Unternehmen hat geantwortet
We hebben vandaag, 28-03-2025, een gebruikte Kia Niro gekocht bij Van Mossel in Zwolle. Uitstekend geholpen door Frank van de Sande. Snel, goede en heldere offerte ontvangen. Prijs prima. Service heel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We zijn al jaren klant bij van Mossel in Zwolle en de ervaringen zijn heel positief. Frank van der Sande adviseert eerlijk en we hebben een prima inruilprijs gekregen voor onze kia niro. Onze nieuwe k... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Oude Meppelerweg 2b, 8024 AB, Zwolle, Nederland, Niederlande

Bittet Kunden um Bewertungen
het betrof een bandenwissel en update van de navigatie software en dat is beide met zorgvuldigheid gedaan
Duurde slechts enkele uren voor de grote beurt. Duidelijk een verdienmodel gezien de kosten van €1489 voor een 2 en half uur durende beurt.

Antwort von Van Mossel Kia - Zwolle
Ik kan wel een heel epistel gaan zitten typen, maar ik weet uit ervaring dat het toch niet gepubliceerd gaat worden. Waarvoor dan die moeite?

Antwort von Van Mossel Kia - Zwolle
Goed ontvangen en prima afhandeling.
Minpunt blijft geen fatsoenlijke parkeerruimte voor gasten. En bij ophalen auto echt moeite moeten doen om weg te kunnen.

Antwort von Van Mossel Kia - Zwolle
Leenauto en garantie gekregen op stuurhoeksensor die stuk wad

Antwort von Van Mossel Kia - Zwolle
Prima service, klantvriendelijk. Er wordt duidelijk gezegd wat er aan de auto mankeert en de kostenberekening die doorgegeven wordt is correct.

Antwort von Van Mossel Kia - Zwolle
Verzekering afgesloten via van Mossel bij Bovemij.
Sterretje in de voorruit,bijna 5 uur bezig om het te regelen.
Van het kastje naar de muur en weer teruggestuurd.
Men wil alleen premie incasseren en géén moeite doen voor de klant iets wat je vandaag de dag steeds vaker tegenkomt,helaas.

Antwort von Van Mossel Kia - Zwolle
Ontving een meer dan uitstekende service van Kevin van der Sligte bij het oplossen van mijn problemen met mijn nieuwe EV3

Antwort von Van Mossel Kia - Zwolle
Verkoop tot aflevering was prima, daarna assistentie gevraagd bij het aanvragen van de Kia laadpas het geen na een klein misverstand na volle tevredenheid is opgelost. Van Mossel Zwolle, dank jullie wel voor de goede service. Gr Joop Kremer

Antwort von Van Mossel Kia - Zwolle
Werd snel en vriendelijk geholpen en de deur uitgegaan met een nieuwe auto! Top service

Antwort von Van Mossel Kia - Zwolle
Aanvankelijk werd ons namens van Mossel een (standaard) Prosecco aangeboden bij de aankoop van onze nieuwe auto. Een beetje vreemd bij een autobedrijf, gezien je niet mag drinken en rijden... Frank had iets leukers: een zak verse appels uit de regio, en een taartje.

Antwort von Van Mossel Kia - Zwolle
Vriendelijk en ervaren personeel. Fijne ontvangst en hele goede service

Antwort von Van Mossel Kia - Zwolle
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.