
Goede services
Goede services, snelle reacties, vriendelijk personeel
Brede collectie, top service en fijne ervaring bij Van Steijn Minicars
Wij zochten een 45-km voertuig voor mijn moeder van in de 90. Van Steijn Minicars heeft een heel brede collectie van ca 75 tweedehands brommobielen. Een bezoek aan de showroom in Putten is zeer aan te raden. De auto wordt op zeer korte termijn thuis afgeleverd met een trailer, overal in Nederland. Wij hadden een heel fijne ervaring met Joep van Steijn, ook voor service en support kun je bij hem terecht.
Superstrakke aixam coupe premium…
Superstrakke aixam coupe premium gekocht met garantie en pechservice voor 3 maanden. Netjes thuis afgeleverd en toen bleken er een paar puntjes van aandacht te zijn en die zijn netjes opgelost door hem. Super betrouwbare dealer waar je echt wat aan hebt. Ook een goeie sleutelaar 👍
Eerlijk en vriendelijk
Na eerdere miskopen, hier volle vertrouwen in! Mooie werk plek, heel vriendelijk, denkt overal in mee, en is eerlijk over de staat van de brommobiel. Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanraden die een mooie brommobiel wil kopen!
Fijn bedrijf met veel aanbod.
Fijn bedrijf met veel aanbod.
Goed bedrijf helpt goed en is goed met…
Goed bedrijf helpt goed en is goed met communicatie met de klanten
Top service Top verkoper en service
Top service, goeie verkoper. En eerlijke prijzen.
Een bedrijf met veel vakkennis en een ruim aanbod
Een bedrijf met veel vakkennis en een ruim aanbod aan auto’s onder de €10.000. Zij geven eerlijk en deskundig advies en zijn zeker aan te raden voor de aanschaf van een leuke tweedehands brommobiel.
Hier een auto gekocht zeer tevreden…
Hier een auto gekocht zeer tevreden over de service netjes geholpen auto’s zien er voor hún leeftijd nog super goed uit
Geen goeie communicatie
Geen goeie communicatie. Bagger auto’s is af te raden.

Antwort von Van steijn minicars
Van Steijn Minicars is een TOP bedrijf
Van Steijn Minicars is een prima bedrijf ik zou hier rustig mensen naar toe durven sturen ik heb mijn Aixam crossover daar gekocht en de Auto werd goed nagekeken en rijklaar bij mij thuis afgeleverd en ik werd goed met àlles geholpen zelfs met het op naam zetten van mijn auto geweldig gewoon ik heb nu heel veel plezier van mijn autootje EN IK ZOU HET Bedrijf ook aan andere mensen aanbevelen groetjes van Jessica van Berkel uit Utrecht
Goeie service
bedrijf met veel verstand van brommobielen.
Ze bieden nette auto’s aan voor een goede prijs en leveren deze keurig nagekeken bij je thuis af. De service achteraf is ook uitstekend. ze helpen waar nodig. Zeker een aanrader!
Slecht bedrijf

Antwort von Van steijn minicars
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.