Benytter ALDRIG denne salon igen!!! Vangedal i Humlebæk Min søn blev permanentet første gang mandag d. 13. Marts hvor alt krøl forsvandt på vejen hjem i bilen. Blev genpermanentet d. 16. Marts. I da... Mehr ansehen
Trygt og professionelt arbejde. Amer, som lige har udført balayage, toning og klipning, på mig som er naturlig brunette, har aldrig gjort mig mere tilfreds. Første gang jeg prøver Vangedal og så me... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Er du på udkig efter en ny frisure og trænger dit hår til et friskt pust, så er du kommet til det helt rette sted. En god atmosfære, høj faglig standard og en lækker hovedbundsmassage, der virker afstressende i en ellers travl hverdag. Vi står altid klar til en god og vejledende snak om dit hår og en kvalitetsklipning, der passer til moden, din ansigtsform og din personlige stil.
Humlebæk Center 5B, 3050, Humlebæk, Dänemark
- 49190900
- frisor@vangedal.dk
- vangedal.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god oplevelse👍for en som mig
Rigtig god oplevelse👍for en som mig, der er meget øm om sin frisure og hår😊 rigtig fin klipning og god vejledning om farvning, som jeg skal have næste gang.
Og fornuftige priser.
Kæmpe ros til Amer
Kæmpe ros til Amer, total god oplevelse :)
God behandling og god stemning.
dissatisfaction
Hello
Winnie, Amer and Helle cut my hair before and I was very satisfied. I think they are very professional. But last time that Heidi cut my hair, I came back home and washed my hair, I saw that my hair was cut worse than before. (My hair is thin, and my friend had cut my hair very badly) I was hoping that my hair would be cut better.
The worse is that it has been more than a month now, and the longer it gets, the worse it looks.
I will go there again , but this time I know which hairdresser I should choose.
Dygtig og imødekommende
Amer er super dygtig, lyttende og holder stadig fast i sin professionalitet på trods en datter med stærke meninger om hvad hun vil have. Hun vil kun klippes hos ham og glæder sig hver gang. Det ser altid virkelig pænt ud og man kan tydelig se og mærke at han går meget op i at det sidder lige i skabet.
En skuffelse!
Jeg havde en klipning, der udviklede sig uheldig, som den voksede ud, men min frisør var på ferie, så jeg bookede en tid hos Vangedal og tænkte, at til den pris og med de bedømmelser burde det blive en chic klipning.
Heidi var hurtig til at nedgøre min frisørs indsats og fremhæve sin egen dygtighed til at få håret til at falde rigtigt, men da jeg fik brillerne på, var jeg rystet:
Mit hår var tyndet ud, så det ser pjevset og mildest talt konet ud forfra. Jeg havde bedt om at få ørerne fri, men det havde jeg ikke fået - der er bare ikke hår nok til at dække dem og dog for meget til at stryge det bagved. Nakken var pæn, men det er jo ikke den, jeg ser i spejlet, eller den folk taler til.
Nu glæder jeg mig til, at det vokser ud, så jeg kan se min sædvanlige frisør igen.
Heidi speciel god for mig og super…
Heidi speciel god for mig og super vejledning og empati og forståelse for ens ønsker og behov ! kan på det stærkeste anbefale hende - men også søde kollegaer og imødekommende og mærker en god stemning i salonen 👍❤️
Jeg er altid super tilfreds og 100%…
Jeg er altid super tilfreds og 100% tryg i Helles hænder. Hun tunede sig ind på min type og stil fra første besøg, og jeg har aldrig været mere tilfreds hos en frisør.
Hårvask og hovedbundsmassagen er en velsignelse, man får lyst til at komme hver dag.
Det er den bedste frisør ever- dejlig…
Det er den bedste frisør ever- dejlig og meget dygtige medarbejder. Den Fedeste oplevelse i alle 50 år
Er igennem 20 år blevet klippet sf…
Er igennem 20 år blevet klippet sf Helle og er altid super tilfreds. Når jeg har kort hår får jeg altid de sødeste kommentarer om mig hår og det skal vel egentlig tilfalde Helle. I dag fik jeg også ordnet bryn af even, også 5 stjerner til hende
Længe siden jeg har været så glad og tilfreds
Er loge kommet hjem fra en tur i stolen hos Heidi A. fra Frisør Vangedal. Og jeg er bare SÅ glad! Jeg har brugt et par år på at finde en frisør som kunne klippe mig lige præcis sådan som jeg ville have det. Og det fandt jeg i dag!! Tusinde for en dejlig oplevelse og den helt rigtige frisure!! I’ll be back!
super oplevelse
super oplevelse, jeg blev klippet af en meget dygtig mand, som var sød sjov og meget dygtig. super tilfreds!
Trygt og professionelt arbejde.
Trygt og professionelt arbejde.
Amer, som lige har udført balayage, toning og klipning, på mig som er naturlig brunette, har aldrig gjort mig mere tilfreds. Første gang jeg prøver Vangedal og så med første farvning, kan jeg allerede ubeklageligt anbefale Vangedal, især Amer. Amer er smilende og professionel, han ved rigtig meget og fik endda etableret en samtale dagen forinden jeg fik en tid..Denne utrolige oplevelse har gjort at, jeg nu trygt kun kan lade Amer få mit hår i sine hænder igen. Tak for en fantastisk oplevelse, et professionelt, passioneret resultat!
Egna
Det er den værste frisør ever jeg er lige blevet klippet og jeg viste et bilede af en pige med kort hår og LANGT pandehår og nu ligner jeg Egna fra de utrolige.

