Rotterdamse Slotenmaker  Bewertungen 18

2. Schlüsseldienst
  3. Schlösseranbieter
  4. Schlosserei

Vom Unternehmen geschrieben

Snelle en Betrouwbare Slotenmaker in Rotterdam Bij ons Rotterdamse slotenmakerbedrijf staat uw veiligheid voorop. Of het nu gaat om een gebroken sleutel, een defect slot of een spoedige toegangscontrole, wij staan 24/7 voor u klaar. Onze ervaren slotenmakers zorgen voor snelle en professionele service, zodat u snel weer veilig binnen bent. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het openen van deuren, het vervangen van sloten, het installeren van hoogwaardige beveiligingssystemen en het adviseren over inbraakpreventie. Met onze moderne technieken en gereedschappen lossen wij elk slotenprobleem snel en efficiënt op. Waarom kiezen voor ons? Wij zijn lokaal, betrouwbaar en bieden scherpe tarieven. Onze klanten waarderen onze transparante aanpak en snelle reactietijd. Ook in noodsituaties bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u hulp nodig met uw sloten? Neem direct contact op met onze Rotterdamse slotenmaker. Wij zorgen voor een veilige en snelle oplossing, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bel ons nu voor een vrijblijvende offerte of spoedhulp! 📞 Bel ons direct voor een snelle service!

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service, wel aan dure kant

Op derde kerstdag stond ik thuis voor een dichte deur met een kapot slot, maar twee uur later was het opgelost. €369 is een smak met geld, maar dit was netjes van tevoren afgesproken, geen bijkomende kosten toen het iets ingewikkelder bleek. Dit was inclusief uitboren van het oude slot en plaatsen van het nieuwe slot.

27. Dezember 2025

Dankjewel Ruben

Service, betrouwbaar, klantvriendelijk

Na telefonisch contact defiliaal in Rotterdam, van Leersumhof bezocht. Vriendelijk ontvangen en tijdens het genot van een bekertje koffie werd de vervangende autosleutel gemaakt en getest.
Prima ervaring.

1. September 2025

Dankjewel wim

Top Top service :)

Ze waren heel erg vriendelijk en behulpzaam en een reserve sleutel met afstandsbediening binen 10 minuten klaar goedkoopste die ik heb gevonden dealer vroeg €380 bij hun betaalde ik €149 :)

23. Juni 2025

Een super goede ervaring

Wat een hele goede ervaring. Ze waren er echt heel snel. Prijzen staan op de website en die worden ook berekend zonder enig gedoe. Alles schadevrij (op het uitboren van de cilinder na, maar dat kon ook niet ander). Een absolute aanrader.

27. September 2024

Super bedrijf!!

Super bedrijf!!! Erg snel en met goed resultaat mijn slot vervangen! Een echte aanrader!

3. Januar 2021

Dankjewel maissa

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn deur is zonder schade geopend voor…

Mijn deur is zonder schade geopend voor de afgesproken prijs .
Ze waren heel snel en was aardige man .
Dit bedrijf staat bij mij in mijn telefoon als vaste slotenmaker mocht er zoiets weer gebeuren .

2. Januar 2021

Dankjewel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met dit betrouwbare…

Erg blij met dit betrouwbare sleutelmaker bedrijf .
Ze handelen snel en correct .
Betaalbaar en betrouwbaar .
Ik kreeg kosten telefonisch vooraf en dat betaalde ik ook na het uitvoeren van het werk .
Top bedrijf

Prima bedrijf

Prima bedrijf, ik en mijn dochter hadden onszelf vandaag buitengesloten(voor het eerst). De slotenmaker was er binnen 20 minuten om mijn deur schadevrij te openen!

Bedankt en groetjes,
Diego en Myrthe

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima ervaring met dit bedrijf

Prima ervaring met dit bedrijf . Afgerekend zoals vooraf telefonisch was afgesproken. Eerlijk is eerlijk.
Snel op locatie en erg klantvriendelijk.
Mijn deur schadevrij geopend.
Top service 👍😊.
Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanraden

Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr