Onze auto was om bepaalde redenen niet op tijd klaar om op vakantie te gaan. Maar we kregen een nette auto om naar het vliegveld te gaan. Na onze vakantie onze eigen auto weer opgehaald. Deze was... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Uitstekende service! Ik had een kleine schade aan mijn auto dat werd hersteld. De auto opgehaald na herstel van de schade en tot mijn vreugde was de auto gewassen en helemaal schoon afgeleverd. Ga z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na van achter aangereden te zijn - konden we op aanraden en telefonisch contact - door 'onze' vaste garage: autobedrijf Sinke in Goes - direct terecht voor het vaststellen van de schade. We werden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vervangende auto was totaal niet vergelijkbaar. Oud en heel vies. Kofferbak vol met opgedroogd modder. Geen bruikbare navigatie. Na veel gemopper uiteindelijk wel prima vervoer gehad op dag 3. Hoewel... Mehr ansehen

Bittet Kunden um Bewertungen
Nette snelle service via van mossel autolease

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Kon direct terecht en werd goed geholpen om op korte termijn een afspraak maken voor herstel.
Service was goed en kreeg goede informatie met betrekking tot de schade.

Vriendelijk personeel
Snelle afhandeling van de werkzaamheden

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Initieel werd de aflevering van de auto 3x uitgesteld. Kan gebeuren, wordt netjes over ge-SMS't. Maar op de dag van ophalen viel op dat de hele bumper nog altijd onder de krassen zat. Kan gebeuren, werd netjes opgelost. De bumper zou als nog gespoten worden (oepsie, foutje). Na afhalen en betere inspectie zien we nu gewoon druipers in de pas gevervde bumper. Ik ben zeer ontevreden over de geleverde kwaliteit. Wel heel vriendelijk personeel (man schaamde zich al kapot).

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
8 Sep: Het is zover. De auto staat klaar. Ziet er op het eerste gezicht netjes uit. Bij thuiskomst eens kritisch naar de reparatie gekeken....🤔
-Er is tijdens het spuiten stof in de verf/lak gekomen, waardoor puntjes zichtbaar zijn.
-De aluminium strip onderaan de deur is niet geheel gerepareerd en gespoten. Ook is hij niet goed gelijmd en steekt af van de carrosserie.
-Dit geldt ook voor de zijskirt onderaan de deur.
Kortom, de auto gaat de 21e sept weer terug voor herstel. We wachten af...
4 Sep: "Aan de communicatie ligt het niet, want die is er gewoonweg niet". Vorige week toch maar gebeld. Men zou dinsdag 1 sept bellen dat ik hem op kon komen halen. Je raadt het al....vandaag 4 sept nog geen belletje of mail gehad. Gaan de 5e week in voor een schade die normaal gesproken (volgens hun eigen zeggen) 5 dagen zou duren. :-(
28 Augustus: we zijn in nu EEN MAAND !! verder en nog geen bericht wanneer de auto klaar is. EENVOUDIG PLAATWERK MOET DAT ZOLANG DUREN??
4 augustus gebracht. Ik vind de duur van een schadeherstel zeer lang duren. Ik heb mijn auto met blikschade aan de hele rechterzijde (langs een vangrails geschuurd😒) ruim 2 weken geleden bij hen gebracht, maar tot op heden geen enkel bericht ontvangen over wanneer hij klaar is. Waren vandaag telefonisch slecht/antw app beschikbaar.
Dan maar langs gaan. Moet nog "in de verf en lak" maar misschien vrijdag klaar....!
Verschrikkelijk lang. 3 !!! weken!!!
Al die smoesjes van "het is druk, vakantietijd, zondag doorwerken, etc" heb ik niets aan.
Beloof dan niet aan de telefoon dat er plek is en zelfs kon de datum nog enkele dagen naar voren gehaald worden. Dan had ik een ander herstelbedrijf gekozen die bij ABN/AMRO aangesloten was.
Dit was eens maar nooit meer hier.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Schade aan de auto is super netjes gerepareerd.
Ook voor ruim een week een nette mooie leenauto meegekregen. Vriendelijk personeel.
Wij zijn heel tevreden.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Schade perfekt hersteld. Uiterst vriendelijk personeel. Toezeggingen worden nagekomen.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Alles volgens afspraak hersteld, keurig gewerkt en prima communicatie.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
deuk in de deur niet goed weg gehaald word op nieuw hersteld

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Snelle en vakkundige schatting van de kosten, na een dagje intake voor de auto kreeg ik heel snel een keurig overzicht van de raparaties en de kosten. Blijkbaar was deze offerte gegenereerd uit het computer programma van de garage en daardoor lastig te lezen. Eventjes spoorzoekertje bracht me bij de uiteindelijke offerte, deze bleek iets meer dan de helft te moesten kosten dan bij twee andere schadeherstelbedrijven. In de garage leek het of je van de vloer kunt eten.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Snelle en goede service!Afspraak was vlot gemaakt, vriendelijke vrouw bij de receptie. Probleem vakkundig verholpen.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Het gemak en de snelheid van behandelen en afhandelen met verzekeraar. En vriendelijk personeel, deskundig werk.
Jammer je ziet helemaal niets meer van de schade na jullie herstelwerkzaamheden. (-:
Fantastisch

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Ontvangst, uitvoering en nazorg waren prima. De leenauto (lage auto) was niet vergelijkbaar en instappen met mijn heupartrose was een probleem!

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Schade heel netjes en snel beoordeeld, en hersteld.Ook heel beleefd personeel.
Minpuntje is dat er bij het verplaatsen van de auto aan de binnenkant wat vlekken en vegen zijn achtergelaten op deur en dashboard.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Via Interpolis naar jullie bedrijf doorverbonden. Tijdsduur tussen doorverbinden en telefonisch contact met jullie duurde vrij lang. Het eerste contact verliep op zich goed want ik kon een afspraak maken maar er werd niet naar mij geluisterd. Mijn beschadiging was niet goed zichtbaar dus foto maken had geen zin. Toch moest het. Later bleek dat ik toch langs moest komen voor een eerste indruk. Gedaan en daarna prima tevreden.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Uiteindelijk een prima reparatie en service. Minpuntje helaas dat in eerste instantie de auto klaar werd gemeld maar toen ik kwam om hem op te halen wilde de chef hem niet meegeven omdat hij niet tevreden was over de kwaliteit van de reparatie. Ik ben een dag later de wel perfect gerepareerde auto op gaan halen. Hij was ook van binnen en van buiten helemaal gepoetst.
Ook voor de tweede rit naar de garage met de leenauto hoefde ik hem niet meer af te tanken. Uiteindelijk zeer tevreden.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.