Antwort von FRISØR VANGEDAL
Altid en god oplevelse og klipning
Altid en god oplevelse og klipning når man har været forbi vangedal, kan varmt anbefales :)
Føj for en behandling !!
Jeg synes ærlig talt ikke engang at “frisør” Vangedal fortjener den ene stjerne.
Magen til inkompetente og ubehøvlede mennesker skal man lede længe efter.
D. 1 juni 2019 har jeg bestilt tid til en hårfarvning.
Da jeg så kommer til aftalt tid bliver jeg spurgt om hvor meget hun skal klippe af?
Jeg måtte fortælle hende at det var en farve der var bestilt tid til.
Derfra begyndte hun at farve mit hår vel og mærke imens at hun løb frem og tilbage og tog en masse andre kunder imens.
Så der var 4 mennesker indover mig som alle løb forvirret rundt om sig selv og slet ikke havde styr på noget som helst.
Der blev farvet forkert da der jo var flere forskellige der kom frem og tilbage til mit hår.
Frisøren tog fat i en tot hår med hårfarve og hev den fra den ene til den anden side, og den blev så hevet indover mit øje som jo så blev fyldt med hårfarve.. Jeg tager mig til øjet da det jo svier og gør ondt.
Det bliver rødt og løber i vand og da hun spørger om jeg har fået noget i øjet og jeg svarer at der jo var hårfarve på den tot hår hun trak igennem ved mit øje og hendes svar var “nå”.. ingen beklagelser.
2 gange prikker hun mig i samme øje med spidsen af kammen..
Derudover så sender hun mig ud af døren med farve OVERALT..
Altså vi snakker fra pande, ned over øjet, ned over kinden, hele det ene øre, ned ad halsen og hele nakken..
Selv assistenten som vaskede mit hår udbrød “hold da op, hvad har hun haft gang i med den farve.. du har farve overalt”..
Det bliver ikke fjernet og jeg bliver sendt ud ad døren komplet sort overalt..
( jeg har billeder af det )..
Hele dette kaos måtte jeg betale 1500,- for !
Ingen kompensation for alt det som er gået galt.
Da jeg kommer hjem ser jeg at jeg har lyse pletter overalt i håret.
( mit hår var lyst før og det skulle farves mørkt nu )..
Men der er lyse pletter overalt.
Jeg tager efterfølgende kontakt til Frisøreren fra salonen og det er så her at den virkelig side af disse forfærdelige mennesker virkelig kommer frem.
Jeg sender dem billederne som tydeligt viser at jeg er sort overalt samt MANGE lyse pletter i håret.
Hun tilbyder efter et par sms’er at jeg kan få farvet den ene lyse plet som hun kunne se på billederne?
Altså man skal måske ikke være frisør hvis man ser SÅ dårligt for det var så tydeligt på billederne at jeg var sort overalt samt at der var mange lyse pletter.
Hun ringer mig op og er super ubehagelig og siger at hun jo ikke kan gøre noget ved at jeg har FØLT at jeg er blevet prikket i øjet? Øhm?
Samt at hun ved at den pågældende frisør aldrig ville sende en kunde ud af døren med farve overalt.
Dvs hun jo indirekte siger at jeg lyver samt at billederne jo så må være falske 🙈
Hun glemmer jo bare at deres egen assistent kommenterede det mens jeg var der.
De nægte at betale lidt af pengene tilbage for denne møg oplevelse og jeg er rystet og målløs over dem.
Jeg kunne aldrig drømme om at sætte mine ben der igen og ingen i min omgangskreds, familie, venner eller mine kunder kunne drømme om det.
Jeg har efterfølgende hørt mange dårlige oplevelser derfra fra kunder så det er jo åbenbart normalt at de snyder folk.
Hun har sunket så lavt og jeg håber virkelig den salon lukker ned så der ikke er flere som oplever det som jeg gjorde.

Antwort von FRISØR VANGEDAL
Jeg har fået en professionel behandling …
Jeg har fået en professionel behandling hver gang jeg har været der. Søde medarbejdere og ikke mindst dejligt med massagestol og god kaffe.
Kvalitet og god kundeservice!
Jeg er meget tilfreds med frisør Vangedal. Dejlig atmosfære, dygtige og kompetente frisører, der giver sig god tid til at finde ud af, hvad kunden ønsker. Jeg har altid været glad for at komme der, idet jeg blandt meget andet, sætter pris på kvalitet og god service.
Lækkert hår
Har de sidste par år regelmæssig benyttet Frisør Vangedal. Jeg får altid en professionel behandling af såvel min faste frisør Helle og af eleven, der assisterer. Jeg bliver farvet, klippet, får hårkur og får ordnet bryn - og jeg går altid ud af salonen med lækkert hår 😊.
Jeg giver frisør Vangedal mine bedste anbefalinger.
Besøgte butikken for at få gode råd og …
Besøgte butikken for at få gode råd og ideer til ny frisure. Frisøren virkede ikke særligt interesseret og hev bare nogle bøger frem jeg kunne kigge i. Valgte ikke at bestille tid men fandt en anden frisør hvor servicen og interessen var langt højere.

Antwort von FRISØR VANGEDAL
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.