Van Delft Slotenmaker Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk personeel, duidelijke prijsafspraken en zeer goede service. Je hoort veel verhalen over cowboys, maar Van Delft levert!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Offerte gevraagd voor de Fuhr 856 en zou onder de €.400.- blijven incl. noodslot. En zoals bij iedereen, oude slot meegenomen en de prijs kwam ineens op €.580.- incl. zoekkosten !!! 5x specifica... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op Maart is onze SCHUIFPUI gerepareerd/gangbaar gemaakt.Eerst meldde zich een uiterst vriendelijke monteur(bleek uit Roemenië afkomstig) die ivm de aard van de werkzaamheden 2 collega’s moest opr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De afspraak is wat verlaat maar we werden keurig(2x)op de hoogte gehouden. De beide medewerkers -vriendelijk, beleefd en netjes te werk -gingen direct aan de slag en waren voor zover we konden zien vo... Mehr ansehen

1. Schlosserei
  2. Notfall-Schlüsseldienst

Vom Unternehmen geschrieben

☎ 010-2736300 | 24/7 bereikbaar, schadevrij deur openen, slot vervangen, inbraakschade, buitengesloten | Onze monteur is binnen 27 minuten bij jou | Bel nu!

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

97 Bewertungen

Alle Bewertungen

36 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Prima

Netjes op tijd en deuvsnel geopend.
Vriendelijke monteur

9. Januar 2026

Vervangen defect driepuntsslot

Ons slot was defect en nadat wij gebeld hadden, stond er een uur later al een monteur op de stoep. Na wat onderzoek heeft hij een noodslot geplaatst, omdat ons slot niet meer te repareren was. Een dag later werden wij alweer gebeld, dat ze een nieuw slot binnen hadden gekregen en dat kon de volgende dag al geplaatst worden. De monteur was netjes op tijd en heeft alles weer keurig in orde gemaakt. Kortom; het zijn vriendelijke en deskundige mensen, die hun afspraken netjes nakomen. Ook de prijs was zoals vooraf besproken, dus ook hier geen verrassingen. Wij zijn super tevreden over de snelle en nette service.

30. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nette en vakkundige monteur.

Ook al had ik het gesprek gemist monteur belde netjes vooraf. Rustige uitleg welke werkzaamheden te gaan verrichten en snel gewerkt.
Bij ons was het een penslot plaatsen. Friendly Feedback: leg een doek of een stuk plastic op de werkplek, dan zit de kokosmat niet onder het zaagsel :-).

8. Dezember 2025

9 Recht door zee

9 Recht door zee, goede voorlichting, redelijke prijs en geen sprookjes verhalen van diamantboor etc. Komt ook op tijd. Prima service

8. Dezember 2025

Betrouwbare slotenmaker

Ik had mezelf buitengesloten met de sleutel aan de binnenkant van de voordeur. Ik had geen andere optie dan een slotenmaker te laten komen. Van Delft is betrouwbaar en werkt netjes. Aan de telefoon vooraf melden ze al wat je gaat betalen en dat is ook wat ik heb afgerekend. Het kost uiteraard wat, maar tarief is voor zover ik kan bepalen prima redelijk.

5. November 2025

Snel en vakkundig

Monteur heel vriendelijk en kundig. Snelle reactie en is op afgesproken tijd aanwezig. Ik beveel van Delft zeker aan

5. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbaar, ongeloofwaardig en intimiderend

Mijn waarschuwing en advies voor iedereen: vermijd dit bedrijf, laat geen reparaties uitvoeren en schakel alleen andere bedrijven hiervoor in. De kans is anders groot dat u, net zoals ik en zoveel anderen, bestolen en opgelicht wordt.
Ik hoop anderen tijdig te kunnen waarschuwen voor de oplichtingspraktijken van dit bedrijf en vraag daarom dit zoveel mogelijk te delen en bekendheid te geven. Hun handelwijze moet gestopt worden.

De hendel van mijn (houten) schuifpui zat vast waardoor deze niet meer open kon. De medewerker aan de telefoon wist meteen wat het probleem was - overigens zonder mij dat precies uit te leggen - en zou een monteur sturen. Volgens de monteur was er iets ‘binnenin’ afgebroken en moest de schuifpui eruit getild worden, waarvoor hij een collega moest bellen om te helpen. Deze collega kwam even later en beide heren hebben eerst buiten een tijd staan praten en roken. Daarna heeft de collega geholpen met het uittillen en weer inzetten van de schuifpui, waarna de heren buiten weer een tijd hebben staan praten en roken. De monteur had tijdens zijn werkzaamheden diverse keren aangegeven dat de reparatie € 580,- zou gaan kosten + € 119,- voor een nieuw slot, totaal € 699,-. Hij stelde ook dat een houten schuifpui, zoals bij mij, veel beter en degelijker was dan een kunststof exemplaar. Bij betaling vroeg ik om de faktuur maar volgens de monteur zou dat automatisch via hun systeem gaan en zou ik de email met faktuur al ontvangen hebben voordat hij het pad was afgereden. Na een half uur nog steeds geen mail met faktuur, maar wel de monteur aan de deur die om nog eens € 400,- vroeg, bovenop de reeds betaalde € 699,-. Reden was dat hij van een kunststof schuifpui was uitgegaan en mijn schuifpui van hout was. Op mijn vraag dat hij dat in die 3 uur dat hij bezig was geweest toch al had kunnen zien en ook dat hij diverse keren het bedrag van € 580,- had genoemd, was steeds zijn antwoord: ‘Mijn mond was sneller dan mijn hoofd’. Uiteindelijk heb ik betaald omdat ik me, als vrouw alleen, niet veilig voelde met dit dwingende heerschap in huis. Een uur later ontving ik een email met 2 fakturen, 1 van € 699,- en een tweede van € 1.099,-., beide met dezelfde omschrijving: ‘Schuifpui wielen en GU systeem en profielcilinder’. Vandaag ontving ik opnieuw een email met ‘bedankt voor uw vertrouwen en in de bijlage vindt u de factuur’ met als bijlage een faktuur met de omschrijving ‘herzien foutieve factuur’ met een bedrag van -€ 699;-.

De review die ik, op hun verzoek, op de website had geplaatst is niet te vinden. Inmiddels heb ik gelezen dat andere gedupeerden dezelfde negatieve ervaringen als ik hadden met dit bedrijf, zoals terugkomen van de monteur om nog meer geld te vragen, een verhoging van 70% op de afgesproken prijs (wettelijk niet toegestaan), intimiderend gedrag, etc. Deze berichten zijn een extra bevestiging van mijn oordeel over dit bedrijf: onbetrouwbaar en dubieus. Zij opereren ook onder verschillende namen, adressen en telefoonnummers.
Wees gewaarschuwd.

25. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent service with quick and…

Excellent service with quick and professional approach! I locked myself out early in the morning and the technician was with me within 60 minutes even when I was in another city. The phone operator was great too, friendly and professional, immediately switched to English due to my limited Dutch vocabulary. The price was as agreed on the phone. Fully recommend
this service!

18. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr