Valbykoreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I had a really great experience with this driving school. A special thank you to Martin, who was an amazing instructor very patient, calm, supportive, and always explained things clearly. He made me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startede oprindeligt på en anden køreskole, men oplevelsen var desværre under al kritik. Derfor valgte jeg at skifte til Valby Køreskole og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde. Jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Voldsom god oplevelse

Har nu lige bestået min køreprøve og er sindssyg glad for at jeg har valgt denne køreskole og den Kørelære jeg fik fordi Ömer var sku en stor hjælp med kørslen så jeg var klar og til teoritimerne fik jeg alt den viden jeg skulle bruge til og bestå første gang så kun gode ting og sige her fra😁

15. Mai 2025

Спасибо большое автошколе…

Спасибо большое автошколе Валби,конкретно Айдыну ,он очень опытный водитель и учитель, мне было удобно и легко обучаться с вожденю автомобиля и правилам дорожного движения)))

1. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køreskole med dygtige og rummelige lærere

Jeg skiftede køreskole efter min tidligere kørelærer ikke mente, at jeg ville kunne lære at køre bil uden beroligende medicin. Jeg fik aldrig brug for medicin, og bestod teoriprøven første gang og køreprøven anden gang. Ömer var altid tålmodig og god til at foreklare tingede så jeg forstod dem. Kan i høj grad anbefales!

24. März 2025

Rutinetimer med Ömer hos Valby Køreskole

Jeg kom til Valby Køreskole for at få rutinetimer, da jeg ikke har brugt mit kørekort i 20 år. Jeg fik Ömer som instruktør og han er en stjerne! Venlig, rolig, grundig - giver instruktioner på rette tid, giver feedback på en god og ordenlig måde uanset om det er godt eller skidt. Kæmpe anbefaling fra en ellers usikker bilist.

27. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Ømer som kørelærer!

Jeg skiftede fra manuelt til automatgear og måtte derfor skifte køreskole. Ømer tog mig ind uden tøven, og fra dag ét har han været en fantastisk mentor. Han er tålmodig, professionel og tager sig virkelig tid til at forklare alting grundigt. Hans undervisningsstil gav mig den selvtillid, jeg havde brug for, og hans rolige væsen gjorde hver lektion behagelig. Hvis du leder efter en kørelærer, der virkelig interesserer sig for din fremgang og succes, så er Ømer det rette valg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse!

24. September 2024

Sindssyg god køreskole

Bestod køre og teoriprøve første gang, så jeg kan klart anbefale Valby køreskole. Havde Martin som kørelærer som var rigtig god, og gjorde mig fuldstændig klar til køreprøven.

4. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The ideal place to get your driver's license

Getting a driver's license in Denmark can be a real challenge. I wanted to get my license in a hurry and my instructor, Martin was there literally every step of the way to help me reach my goal.
The Theory simulation testing was well structured, almost guaranteeing a passing score, while the Practical driving sessions ensured that no detail was missed when on the road.
I can't say enough about how dedicated Martin was to my success. If you're looking for a place that you can feel confident has your best interest at heart, you can trust, won't cost a fortune, and will go the extra mile to help you in every way, look no further than Valby Køreskole.

18. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thank you for the quality lessons.

Thank you for the quality lessons. Thanks Martin. his classes were very interesting and fun.
I also studied with a good teacher Burcin, who was like a friend to me, we easily found a connection. She always supported and believed in me.

1. Februar 2024

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Der blev taget hånd om en og fleksible køretime tidspunkter. Var personligt rigtig glad for min kørelærer til automatgear Ömer, som hjalp mig perfekt gennem forløbet. Kan helt klar anbefales!

23. November 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vælg valby køreskole

Hver gang jeg lavede en fejl var Martin (min kørelærer kunne godt anbefales) meget tålmodig og sendte mig godt afsted igen. Jeg kunne altid have en rolig kørsel med Martin og gode samtaler så jeg ikke følte mig spændt hver gang jeg kørte. Anbefaler 100% Valby køreskole. Sjovt, omhyggeligt og lærerigt sted at skaffe sit kørekort:)

12. Juni 2023

Den bedste kørelærer

En dejlig kørelærer i mit generhverv af kørekortet en behagelig oplevelse med en rolig og engageret kørelærer der er god til at prøve nye værktøjer i teorien han fik mig igennem på min teori og køreprøve en dejlig underviser med et roligt sind og går efter at sine elever består deres prøver

Min største anbefaling af Martin som kørelærer

11. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr